Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

teekoki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
witam.
chciałem kupić grę fm 2013.Gra jest używana,spytałem sprzedającego czy jest dołączone konto steam,a on mi odpisał,że nie bo gra jest originalna i że można założyć nowe konto steam.Z tego co się orientuję to jest jedna gra przypisana do jednego konta steam?czy się mylę i można założyć kilka?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
28.07.2014 15:47    #1282     Sufler - Porady do gry - Błąd FM13
twitter.com/Ceyvol

Duster96 Partyzant

Autor najdłuższej serii z FIFA Manager 13 na polskim YouTube bierze się za Football Managera 2014! Jak będzie wyglądać moje przygoda z tą grą? Całkowicie amatorska gra, podkreślona ciekawostkami na temat AS Monaco, a także rozważaniami na temat futbolu europejskiego! Seria prowadzona z pasji do futbolu, wielki kibic, skromny YouTuber!

Zapraszam bardzo serdecznie! Jak na razie najważniejsza dla mnie seria na moim kanale!

KLIKNIJ I PRZENIEŚ SIĘ DO MATERIAŁU NA YOUTUBE!

Od razu ZAZNACZAM, że wielu osobom na pewno taka seria nie przypadnie do gustu. Ja nagrałem już ponad 100 odcinków z FIFA Manager 13 i seria przyjęła się bardzo dobrze, mam swoich skromnych widzów, którzy oglądają, komentują itp. Football Manager 2014 wygrał w ankiecie, ponieważ większość osób która oglądała u mnie grę od EA, była fanami serii Football Manager 2014. Na pewno wiele osób powie, że nikt tego nie będzie oglądać, ale seria jest prowadzona, jak wyżej napisałem z pasji do futbolu. Jestem wielkim kibicem i w takich seriach najlepiej się spełniam.

Jestem też gotowy na jakąkolwiek krytykę.

Zaznaczam również, że nie zmienię formy serii, dalej będę pokazywał wszystko co robię bo taki jest mój styl prowadzenia serii z takiej gry.

Pozdrawiam i myślę, że znajdą się osoby które udzielą mi ciekawych rad, a być może zaczną oglądać serie.

Chrzano Partyzant

Siema!
Mam przyjemność zaprosić Was na dzisiejsze granie na żywo w FM2014. Chcecie wspólnie uczestniczyć w wydarzeniach nowej, twitchowej kariery? Zapraszam na godzinę 19:00 w link podany poniżej!

www.Twitch.tv/Chrzano
YT Lifestyle (filmy ze świata sportu i FM): https://www.youtu(...)sLixWpyQ

Adkownik8 Partyzant

22.07.2014 19:38    #1285     Sufler - Edytor - Edytor do gry
Witam pobralem sobie live editorka wlaczam go i pisze mi ,ze nie edytor dziala tylko w wersji 14.3.0 lub 14.3.1 a jak wejde w menu to pisze ,ze mam 14.3.1 o co chodzi ? jest to manager 2014
POMOCY

johny1910 Partyzant

[quote="Malciek"][quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Może jeszcze nie zacząłeś sezonu, ale mógłbyś spróbować przywrócić blask paru klubom z Championship, a mianowicie spróbować zagrać Leeds, Blacbourn, Bolton, Wolverhampton (1 liga mniej, ale spory budżet i grajki z PL). Wydaję mi się to fajną przygodą, a sam wiele razy próbowałem grać Leeds, tylko że na najnowszym patchu nie ma Cormacka, ale jest 10mln za niego :)

Do kogoś kto pisał o lidze włoskiej - Atalanta, Parma, Fiorentina, Inter !?! :)[/quote]

Leeds grałem w każdym managerze, jakoś mnie to już nie kręciło. Wybrałem Wilki, ale nie chciałem dla ułatwienia grać na patchu od Bartka i zacząłem od 1 Ligi. Póki co powróciła mega frajda z grania. Dzięki wielkie wszystkim za pomoc :)

rexkor88 Partyzant

[quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Southampton grał mój kumpel, juź w drugim sezonie zajął top4, a w kolejnym mistrzostwo. Dobierzesz dobrą taktyke i już po jednym sezonie wygrywasz wszystko.

Malciek Partyzant

[quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Może jeszcze nie zacząłeś sezonu, ale mógłbyś spróbować przywrócić blask paru klubom z Championship, a mianowicie spróbować zagrać Leeds, Blacbourn, Bolton, Wolverhampton (1 liga mniej, ale spory budżet i grajki z PL). Wydaję mi się to fajną przygodą, a sam wiele razy próbowałem grać Leeds, tylko że na najnowszym patchu nie ma Cormacka, ale jest 10mln za niego :)

Do kogoś kto pisał o lidze włoskiej - Atalanta, Parma, Fiorentina, Inter !?! :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

johny1910 Partyzant

Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.

Semir33 Partyzant

15.07.2014 20:40    #1290     Sufler - Porady do gry - Problem w FM 2014 z YouTube
Witam,
Chciałbym połączyć, swoje konto YT z Football Managerem 2014. Wprowadzam wszystkie dane poprawnie lecz cały czas pokazuje mi, że wpisałem niepoprawne dane. Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? Jeżeli już był taki temat to poprosiłbym o wklejenie linka ponieważ sam nie znalazłem rozwiązania ;) Z góry dzięki :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.