Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

davasarman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.03.2014 20:41    #1381     Sufler - Porady do gry - problem z dodaniem managera.
Witam, obecnie gram na dwóch managerów, jednym, wyprowadziłem właśnie polską drużynę z ostatniej ligi do grupy LE, a drugim gram karierę zaczynając jako bezrobotny a sięgając po mistrzostwo z Interem m.in. w każdym razie, chciałem dodać kolejnego managera i mam problem... kiedy wypełnię już wszystkie dane osobowe i przychodzi do wyboru drużyny, to nie mogę jej wybrać, opcje zacznij drużyną, zaczanij drużyną i kadrą, zacznij bezrobotny również są niedostępne... miał ktoś podobny przypadek? co można zrobić? z góry dzięki za odpowiedź.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

03.03.2014 19:23    #1382     Sufler - Edytor - Dlaczego nowy edytor nie widzi zmian?
Wydaje mi się, ale podkreślam, że są to tylko moje przypuszczenia, iż zmiana Jansena na van Gaala w edytorze nic nie pomoże. To chyba trzeba zmienić w pliku "fake".
Co do Dorny, ciężko stwierdzić, u mnie jest ok. Wejdź może w sztab szkoleniowy kadry albo w profil Dorny i zobacz, czy tam ma w historii wpisane "manager zespołu Polska U21".
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

robal15 Młody aktywista

02.03.2014 00:08    #1383     Sufler - Porady do gry - Szaraki grają w U19
Ogólnie ja mam jakiegoś pecha z tym managerem. Oby tylko budowa obiektów mi działała, resztę jakoś przeżyję...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Arano Partyzant

01.03.2014 17:56    #1384     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ktory manager wybrac
Witam! Czy mozecie powiedziec ktory manager nie posiada tych denerwujacych megocjacji kontraktowych? Chyba wiecie o co mi chodzi. Ja gralem w 2005, 2007 i tam negocjaje kontraktowe byla dla mnie lepsze, moze mniej realistyczne ale latwiejsze. Ktory menager jest najlepszy do gry, ktory posiada te "stare opcje"?

piotrp504 Partyzant

27.02.2014 18:03    #1385     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm12 Gdzie kupic?
jak niem nigdzie to zostaje allegro tam jest
http://alleg(...)a%C5%82y
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

busio Partyzant

Od wczoraj mam problem... kolejny problem. Zawiesza mi się Fm 2014. Oczywiście mam grę zaktualizowaną do 14.2.2. oczywiście gra jest oryginalna. Muszą wyłączać ją managerem zadań. Proszę o pomoc.

Slavm Partyzant

27.02.2014 13:07    #1387     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm12 Gdzie kupic?

Amstrad44 Partyzant

62 dodatkowe narody do Football Managera 2014.
info na stronie z linkiem wyżej

Amstrad44 Partyzant

Rozpocznij gre w Premier League jako nowy zespół Bluestone United bez graczy i budżetu transferowego 172 miliony zł i ponad 7 milionów zł budżetem płac piłkarzy
Jesteś znudzony tych samych starych zespołów w FM? Chcesz nową drużynę i nowe wyzwanie? Spróbuj wyzwanie z 172 milionami zł wyzwanie zaczyna się na samym początku gry, dzięki czemu można rozpocząć swoje przygody. Zespół jest nowy nie ma zawodników w klubie i zaczyna się w Premier League jako nowy zespół Bluestone United klub rozpoczyna się budżetem transferowym 172 miliony zł i ponad 7 milionów zł budżetem płac piłkarzy .
https://www.faceb(...)40485258
Miłej gry

Wlaziu Partyzant

24.02.2014 12:05    #1390     Sufler - Porady do gry - brak twarzy z facepack'u
Siemanko, mam taki problem, że nie wyświetla mi części zdjęć z facepack'ów wszystkie foty mam wklejone do folderu .../footballmanager/players i np w leed's united wyświetla mi tylko niektóre fejsy z drużyny u-18, sprawdzałem ID i się zgadza. Wie ktoś ocb?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution