Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pikawa Artysta Rewolucji

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Kombinuj... Nic na tacy nie dostaniesz a praca managera do najłatwiejszych nie należy ;)
.

Jozzi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Ściągam,I zawartość daje do "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/skins gdy dam to do skins to jak wchodze i mam do wyboru skórki to tam pisze FM 2013 albo FM 2013(ciemny) a nie ma tej mojej......

xAdiSuN Partyzant

Witajcie! Otóż nie mam już sił. Mam pieniądze i chyba chcę kupić FM'a. Wczoraj pobrałem FM'a 12, bo podobno świetna część. Jednak przy drugim sparingu, ,,wystąpił nieoczekiwany błąd'' no i gra się wyłączyła. Chcę w końcu dojść daleko w tej grze, nie chcę się męczyć i myślę nad zakupem. Kupiłbym raczej FM'a 14. No i mam pytanie, czy po zakupie wszystko wróci do normy? Boję się też, bo sprzęt słaby, jednak mówią, że powinno chodzić. Ale gdy kupię nie będzie problemów, crashy itd.? Warto? Czy choć trochę pocieszę się tą czternastką czy jest już totalnie słaba? To, że gra się wyłączała to wina najprawdopodobniej pirackiej wersji? Bardzo Was proszę o pomoc i odpowiedzi. Chciałbym by ktoś zaangażował się w mój można powiedzieć problem. Bardzo proszę. To by było na tyle, proszę o dokładne przeczytanie i udzielenie odpowiedzi na większość tutaj dręczących mnie pytań. Dziękuję i pozdrawiam! :)

Na koniec specyfikacja najważniejsza, główna mojego komputera:

Karta graficzna: GeForce 7300 GS
Procesor: Dwurdzeniowy (3,06 i 2,07 GhZ), Intel Core 2 Duo CPU
Pamięć RAM: 2 GB RAM
Windows: 7

paweldemon Partyzant

W końcu normalne i trzeźwe podejście do managera...prosto i konkretnie bez slodzenia opisywania cudownej kariery brawo :P owe zgranie "ładnie to nazwałeś-wg mnie jest to połączenie zgrania i reputacji klubu i zawodników" również od czasu do czasu 'bawię' się silnikiem, tylko to mi pozostało ;/ i doszedłem do takich samych wniosków...podziwiam ludzi, którzy myślą, że mają wpływ na wynik meczu, a tym bardziej ludzi którzy próbują wmówić całemu światu, że w pierwszym lub drugim sezonie maja mistrza i bóg wie co jeszcze drużyną o słabej reputacji...

zolahc Młody aktywista

10.02.2014 19:25    #1405     Football Manager - Ogólna dyskusja - Aktualizacja gry
masz na dole opisane -,-

e: dla twojej wygody
Pobrany plik należy wkleić do katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data).

adashko Partyzant

http://alleg(...)732.html

Możesz śmiało kupować od tego sprzedającego - 2 tygodnie temu sam zakupiłem od niego kluczyk i śmigam ;)

SzparaPlay Partyzant

09.02.2014 22:28    #1407     Inne - Hyde Park - Zareklamuj swój kanal na Youtube.
Zapraszam na mój kanał ! Na nim oczywiście football manager 2014 oraz czasami odcinki z gta 4 oraz w miare możliwosci także inne gry ;p
Link: http://www.youtu(...)yHhGybmA

crisspl Partyzant

Witam, gram w Fotball Manager 2013 klubem LOSC LILLE.
Poszukuje :
- młodego i dobrego bramkarza,
- młodego środkowego obrońce,
-środkowego pomocnika,
- lewego skrzydłowego,

najlepiej gdy byliby tani, z góry dziękuje za pomoc !

maciek3022 Partyzant

05.02.2014 18:31    #1409     Sufler - Porady do gry - Problem z rozgrywkami
Witam. Mam taki problem bo dodałem pliki z uaktualnieniem składów w football managerze 2014 i mimo że mam w opcjach włączone przenoszenie meczów do tv to mecze pucharów krajowych gram w soboty a ligę mistrzów gram tylko w środy a mecze ligowe tylko w soboty a nie przez cały weekend. Usunąłem te pliki z uaktualnieniem ale to nic nie pomogło. Teraz odinstalowałem i ponownie instaluję grę. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za porady.

facemob Partyzant

05.02.2014 09:31    #1410     Football Manager - Ogólna dyskusja - Fm 2014 wrażenia
Hmmm. TO chyba pozostanę przy FM13. A Sports Interactive nie ma już nawet przeciwnika w grach menadżerskich. BO Fifa Manager zakończyła swój żywot jak i CM. TO bardzo źle bo teraz nie muszą się starać :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution