Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Canarino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram w Football Manager 2014 . To jest pierwsza wersja w jaką gram.Prowadzę Shakhtar Donieck i kupiłem sobie sześciu nowych,młodych zawodników. Roberto Pereira,J.Silva,Rulli,Mayce,Mijailovic i Denswil. Bardzo mi zależy aby ich atrybuty wzrastały ponieważ mają po cztery lub 5 gwiazdek potencjału. Czy w treningu indywidualnym powinienem zatem trenować rolę czy atrybuty a może nowe zagranie ? Jakie powinno być przy tym obciążenie ? Jaki trening daje największy i najszybszy wzrost tych atrybutów ? I jeszcze mam jedno pytanie. Czy bez treningu indywidualnego tez wzrastają atrybuty takim właśnie młodym zawodnikom po 20,21 lat ? Jestem trochę zielony w tej grze

ax2y3 Partyzant

Elo ziomale. Elo elo 320. Mam pytanie. Czy jest jakaś aktualizacja składów z ostatniego okienka transferowego do FM 12. Tak sobie przypomniałem o tej grze, którą kilka lat temu kupiłem i chce wiedzieć czy można gdzieś pobrać aktualizacje składów.
Znalazłem tylko aktualizacje na dzień 2014r. marzec.

Canarino Partyzant

Witam. Od niedawna zacząłem grać w Football Manager 2014. Jak mówicie, czy opłaca się szkolić zawodników ze zespołów u-19 i u-21 czy dać sobie z tym spokój ? A jeśli opłaca się szkolić to czy wystarczą tylko treningi indywidualne ?

ilumin Partyzant

Witam,
Mam dość istotny problem z rozpoczęciem nowej gry w FM 2014. Po uruchomieniu programu i wybraniu nowej kariery w trybie football manager przechodzę do ekranu wyboru grywalnych krajów i na tym kończy się moja rozgrywka. Wybieram kraj\ kraje które mnie interesują ale nie mogę kontynuować dalszego konfigurowania nowej gry. Przycisk kontynuuj jest nieaktywny i nie można go kliknąć przez co niemożna przejść do do kolejnego etapu konfiguracji (pomimo wybrania krajów).

Próbowałem już wszystkich rozwiązań jakie przyszły mi do głowy. Reinstalowałem grę, zmieniałem bazę danych, włączałem podpowiedzi i dalej bez zmian. Nie można kontynuować konfiguracji/ uruchamiania nowej gry.

Dodam że sama rozgrywka działa bez problemów kiedy wczytuje wcześniej zapisane gry (problem nie występował odrazu po zakupie, pojawił się jakiś czas temu). Problemów z konfiguracją nowej rozgrywki nie ma też w przypadku wybrania trybu FM Classic.
Gra jest oryginalna i uaktualniona.

Będę wdzięczny za wszystkie pomysły które mogą pomóc rozwiązać mój problem.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Cześć, czy ktoś z was ma jednocześnie obie gry i czy przy jednoczesnym uruchomieniu ich macie jakiś błąd?
Działam na win 8.1, jak ruszę oba procesy to fm13.exe zawsze wyskakuje w menedżerze urządzeń, że nie odpowiada a jak przełączam na grę to widzę tylko w lewym górnym rogu fragment nagłówka(FOOTBALL MANAGER 2013). Gdy wyłączę jeden World to FM już działa.

Spotkał się ktoś z takim dziwnym błędem kiedyś, da się to jakoś naprawić?

Yrkomm16 Partyzant

Witajcie!Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem,ale mam do was pytanie.
Co myślicie o http://www.centrumfm.org/?
Starałem się tam o stanowisko(sami poszukiwali)dawałem kreatywne pomysły-niestety wszystko na NIE!
Robią jakieś bezsensowne projekty np. coś takiego:http://www.centrumfm.org/artykul-807,Zew_Albionu.html
Wolą gdybać,niż zająć się działem talentów który jak mówią "jest ich monolitem".A co tam znajdujemy?
Sami zobaczcie:http://www.centrumfm.org/talenty-17,Football_Manager_2014.html
Ledwie 17 talentów(sam dodałem wszystkie do poczekalni,ale nie chce im się tym zająć).
Do tego złe screnny.Oto przykład:http://www.centrumfm.org/talenty-17,3925,Sebasti%E1n_Driussi.html :D
Nie liczą się ze zdaniem innych,są zapatrzeni w siebie,dno i metr mułu...
Ale co myślicie o tym portalu?Czy jest jakąkolwiek konkurencją dla CMREV?
Pozdrawiam :)

chinczol Młody aktywista

Przy rozpoczęciu rozgrywki, pojawia Ci się okienko z wyborem bazy danych. Wybierasz baze 14.3. W tym samym okienku masz opcje wyboru plików edytora. Czyli tych plików, które znajdują się/wkleiłeś do (Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2014/editor data). Aby tego dokonać musisz zmienić/wybrać odpowiedni plik edytora. Jeśli klikniesz od razu "ok" gra domyślnie wybierze wszystkie aktywne pliki edytora i przeniesie Cie dalej, do wyboru lig. Wybierasz tylko jeden plik, czyli jeden plik (update) musi być zaznaczony "ptaszkiem". Jeśli rozpoczniesz grę z kilkoma aktywnymi update'ami z różnych źródeł lub różnych wersji, będą one ze sobą kolidować i powodować błędy. Wybierasz TYLKO JEDEN PLIK EDYTORA (UPDATE). W tym przypadku FM 2014 Revolution Final Update CA/PA FIX. I dalej już lecisz normalnie. Odnośnie reszty moich pytań dotyczących tego błędu. Chodziło mi, czy podczas gry, nie używałeś np FMRTE, czyli edytora czasu rzeczywistego, nie zmieniałeś np. CA/PA zawodników podczas rozpoczętej już rozgrywki. Zresztą, najpierw zobacz na tym najnowszym update, czy ten błąd się powtarza. Najszybciej, aby nie tracić czasu, udaj się na roczny lub dwu letni urlop - zależy czy Twój klub zakwalifikuje się do LE po pierwszym sezonie. Daj znać czy błąd występuje.

Ameobi Partyzant

Gram w Football Manager 2014 i przejąłem Szachtar Donieck. Podczas gry pojawiło mi się pytanie jaki chce budżet transferowy. Mam dwie opcje do wyboru. Pierwsza to 43 mln a druga 67 mln. Różnica jest taka że przy tym mniejszym budżecie płace tygodniowe są mniejsze niż przy tym większym chyba o jakieś 200 tysięcy. Który budżet wybrać ? Czy jeżeli wybiorę ten większy to grozi mi że na przyszłe sezony będe dostawał już znacznie mniejszy budżet transferowy ? Jestem zielony w tej grze bo nigdy w nią jeszcze nie grałem. Który budżet transferowy wybrać ?

Zakol Partyzant

Witam, w tym miesiącu mam dostać nowy komputer. Zdecydowałem się na laptopa i będę go używał przede wszystkim do internetu i FM. Obecnie korzystam z bardzo, bardzo słabego sprzętu więc każdy komputer będzie dla mnie ogromnym przyspieszeniem ale jak szaleć to szaleć, chciałbym wybrać coś na czym kilka wersji w przód pójdzie mi bez problemu. Niestety przeszkodą jest cena max 2300 no i wybór wyłącznie w sklepie euro.com.pl bądź saturn.pl.

Niestety nie znam się na komputerach wystarczająco dobrze więc proszę was o pomoc w wyborze. Myślę że dobrą opcją będzie dysk sshd na system jeśli uda się zmieścić w cenie. Zastanawiałem się długo czy 15.6, czy 17.3 cala ale chyba wydajniejsze będą te mniejsze. Na pewno musi mieć już zainstalowany system. Z początku szukałem czegoś z "7" ale to już rzadkość a do Windows 8 też się przyzwyczaję. Jak na razie znalazłem kilka modeli:

http://www.euro.(...)tml#opis
http://www.euro.(...)tml#opis
http://www.euro.(...)-1.bhtml

Który z nich będzie według was najlepszym wyborem?

Canarino Partyzant

Kupiłem sobie Fottball Manager 2014. Wybrałem sobie ligę niemiecką jako grywalną a polską ligę ustawiłem jako ''tylko podgląd'' . Nie wiem dlaczego po wejściu w skład np Lecha Poznań mam tylko kilku prawdziwych piłkarzy np Arboleda,Claasen, Hamalainen, Pawłowski a reszta piłkarzy to jakieś fikcyjne nazwiska. Z innymi zespołami ze słabszych lig też tak jest. Ale jak sobie ustawie polską ligę jako grywalną i wybiorę np właśnie Lecha Poznań to wtedy dopiero mam skład taki jaki powinien być. O co więc chodzi ? Nie umiem ustawić bazy danych czy coś ? Pierwszy raz gram w tą grę i proszę o wyrozumiałość

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.