Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Znalazłem 2 linki które mogą być pomocne, lecz nie mam jak tego zweryfikować, ponieważ nie posiadam fm.

http://www.mypas(...)ies.html

http://www.mypas(...)ies.html
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

saiN Partyzant

11.05.2014 13:47    #1322     Sufler - Porady do gry - Atakowanie bramkarza i pressing
Moja ulubiona taktyka to dwóch napastników grających jako lis pola karnego. Dziwne, skoro ustawiam w instrukcjach dotyczących rywali pressing na bramkarzu na 'zawsze' to nawet grając jednym napastnikiem z defensywnym stylem gry atak na bramkarza powinien być. To tak jak by prawdziwy manager mówił coś do piłkarzy a oni go nie słuchali tylko wykonywali część taktyki jaka im pasuje :(

Gordon Partyzant

10.05.2014 18:35    #1323     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
Generalnie to sprawa jest teoretycznie prosta: Warto jest spróbować zagrać odwrotnie niż rywal, czyli np. jeśli oni klepią wzdłuż boiska, to ty powinieneś postawić na szybką grę, z bezpośrednimi podaniami i tak dalej...Jeśli rywal gra środkiem, to ty spróbuj go "obejść" bokami, jak oni grają na chaos, hejnał, co tam jeszcze - to ty postaw na grę techniczną. Jednak jest jedno, ale...Na FM'a 14 stkę proste schematy nie wystarczą i możesz spokojnie uznać to jako fakt, bo gram w niego od momentu wydania i powiem szczerze - tak trudnego FM'a jeszcze nie było. Ze zgrają niedojdów niewiele ugrasz, więc w takim wypadku można jedynie próbować tuszować braki swoich piłkarzy. (Co też jest sztuką i świadczy o klasie managera) Generalnie w FMie 14stce taktyka schodzi na drugi plan - co nie znaczy, że nie jest ważna, po prostu, sama w sobie...niewiele da, bez odpowiednich wykonawców, bez zadowolenia piłkarzy, bez koncepcji ogólnej - będzie Ci trudno. Zauważyłem, że chyba o to właśnie chodziło twórcom - wyzbycie się schematów, gra bardziej realna, przez co trudniejsza i rozszerzenie kompetencji managera. W FMie 14 na sukces trzeba dłużej pracować i nie jest on dany na zawsze :) To oczywiście osobiste spostrzeżenia, ale mogę się pod nimi podpisać rękami i nogami. Myślę, że większość ludzi, która grała w 14stkę się ze mną zgodzi. Co do artykułów to możesz oczywiście poszukać w Akademii Taktycznej. Pamiętaj jednak, że najważniejsze i często najcelniejsze są nasze osobiste obserwacje. Analizuj swoje mecze, analizuj mecze z TV - to wszystko ma w FMie odzwierciedlenie.

Jankes_manager Partyzant

10.05.2014 17:07    #1324     Sufler - Dodatki do gry - Mega Patch FM 14
Jest gdzieś taki patch, który dodaje wszystkie ważniejsze rzeczy? Bo trudno ściągać każdą paczkę logosów i twarzy osobno. I żeby nie zakładać osobnego tematu to czy w FMie są przyszłe transfery? Np. że Orlando Sa przychodzi do Legii w połowie sezonu itd.

Mysza1993 Partyzant

10.05.2014 15:32    #1325     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015
Powoli zbliżamy się do kolejnej wersji kultowej serii!
Football Manager 2014 był/jest wersją, która wzbudziła wiele kontrowersji, ponieważ silnik meczowy i realizm był mocno nie dopracowany.
Pomijając tą 'wadę' sama gra wprowadziła ciekawe rozwiązania i nowości, które urozmaiciły rozgrywkę

Pytanie do was:
Co chcielibyście, aby w FM 2015 się znalazło/zmieniło?

Jakie są wasze wyobrażenia, marzenia itd.?
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
06.05.2014 22:09    #1326     Sufler - Problemy techniczne - Nie działają dodatki.
C:\Documents and Settings\user\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics... itd.

A odświeżenie skórki i buforowanie znajdziesz w opcjach w FM-ie

karolpol33 Partyzant

06.05.2014 03:03    #1327     Sufler - Problemy techniczne - Nie działają dodatki.
Cześć,
Pobrałem kilka dodatków tutaj z strony, ale po wejściu do gry, żadnych facepacków, ani logopacków nie widziałem.
Mam to zapisane tak : Football Manager 2014/graphics/pictures

mj1988 Partyzant

05.05.2014 12:37    #1328     Football Manager - Ogólna dyskusja - Artykuł o FM
Też tak macie ? :P http://euros(...)ia/lwstf

Kamilq120 Partyzant

Witam mam problem ponieważ zainstalowałem Football Manager 14 i wgralem do niego
Fm14 Kit Pack
[FM 2014].Logo.Pack.TAS.14
[FM 2014].Cut.Out.Faces.Megapack.6.0

i gdy zanstlowalem ten patch fm fix 14.1.3 i gdy wchodzę do gry nadal nie mam aktualnych skladow a reszta dziala

Prosze o pomoc

KrajziCinek Partyzant

03.05.2014 16:31    #1330     Sufler - Dodatki do gry - Zmiana piłki w FM 2008
Witam,
Drodzy maniacy FM piszę z prośbą o pomoc w kwestii zmiany piłki w FM 2008...gram od miesiąca w najbardziej grywalną moim zdaniem wersję Football Managera, dzisiaj zacząłem czwarty sezon zmagań w Niemczech...chciałem zmienić standardową piłkę w trybie 2D...niestety po pobraniu i instalacji Match Balls Installer 4 piłka w trybie 2D nadal jest standardowa...
Kombinowałem z tym MBI 4 bo wiem, że jest przeznaczony do wersji FM 2009 ale myślałem, że może zadziała...niestety po podaniu ścieżki, wybraniu piłki normalnej i zimowej nie działa...
Bardzo mi zależy więc proszę o pomoc może ktoś zna sposób jak zrobić, żeby zadziałało :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution