Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.01.2014 09:19    #1421     Football Manager - Ogólna dyskusja - Najbogatsze kluby
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Gallacher Partyzant

Twierdzisz że większą szansę było by robić filmy z gatunku - FIFA.Czemu tak sądzisz ? bo jest to bardziej tryb 3D ? bo nie rozumiem.Football Manager jest taką samą grą jak FIFA tyle że gatunek strategi także ja w zasadzie nie widzę różnicy ewentualnie jak coś to PES ale FIFA ? Ja raczej degustuję tylko w "piłeczkę" :) druga sprawa : wizerunek gry.Czy producent może mnie za to ukarać że wrzucam filmy gatunku FM ? w zasadzie nie powinien ale przypuśćmy czerpie z tego zyski i on uzna że wykorzystuję do tego ich dzieło to mają prawo czy raczej nie :) ? bo według mnie chyba nie.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Predzej zarobisz na gameplayach ktore sobie nagrasz z roznych gier typu CoD NFS czy FIFA niz na filmikach ze statystykami w FM-ie. Mnie osobiscie nie ciekawilo by ogladanie filmiku z tego jak ktos przechodzi sezon w Football Managera, juz wole sobie sam pograc.

PS. Chcesz zarobic na YT? Nagraj jakis mega durny filmik ze znajomymi lub z jakimis zulami w roli glownej i daj jakis chwytliwy tytul bo takie cos ma wyswietlen od ch***

jakubtarn Partyzant

Witam wszystkich.
Na wstępie chciałem przeprosić, że mój post będzie miał taką a nie inną formę, jednak uznałem, że nie znajdę lepszego miejsca, aby pochwalić się swoją pracą niż to forum. Napisałem grę przeglądarkową o nazwie Plane Tycoon, link -> www.planetycoon.com - w której gracz wciela się w managera linii lotniczej. Od innych gier tego typu odróżnia ją to, że podczas tworzenia nie korzystałem z żadnych silników do gier www, framework-ów itp. Można powiedzieć, że w całości napisałem ją 'z palca'. Starałem się, aby pewne elementy w grze na ile to możliwe zbliżały gracza do rzeczywistości. Na samym początku otrzymujemy do dyspozycji małą sumkę pieniędzy oraz malutki samolot stojący na wybranym przez nas lotnisku. Naszym zadaniem jest przeobrazić małą linię lotniczą w wielką korporację.
Aby tego dokonać gracz musi między innymi:
- kupować coraz to nowsze i lepsze samoloty z różnych dostępnych klas
- zatrudniać wykwalifikowany personel( pilotów, obsługę pokładową, mechaników), który ma wpływ, na jakość każdego lotu
- dbać o stan techniczny swoich maszyn oraz ich stan wizualny(czystość kabiny)
- kontrolować stan zmęczenia pracowników
- rozwijać wyposażenie samolotu
- rozwijać bazy (budować nowe miejsca parkingowe, stanowiska odpraw oraz warsztaty)
- realizować zlecenia z różnych biur podróży, firm transportowych lub tworzyć własne połączenia pomiędzy lotniskami
- kierować załadunkiem zaopatrzenia i paliwa

Nie sposób wymienić, wszystkich funkcji, jakie gra oferuje i będzie jeszcze oferować, ponieważ cały czas ją rozwijam. Strona jest całkowicie pozbawiona reklam i powinna poprawnie pracować na większości popularnych przeglądarek. Obecnie pracuję wytrwale nad wprowadzeniem możliwości kooperacji graczy tak, aby mogli tworzyć coś na kształt korporacji lotniczych. Gra jest w wersji beta, dlatego jakieś niedociągnięcia jeszcze mogą się zdarzyć. Zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych do gry i do pomocy w rozwijaniu projektu.
Pozdrawiam, Jakub.

Kaczko Partyzant

28.01.2014 19:54    #1425     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zdjęcie managera
Siemanko. Jakiej wielkości powinno być zdjęcie menadżera do Fm'a 14? Próbuję wstawić to z 13 ale gra mi je odrzuca.

Kamilq140 Partyzant

Witam szukam osób chętnych do gry w football manager 2014 przez chamachi

Moje gg:46945445

Legiedz Partyzant

Od siebie:
Witam! Założyłem z kolegą menadżera ligi polskiej symulowanego na grze Football Manager 14. Nie będę się szczególnie rozpisywał - wszystko da się znaleźć na stronie. Zbieramy ekipę, potrzeba nam jeszcze więcej symulatorów oraz pomocników!

Coś o nas:
Nierealne transfery? Ogromne budżety? Nie tutaj! Na naszym managerze możesz w 100% wczuć się w polską Ekstraklasę, czego nie możesz zrobić na wielu innych! Jesteś gotowy podjąć wyzwanie?

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

Biggi Partyzant

24.01.2014 21:37    #1428     Sufler - Porady do gry - FM14 - problem
Witam! Mam problem z grą Football Manager 2014. Otóż nazwiska piłkarzy są jakieś inne, dziwne, np. Leo Messi ma jakieś arabskie nazwisko.
Nie mam zaznaczonych żadnych opcji.
Wie ktoś czy da się to zmienić?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!

Norbi1156 Partyzant

Witajcie! Pierwszy raz zauważyłem tego typu problem - niezależnie kogo wybiorę za menadżera drużyny U-19 w moim klubie, niezależnie od tego, czy każę tej osobie używać drużynowej taktyki czy też jego własnej, NIGDY nie wybiera zawodników U-19 do składu, a zabiera praktycznie samych wygenerowanych dla danego meczu. Wygląda to tak, że wszyscy moi zawodnicy z kontraktem juniorskim zwyczajnie nie zostają wybrani do drużyny, a na ich miejsce wskakują piłkarze, których gra generuje, aby uzupełnić skład. Liga nie posiada żadnych ograniczeń dotyczących składu i gdy ja poprowadziłem drużynę U-19, wszyscy zawodnicy byli dostępni. Jest to o tyle irytujące, że moi bardzo perspektywiczni zawodnicy nie mogą się rozwijać z powodu braku doświadczenia meczowego...
Czy ktoś ma pomysł na rozwiązanie problemu prócz osobistego prowadzenia reprezentacji?

maciek3022 Partyzant

22.01.2014 14:54    #1430     Sufler - Gra przez sieć - Fm 2014 - gra przez sieć
Zagrałbym z jakimś chętnym w football managera 2014. Jestem dostępny wieczorami po 18. Mój nick na steamie to romerek_26. Jestem zainteresowany grą w lidze niemieckiej włoskiej lub angielskiej. Proszę o kontakt pod numerem gg 3931624.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution