Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

jakubtarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.08.2014 21:15    #1251     Sufler - Gra przez sieć - 2 graczy w jednej drużynie?
Czy w fm2014 jest możliwość, żeby z kumplem prowadzić jedną drużynę? Np kolega jest głównym managerem i zatrudnia mnie jako asystenta do prowadzenia rezerw?

Ainulindale Partyzant

21.08.2014 11:20    #1252     Sufler - Dodatki do gry - Niższe ligi angielskie fm14
http://chomi(...)8271.dbc
Plik dodający niższe ligi Angielskie- do dziewiątego poziomu rozgrywek

Znalazłem coś takiego, czy ktoś może potwierdzić jakość tego dodatku?
Czy jest ktoś w stanie podać jakiś pewny pliczek z niskimi ligami, im niżej tym lepiej?

Pytam, nie dlatego, że jestem leniwy i nie umiem szukać. Pytam bo nigdy nic takiego nie robiłem i moja wiedza jest zerowa na ten temat i lubię pewne rozwiązania, a teraz jestem w pracy i nie mam możliwości zabawy z tym. Poza tym chciałbym rozpocząć rozgrywkę zaraz jak wrócę do domu.

Liczę na kompetentne odpowiedzi i pozdrawiam wszystkim managerów.

FManFan Partyzant

20.08.2014 14:48    #1253     Football Manager - Ogólna dyskusja - Brak LM
Mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich managerów :)
Mam problem, otóż po piątym- wygranym- sezonie piłkarz chciał ze mną porozmawiać o braku zakwalifikowania się do LM. Myślałem że to błąd, ale zorientowałem się że mnie tam nie ma. Wie ktoś dlaczego tak się stało ? Coś źle zrobiłem, albo czegoś nie zrobiłem ? czy tylko błąd ? :D

Ps: Zapomniałem dodać że gram w lidze angielskiej, klubem Man United.

Zielson1 Partyzant

20.08.2014 02:50    #1254     Sufler - Porady do gry - Instalacja bez plytki
Grę możesz kupić na platformie Steam, jednak jest obrzydliwie droga (50 euro!!!). Są różne sklepy z kluczami do gier, gdzie możesz kupić eFeMa taniej. Teraz wpisałem na szybko w Google "Football Manager Klucz" i wyskoczyło mi kilka stron oraz oferty z allegro z kluczami do pobrania gry ze Steama za około 5-6 dych.

EDIT.
Możesz zainstalować grę na innym komputerze pod swoje konto Steam, a następnie - jeśli się nie mylę - bez problemu pobrać ją ze Steama na swój komputer.

Veritane Partyzant

Nie jestem ani kibicem tego zespołu, anie fanką, ani właściwie nie mam z nim żadnego powiązania, ale muszę powiedzieć, że od pierwszej wersji Football Managera, zawsze najlepiej grało mi się Newcastle. W najnowszej wersji gry ten zespół posiada wielki potencjał, budżet transferowy jest w porządku, z uwagi na to, że sporo piłkarzy w pierwszym sezonie warto sprzedać i kupić za uzyskane pieniądze kogoś lepszego. Co prawda Ben Harfa chce odejść do lepszego zespołu już na początku sezonu, ale ma to swoje plusy i minusy. Można go zostawić w zespole na jeden rok, obrażonego, ale jednak ten piłkarz robi różnicę w zespole, albo dostać za niego 25 milionów Euro i kupić pomocnika o podobnych umiejętnościach. Zespół ma sporo młodych i utalentowanych piłkarzy i w przeciągu paru sezonów, można stworzyć drużynę, która będzie walczyła o zwycięstwo w Lidze.

magicjan Partyzant

17.08.2014 16:58    #1256     Sufler - Porady do gry - [SZTAB SZKOLENIOWY] Uparty skaut.
Uszanowanko!

Zaproponowałem kontrakt skautowi z RPA, by sprawdzał mi ciekawych zawodników z południowej Afryki. Z racji jego fajnych atrybutów, zaproponowałem mu wysokie zarobki i maksymalny czas obowiązywania kontraktu.
Wysłałem go do Południowej Afryki ( jako do regionu). Po pewnym czasie tenże skaut złożył mi raport z jednym zawodnikiem ( nazwijmy go X). Potem kontynuować reaserch. Dostałem od niego 5 raportów dotyczących TYLKO I WYŁĄCZNIE X-a. W Afryce jest bieda, ale nie taka, by był tam tylko jeden zawodnik. Więc kazałem mu zakończyć poszukiwania w Afryce i przeniosłem go do Europy. Mimo wszystko on dalej przesyła mi raporty tylko o X.
Tu pojawia się problemy:
- Skaut taki jest bezużyteczny.
- Zwolnienie z kontraktu lub obustronne rozwiązanie kontraktu odpada. Pieniędzy tych (półtora miliona) bardzo potrzebuję.
- Nie. Nigdy nie miał za zadanie przygotowywać raportu anim meczowego ani ogólnego na temat jakiegokolwiek piłkarza.

BTW. Football Manager 2012 :)

Pozdro!

januzaj10 Partyzant

Witam wszystkich.Mam pewien problem chodzi mi o wersje Football Manager 13.Kiedy ustawie formację i taktykę która odpowiada mi i zawodnikom to po 6,7 meczach nagle wyniki juz nie są takie dobre jak wczesniej i zaczyna się tzw"dołek" ciągła zmiana taktyki czy formacji co 6,7 meczy przyprawia mnie o ból głowy , bo już powoli zaczyna brakować pomysłów.Mam takie pytanie ogólne czy można temu zaradzić ustawiając np. 2 taktyki i zmieniać ją co mecz , lub dom , wyjazd ? Czy może są na to jakieś inne sposoby by przez kilka sezonów grać równo i konsekwetnie bo mam zespół który powinien zdominować ligę albo przynajmniej ogrywać wszystkie drużyny zdecydowanie słabsze.Bardzo proszę o pomoc będe wdzięczny i z góry dzięki :) pozdrawiam .. :)

Barbaczek Partyzant

14.08.2014 19:12    #1258     Sufler - Edytor - Problem ze zgraniem taktyki w edytorze
Mam problem z edytorem, mianowicie z zgraniem taktyki. Chcę zasymulować mecz dla managera Ekstraklasy i ustawiam zgranie taktyki wszystko na 100. Jednak w Football Mangerze to zgranie taktyki się nie ustawia i to jest problem. Czy ktoś spotkał się już z takim problemem i potrafi go rozwiązać? Morale i Kondycja się ustawia.

gitkolo Partyzant

13.08.2014 16:47    #1259     Sufler - Porady do gry - Pobieranie taktyk=wywala z gry
Witam, mam taki o to problem: Pobrałem sobie taktyki i wkleiłem je do dokumenty->Sports Interactive->Football Manager 2014->tactics, czyli tam gdzie sie powinno wklejać te taktyki. Problem polega na tym, ze nie mogę jej wybrać bo kiedy biorę "zarządzaj taktykami" i "importuj" z tego fplderu co sie w nim znajdują to po kliknięciu "wybierz" gra tak jakby sie zawiesza, nic sie nie dzieje i zeby wyjśc do pulpitu musze nacisnąć alt+ctr;+delete. Nie działa ten alt+tab i ten drugi klawisz co automatycznie pokazuje Start Windowsa. Co zrobić zevby mnie nie wywalało z gry po wyborze tych taktyk?

Skladaczek Partyzant

12.08.2014 19:52    #1260     Sufler - Porady do gry - Newgenowie
W Anglii newgeny pojawiają się 13 marca. Wszystkie daty masz tutaj:
http://www.mypas(...)ake.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.