Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

lukmil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2014 14:25    #1491     Sufler - Porady do gry - Problem z wyborem narodowośi
Mam problem z wyborem narodowości jeśli chce dodać nowego managera .. Chodzi o to ,że do wyboru jest tylko jedna narodowosć Algieria

IwoS Partyzant

Właśnie to, ze nie jest realny jest totalnie bezsensu. Bo po to gra się w tę grę , aby poczuć się, jak manager. I nie chodzi mi już o to przegrywanie, wiadomo, że wszystkiego nie można mieć od razu. Realnie tak też jest, ale wyniki bywają absurdalne. Fakt, gra jest lepsza, niż poprzednie wersji w wielu aspektach. Polityki transferowej, taktyki, interakcji i wielu innych. Jednak trochę mało realna, wyniki są dziwne. Wracam do innego, chociaż pewnie zaryzykuję ostatni raz jeszcze w 14. ;)

ladygaga Partyzant

[quote="mahdi"]Włączyłem sobie tego nowego FM-a, by zobaczyć jak wygląda mecz i czy jest jakaś różnica między FM 12 a FM 14.

No cóż - mecz lepiej ogląda się w 12-tce, w 14 piłkarze wyglądają jakby jeździli po boisku na łyżwach a nie biegali... Mam nadzieję, że to nie początek rozczarowań.[/quote]

Omg to jest manager a nie pes czy fifa hahaha,jak ci nie pasuja szata graficzna to włącz kulki albo pograj na konsoli

robal15 Młody aktywista

[quote="ukipuki"][quote="ladygaga"][quote="Willson"]Bo w tej edycji nie ważna jest twoja wiedza taktyczna. Nos transferowy, Dobór pracowników.

TY MASZ ZŁAMAĆ SILNIK MECZOWY.

A więc kombinuj jak oszukać maszynę, zamiast symulowac real life.[/quote]

No i bardzo dobrze teraz liczy sie taktyka , a nie tak jak np w fm 2013 kupujesz kilku wonderkidow i w 2 sezonie wygrywasz LM[/quote]

Dokładnie!

Dla tych, którym ciężko wygrywać, co mówią,że w grze nie ma realizmu zawsze pozostaje Fifa Manager!
Tam wygracie wszystko i z każdym... Będzie realizm w końcu.[/quote]

Ja pierdolę, skończcie najpierw gimbazę, bo kiepsko Wam idzie czytanie ze zrozumiem, a dopiero póżniej piszcie komentarze
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

ukipuki Partyzant

[quote="ladygaga"][quote="Willson"]Bo w tej edycji nie ważna jest twoja wiedza taktyczna. Nos transferowy, Dobór pracowników.

TY MASZ ZŁAMAĆ SILNIK MECZOWY.

A więc kombinuj jak oszukać maszynę, zamiast symulowac real life.[/quote]

No i bardzo dobrze teraz liczy sie taktyka , a nie tak jak np w fm 2013 kupujesz kilku wonderkidow i w 2 sezonie wygrywasz LM[/quote]

Dokładnie!

Dla tych, którym ciężko wygrywać, co mówią,że w grze nie ma realizmu zawsze pozostaje Fifa Manager!
Tam wygracie wszystko i z każdym... Będzie realizm w końcu.

IwoS Partyzant

Nigdy nie pomyślałem, ale to nigdy, że kiedykolwiek zamieszczę tutaj swój post. W każdym managerze radziłem sobie świetnie, grałem różnymi drużynami od Śląska Wrocław do FC Barcelony. W najnowszego managera zacząłem grać Legią, grałem w grupie LM i nic nie osiągnąłem, w lidze też się męczyłem. Potem zacząłem Arsenalem i to samo, ciężko było mi wygrywać mecze, teraz zacząłem Atletico Madryt i nadal nic. Mecz z Sevillą przegrany, dwumecz z Barceloną przegrany, wygrana tylko z Rayo. Nie kumam o co chodzi z tym poziomem. Wydaje mi się, że taktyki dobieram odpowiednio. Nigdy nie miałem problemów z wynikami.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Potem musisz ustalić tak zwane ID newgena.

