Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Berny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="janas123"]Zaczelem gre od nowa i wzielem sobie PSG. Mialem napisac od razu ze to ch..y zespol bo strasznie grali, ale po pewnym czasie jakos poszlo. Wygralem w pierwszym sezonie 4 trofea we Francji (czyli wszystko:)) oprocz rzecz jasna jebanej LM... Rozpoczynam 2 sezon a tu kwota budzetu od zarzadu 248mln! Ktos mial taki budzet, bo ja chyba NIE od managera 00/01 :D :)?
http://image(...)/sgj.JPG
40 mln Gotze-Bayern sie zgodzil ale on NIE...Vidal to samo i tak reszta. Co jest ku...a?[/quote]

Jak co jest? Nie chcą iść do słabszej ligi, proste.

Falcon Przodownik pracy

24.12.2013 23:43    #1512     Sufler - Inne - Bogacze
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

icemaneq Partyzant

24.12.2013 18:59    #1513     Sufler - Porady do gry - Problem z Football manager 14
Witam otóż właśnie w moje posiadanie trafił fm ale mam problem . Zainstalowałem Fm-a ale podczas uruchamiania go po przez steam wyskakuje mi następujący komunikat "nie udało się uruchomić gry (aplikacja jest już uruchomiona)" czy może ktoś już się spotkał z tym problemem i wie jak go rozwiązać byłbym wdzięczny za pomoc dodam jeszcze że sprawdzałem spójność plików . Z góry dziekuje za pomoc :)

kajman Partyzant

24.12.2013 16:09    #1514     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem meczu
Witam!
Stałem się szczęśliwym użytkownikiem gry Football Manager 2014. Przed rozpoczęciem 1 meczu pojawił się problem, a mianowicie wyskoczył komunikat: XML parsing error! not well-formed (invalid token) at line 1 of ... . Czy można i jak usunąć taki problem. Dodam, że gra jest oryginalna (wcześniej gdy próbowałem ją na piracie wszystko było ok). Z niecierpliwością czekam na jakąś poradę.

Kudłaty Partyzant

24.12.2013 12:55    #1515     Sufler - Porady do gry - Jak przyśpieszyć grę?
Witajcie. Co zrobić, aby możliwie jak najlepiej przyśpieszyć rozgrywkę? Jakie procesy wyłączyć w managerze aplikacji? Jakie aplikacje pozamykać? Może istnieją też jakieś programy? Proszę o pomoc.

Malako Partyzant

Witam - mam na sprzedaż konto Steam z dwoma zainstalowanymi grami: Football Manager 2009 i Football Manager 2013. Cena niezbyt wygórowana, bo zaledwie 15 złotych. Jeżeli ktoś byłby chętny, to proszę pisać na pw, dogadamy się co do szczegółów ;)

maciejgluszek Partyzant

[quote="locomartinez"]Witam !
Mam problem z oryginalnością nazwisk piłkarzy :( tak samo z imieniem i nazwiskiem stworzonego prze ze mnie managera? Jak można temu zaradzić? Z góry dzięki za odpowiedz![/quote]

Kupić oryginalną grę

locomartinez Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam !
Mam problem z oryginalnością nazwisk piłkarzy :( tak samo z imieniem i nazwiskiem stworzonego prze ze mnie managera? Jak można temu zaradzić? Z góry dzięki za odpowiedz!

Caprari Partyzant

21.12.2013 17:03    #1519     Inne - Gry i komputery - Manager Skoków Narciarskich
Witam! Zapraszam wszystkich do nowego managera skoków narciarskich.Owy mananger dopiero co wystartował więc do zgarnięcia są wszystkie najlepsze nacje. vskijump.aaf.pl wrazie co pisać na pw

rx92 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
19.12.2013 21:50    #1520     Sufler - Inne - Problem Pomocy
Jest taki problem i nie wiem jak to zrobić
Problem dotyczy FM14
Zaczynam nową gre, wybieram Narody, jakie ligi itp.
Wypełniam formularz Managera czyli swoje dane itp.
Potem mi ładuje gre i szok. Zamiast pisać imie i nazwisko ktore podałem w formularzu pokazuje mi jakies inne zazwyczaj jakies Azjatyckie ;/

i nie wiem jak to zmienić zeby było dobrze. Zeby bylo jak wpisuje w formularzu Managerskim.
Prosze o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.