Widzę że dużo tu ciekawych karier więc i ja swoją przedstawie tak w wielkim skrócie 
Football Manager 2008
Więc grę zacząłem Lechem Poznań (Fan tego klubu) prowadziłem go aż do sezonu 2057/2058. Następnie przejąłem Reprezentacje POLSKI którą poprowadziłem do paru sukcesów (jak na naszą piłkę). 1 grudniu 2067 przejąłem ponownie Lecha (bo miał wielkie problemy - groził mu spadek). Był to trudny czas bo prowadziłem Reprezentacje i Lecha jednocześnie. 7 grudnia 2071 postanowiłem pożegnać się z Reprezentacją Polski. W ten oto sposób pozostał mi już tylko Lech Poznań którym grałem aż do końca sezonu 2089/2090. Po przygodzie w Lechu ponownie powróciłem na stanowisko selekcjonera Reprezentacji POLSKI przy czym jednocześnie objąłem prace w Radomiaku Radom. Karierę zakończyłem po sezonie 2092/2093 odchodząc na EMERYTURĘ a co za tym idzie kończąc grę w Football Manager 2008 już chyba na dobre!!!
LATA KARIERY w skrócie:
2007-2058 = Lech Poznań
2058-2071 = Reprezentacja Polski
2067-2090 = Lech Poznań
2090-2093 = Reprezentacja Polski
2090-2093 = Radomiak Radom
SUKCESY:
Lech
58x Mistrz Kraju, 7x vice Mistrz Kraju 2x Trzecie miejsce,
41x Zwycięzca Pucharu Polski, 4x vice Mistrz Pucharu Polski,
55x Zwycięzca Superpucharu Polski, 9x vice Mistrz Superpucharu Polski
48x Zwycięzca Pucharu Ligi Polskiej, 4x vice Mistrz Pucharu Ligi Polskiej
4x Półfinał Ligi Europy, 11x Ćwierćfinał Ligi Europy, 29x gra wiosną w Lidze Europy,
2x Półfinał Ligi Mistrzów, 4x Ćwierćfinał Ligi Mistrzów, 16x gra wiosną w Lidze Mistrzów
.....tak po za tym to praktycznie w każdym sezonie grałem w fazie grupowej Ligi Mistrzów lub też Europy zależy które miałem miejsce w Ekstraklasie.
Reprezentacja Polski
3x Awans na Mistrzostwa Świata, 2x wyjście z grupy, 1x ćwierćfinał Mistrzostw Świata,
2x Awans na Mistrzostwa Europy, 2x wyjście z grupy (tzn. dojście do ćwierćfinału Mistrzostw Europy)
Radomiak Radom
1x 2 miejsce w Polska 1 Liga (przez co awansowałem do Ekstraklasy)
1x 5 miejsce w Ekstraklasie (najwyższe w historii tego klubu)
1x Zwycięzca Pucharu Polski
Myślę że komuś się spodoba moja kariera
Jeśli ktoś chce mam nadal aktualnego SEVA mogę udostępnić ( zajmuje 270 MB )

Football Manager 2008
Więc grę zacząłem Lechem Poznań (Fan tego klubu) prowadziłem go aż do sezonu 2057/2058. Następnie przejąłem Reprezentacje POLSKI którą poprowadziłem do paru sukcesów (jak na naszą piłkę). 1 grudniu 2067 przejąłem ponownie Lecha (bo miał wielkie problemy - groził mu spadek). Był to trudny czas bo prowadziłem Reprezentacje i Lecha jednocześnie. 7 grudnia 2071 postanowiłem pożegnać się z Reprezentacją Polski. W ten oto sposób pozostał mi już tylko Lech Poznań którym grałem aż do końca sezonu 2089/2090. Po przygodzie w Lechu ponownie powróciłem na stanowisko selekcjonera Reprezentacji POLSKI przy czym jednocześnie objąłem prace w Radomiaku Radom. Karierę zakończyłem po sezonie 2092/2093 odchodząc na EMERYTURĘ a co za tym idzie kończąc grę w Football Manager 2008 już chyba na dobre!!!
LATA KARIERY w skrócie:
2007-2058 = Lech Poznań
2058-2071 = Reprezentacja Polski
2067-2090 = Lech Poznań
2090-2093 = Reprezentacja Polski
2090-2093 = Radomiak Radom
SUKCESY:
Lech
58x Mistrz Kraju, 7x vice Mistrz Kraju 2x Trzecie miejsce,
41x Zwycięzca Pucharu Polski, 4x vice Mistrz Pucharu Polski,
55x Zwycięzca Superpucharu Polski, 9x vice Mistrz Superpucharu Polski
48x Zwycięzca Pucharu Ligi Polskiej, 4x vice Mistrz Pucharu Ligi Polskiej
4x Półfinał Ligi Europy, 11x Ćwierćfinał Ligi Europy, 29x gra wiosną w Lidze Europy,
2x Półfinał Ligi Mistrzów, 4x Ćwierćfinał Ligi Mistrzów, 16x gra wiosną w Lidze Mistrzów
.....tak po za tym to praktycznie w każdym sezonie grałem w fazie grupowej Ligi Mistrzów lub też Europy zależy które miałem miejsce w Ekstraklasie.
Reprezentacja Polski
3x Awans na Mistrzostwa Świata, 2x wyjście z grupy, 1x ćwierćfinał Mistrzostw Świata,
2x Awans na Mistrzostwa Europy, 2x wyjście z grupy (tzn. dojście do ćwierćfinału Mistrzostw Europy)
Radomiak Radom
1x 2 miejsce w Polska 1 Liga (przez co awansowałem do Ekstraklasy)
1x 5 miejsce w Ekstraklasie (najwyższe w historii tego klubu)
1x Zwycięzca Pucharu Polski
Myślę że komuś się spodoba moja kariera

Najnowsze posty