1/ Wchodzisz zatem w "ustawienia" na ekranie gry i zaznaczasz "pokazuj ID"

2/ Gdy już wiesz jakie piłkarz ma ID, wybierasz sobie fotkę jaką chcesz aby miał Twój newgen i ustalasz rozmiar - ja zawsze robię wysokość 180 pikseli.

3/ Zmieniasz nazwę fotki na numer ID zawodnika. Tworzysz folder (np. na pulpicie) i nazywasz go przykładowo "newgen 1", wrzucasz tam fotkę.

4/ Otwierasz ściągnięty program fmXML, wybierasz "browse" i wrzucasz z pulpitu folder "newgen 1".

5/ Zaznaczasz: Action: "make config.xml file", Object: "faces", Options: "All filenames are IDs". Klikasz "GO", zamykasz program fmXML.

6/ Fotka jest gotowa do dodania do gry. Otwierasz "moje dokumenty"/football manager (12, 14 lub jakikolwiek inny)/pictures. Gdy nie masz folderu "pictures" - po prostu go stwórz.

7/ Na początku wydaje się to wszystko zawiłe, lecz jest tak naprawdę banalnie proste. Powodzenia

Amikowiec Młody aktywista

30.12.2013 23:04    #1498     Sufler - Inne - Zakup FM 14 za PLN?
Weź lepiej poprzeglądaj oferty na stronach typu (post zawiera lokowanie produktu :) ) GameCodes, Inexus czy Keye.pl i wybierz najkorzystniejszą cenowo ofertę. 100% pewności i bezpieczeństwa. Rok temu FM 13 kupowałem w GameCodes, bo akurat tam było najtaniej, a w tym roku FM 14 nabyłem z pomocą Inexusa, bo w momencie tegorocznej premiery to oni mieli najniższą cenę zakupu (nie wiem jak jest teraz). edt: na chwilę obecną najtańszy jest zakup steam kodu na keye.pl- 94,90 zł, zakup klucza na gamecodes wiąże się z wydatkiem 96 zł, a Inexus 102,50 zł. Keye.pl wspópracują z cmrev.com, więc na pewno to jest zaufana firma :D. Daję link: http://www.keye.(...)ger-2014

teekoki Partyzant

Witam!!!
Mam pytanko,czy jest jakaś możliwość zmiany prezesa w Barcelonie lub realu? gram Barca ale tam co 4 lata jest wybierany nowy prezes(jak w rzeczywistości) a chciałbym pewnie jak każdy manager dostać szejka który sypnie kasą.dla przykładu Atletico Madryt ma szejka z kataru i dostałem ofertę za Messiego w wysokości 95 mln.U mnie jednak wygrał ten sam prezes który był,czy jest jakaś możliwość żeby był jak w innych klubach właściciel który przejmie klub? albo czy jest szansa ze na miejsce prezesa będzie startował jakiś bogaty szejk? i jeszcze jedno pytanko czy taka opcja (wybory prezesa) są dopiero od fm 14? czy były tez w poprzednich wersjach?

ErniPS4 Partyzant

Witam, gram w Football Manager 2014. Nie mogę się zdecydować jaką drużyną zagrać, liczę na pomoc. Chciałbym żeby spełniała ona następujące warunki:
- Liga 2 lub niższa
- Duży stadion
- Duże budżety: transferowy i płacowy
- Duże talenty
- Chciałbym, żeby drużyna uczestniczyła w europejskich pucharach, ale o to będzie ciężko w 2 lub niższej lidze, więc to można pominąć
- Drużyna z Europy
- Brak ograniczeń co do obcokrajowców
- W miarę dobra reputacja
- Duża szansa na awans do wyższych lig
Z góry dziękuję za pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution