Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Chrzano Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witaaam ziomeczków! :)

Dziś o godzinie 19:00 mam zamiar rozpocząć moją kolejną karierę z Football Managera, tym razem rozgrywaną tylko i wyłącznie na żywo, z Waszym udziałem.
Wchodźcie na Twitcha i oglądajcie wieczorami o ustalonych godzinach live'y z kariery w Borussi Dortmund. Kariery raczej nie będę wrzucał na YouTube, wszystkie gry na żywo będą jednak dostępne do obejrzenia na Twitchu. W związku z tym na pewno nic nie przegapicie. Oczywiście, podczas live będziemy się komunikować :)

Jeśli chcesz wiedzieć, o jakich godzinach i w jakie dni będziemy grali na żywo, lajkuj mój Fanpage na Facebooku, subskrybuj kanał na YouTube, Twitchu oraz odwiedzaj moją stronę internetową.

Kanał Twitch (tu live dziś o 19): http://pl.twitch.tv/chrzano
Kanał YouTube (subskrybuj): https://www.youtu(...)eChrzano
Fanpage na Facebooku: https://www.facebook.com/ytlifestyle
Strona internetowa z kalendarzem: www.Chrzano.za.pl

Na kanale YouTube możesz znaleźć setki odcinków z FM'owych karier.

legionista3 Partyzant

18.03.2014 15:10    #1362     Sufler - Porady do gry - Problem po aktualizacji
Witam

Mam pewien problem. Otóż Steam zainstalował mi automatycznie aktualizację Football Managera 2014 jakiś miesiąc temu. Wcześniej miałem już rozegrane 6 sezonów w T-Mobile Ekstraklasie i właśnie grałem 7. No i aktualizacja zmieniła mi podczas tej kariery zasady, tzn. nie mogę teraz wystawiać w meczu więcej niż 2 zawodników spoza UE :/ od tego czasu zacząłem nową karierę w innej lidze ale jakoś nie wciąga mnie ona za bardzo i chciałbym znowu pograć sobie na tamtym zapisie, bo osiągnąłem już bardzo dużo, ale z tymi zasadami się nie da bo połowa mojego podstawowego składu to zawodnicy spoza UE, a nowej kariery Legią na pewno nie zacznę dopóki nie wyjdzie wersja 2015. I teraz pytanie: czy mógłbym jakoś usunąć tę aktualizację albo ją wyłączyć? Dla mnie to trochę dziwne, że takie coś się zmieniło podczas zaczętej już dawno temu kariery. Podejrzewam, że nie tylko ja mam taki problem. Będę bardzo wdzięczny za pomoc!

kuligu Partyzant

Witam. Gram Barceloną i chciałem wypożyczyć kilku zawodników do Barcy B z tym, że po wypożyczeniu piłkarza może grać w Barcelonie albo w U-19. Jak mogę go przenieść do Barcelony B? Opcję kupowania zawodników przez managera Barcy B odznaczone. FM 14

ghana10 Partyzant

Panowie,

gram drużyną, która występuje w III lidze polskiej. Pomyślałem sobie - stworzę wielką drużynę. Powoli, krok po kroku, będę piął się z nią do góry, aż w końcu zagram w Ekstraklasie. Niestety rzeczywistość zweryfikowała moje plany.

Przegrywam wszystkie mecze. 0:4, 0:3, 0:5, 0:7, długo by wymieniać. A najgorsze jest to, że o ile na początku miałem dużo fanu z tego, że objąłem najgorszą drużynę w lidze i muszę pogłówkować, aby coś z nią osiągnąć, to jednak moja cierpliwość osiągnęła zenitu i po prostu jestem wkurwiony. Wkurwiony dlatego, że nijak nie potrafię ustalić taktyki. I to nie jest tak, że jestem kompletnym amatorem. W przeszłości potrafiłem wprowadzać polskie drużyny do europejskich pucharów, a naprawdę dobrymi klubami wygrywałem Ligę Mistrzów.

Mam do was prośbę - na co mogę zwrócić uwagę? Co mógłbym poprawić? Nie chciałbym ściągać dobrej, gotowej taktyki z neta, bo to zepsuje zabawę. Mój post na forum traktuję w kategorii... kursokonferencji. Powiedzmy, że jestem managerem z prowincjonalnego klubu i pojechałem na konferencję trenerów, aby się czegoś nauczyć... :)

Z góry dzięki za pomoc. Jeżeli założyłem temat w złym dziale, to przepraszam. W górę wzięły nerwy i bardzo późna pora :) Pozdrawiam :)

witja Partyzant

16.03.2014 19:06    #1365     Sufler - Porady do gry - Problem z managerem
Siema,
kupiłem dzisiaj najnowszego FM i tutaj pytania zainstalowałem, ściągneło uaktualnienia wszystkie na dzień dzisiejszy i problem.
Chciałbym zacząć gre na najnowszej łatce, ale ze składami z pierwszej wersji gry (troche zawiłe) np Cabaye ma być w Newcastle dalej a stilic ma nie grać w Wiśle.
Ktoś wie jak to ustawić?

Czy jeżeli podczas wyboru gry włączę standardową zamiast 14.3 to i tak będę grał na najnowszej łatce ale ze starymi składami?

pieeeernik Partyzant

16.03.2014 17:28    #1366     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z FINANSAMI!
Witam,
Jestem managerem Barcelony, gram 1-szy sezon w tym klubie, zostało mi 10 kolejek do końca ligi a stan konta mam na -11mln!
Nie robiłem jakiś wielkich transferów, zakontraktowałem Lewego, Ter Stegena i drugiego bramkarza.
Możecie mi jakoś poradzić? Prosze!
może Xavi i Puyol zakończą karierę, bo mają duże kontrakty, ale to i tak bym musiał kupić kogoś na miejsce Xaviego w następnym sezonie, a bez kasy będzie ciężko :(

Mixons Partyzant

Witam! Jestem tutaj nowy i po raz pierwszy mam styk z Football Managerem (nie grałem w żadną z poprzednich części). I teraz moje pytanie brzmi: jakie dodatki powinienem zainstalować, aby móc cieszyć się: najnowszymi transferami, rozwiniętą i usprawnioną Polską Ligą i oryginalnymi herbami, koszulkami itd zespołów. Jak na razie zainstalowałem dodatek: FM 2014 Gietz Winter Update oraz ściągam już Sortitoutsi Kits Megapack - 2013/2014. Zaraz ściągnę chyba także CM Revolution Polska Liga Update 2014 v1.1. Czy te 3 dodatki będą ze sobą kompatybilne?

maciek3022 Partyzant

14.03.2014 18:48    #1368     Sufler - Gra przez sieć - Fm 2014 - gra przez sieć
Witam. Szukam chętnych do gry online w football managera 2014. Proszę o kontakt pod numerem gg 3931624.

weeliton Partyzant

[quote="Ełkaesiak"]Witam, poszukuje klubu z :
- dobrym budżetem na transfery ( 5-20 mlm euro ),
- hojnym właścicielem,
- bez długów,
- z dobrymi wychowankami,
- ligi : POLSKA, ROSJA, FRANCJA, ANGLIA,
- dobra baza treningowa i młodzieżowa,
- średniak w swojej lidze

Wiem duże wymagania, ale mam jakąś taką chęć zagrać takim klubem. ^^

// Football Manager 2014 //[/quote]
Polecam Dinamo Moskwa. Dobry budżet, ja w 2 sezonie gry mam 15 mln. Właściciel nie narzucający się, nowy stadion w 2017. Bardzo dobry skład. Kasaev, Denisov, Dzdzusak, Zhirkov, Noboa, Samba, Gabulov. Słabsze boki obrony, ja na przykład na lewą stronę wrzuciłem Zhirkova, kupiłem Alvareza Banegę i 2 miejsce w pierwszym sezonie gry, wygrany Puchar Rosji a teraz dostałem się do LM. A jak kupisz Ndoye z Lokomotivu i ustawisz obok Kokorina to moskiewski czołg zmiecie wszystko. Polecam niezdecydowanym Dinamo.

poigazob Partyzant

Właśnie nie z Schalke do MU tylko odwrotnie! i to mimo wygrywania ligi , pucharu i LM! tak po prostu odejście. Mi chodzi i brak lojalności managerów wobec klubów. Bo przecież na lojalności budujemy potęgi. Oczywiście są wyjątki... nie mówię, że nie ma.
Np. Guardiola , zdobywa LM z Bayernem i ... odchodzi do Porto! a wcześniej odszedł z MU do Bayernu ... z tego do Schalke ... by wrócić do Barcelony... po czym znów do Schalke... Bayernu i na Porto póki co kończąc... i takich przykładów jest w sumie sporo...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution