Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Chrzano Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zapraszam do oglądania pierwszego odcinka z wersji BETA Football Managera 2015!
https://www.youtu(...)youtu.be

cichy90 Partyzant

23.10.2014 19:05    #1212     Inne - Gry i komputery - Online Sport Manage - FOSM
Kilka dni temu wystartował nowy menedżer piłkarski, dzięki któremu możecie odpocząć od FM:) Wersja BETA zakończyła się w dniu 15 października, a finalna wersja wystartowała dzień później. W tej chwili nasze społeczeństwo zapełnia III stopień ligowy, jednak rejestrując się macie szanse zastąpić "drużyny-boty" na wyższym szczeblu rozgrywkowym.
Warto dodać, że w grze praktycznie co dwa-trzy dni dodawane są nowe udogodnienia dzięki czemu gra się w nią coraz przyjemniej. Każdy z Was może zaproponować własne propozycję, które rozparzać będzie twórca gry, a uwierzcie mi, jest na nie bardzo otwarty.

Zapraszam do rejestracji i życzę miłej rozgrywki! http:(...)all/#607

cyna Partyzant

"Szanowny Panie xyz,

dziękuje za kontakt w sprawie pre-orderu gry Football Manager 2015.

W odpowiedzi na Pana e-maila wysłałem zapytanie do dystrybutora, z
zapytaniem czy na pewno kody do bety będą wysyłane od dnia 24.10.

W momencie w którym otrzymam odpowiedź, skontaktuję się z Panem
ponownie w celu przekazania informacji.

W przypadku pytań zachęcam do ponownego kontaktu.

Pozdrawiam, i życzę spokojnego wieczoru"

Tak mi wczoraj odpisali z empika. Czeski film czyli standard póki co w kwestii bety kręci się nadal.

Adler89 Partyzant

Przynajmniej mam taka nadzieje
link z ktorego kupowalem: http://alleg(...)207.html
aktualnie widze ze nie maja w ofercie z beta wiec moze cos sie zmienilo.
Napisalem do nich maila, zobaczymy

cyna Partyzant

Witam, mam takie pytanie, czy znacie jakieś akademie piłkarskie w Football Manager w stylu INF Clairefontaine? Wiem, że w którejś części (11-12) hucznie zapowiadane było dodanie jakiś 2 akademii, jedna była na pewno angielska, chyba prowadzona przez jakiegoś znanego emerytowanego piłkarza. Chodzi mi o zespoły też w stylu NIKE Academy, choć tego klubu w FM14 nie było, to w realnym świecie istnieje. Też są jakieś zgrupowania dla bezrobotnych piłkarzy z Hiszpanii organizowane przez ich związek piłkarski, mające na celu pomoc w znalezienie klubów (w tym roku mieli też jakiś obóz w Polsce). Dalej, np. w Polsce wiadomo, że rzadko trafiają się mega talenty, ale na warunki naszej ligi fajną młodzież można wyciągać ze Stadionu Chorzów, Gwarka Zabrze, SMS Łódź.
Rozumiecie mi o co chodzi bo chyba piszę trochę zawile, jak będą problemy, to spróbuję naprostować swoją wypowiedź. W skrócie, skąd prócz drużyn młodzieżowych wielkich klubów można wyciągać talenty.

Duster96 Partyzant

KLIKNIJ I PRZENIEŚ SIĘ DO NASTĘPNEGO MATERIAŁU Z FOOTBALL MANAGER 2014!

NIEDŁUGO PRZEDPREMIEROWO FOOTBALL MANAGER 2015!

A tymczasem zapraszam na kolejny materiał! Jeżeli ktoś jest zainteresowany to fajnie jakby wypowiedział się w komentarzach na temat serii! Z góry wielkie dzięki!

michalB140198 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam ,pobrałem FM 2013 Skidrow ,zainstalowałem i wgrałem cracka taki jaki tam był i gdy gram sezon to na samym początku wyskakuje mi taki błąd

napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w:
C:\Users\Daniel\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\crash dumps\FM 2013 v13.1.1.328972(2012.11.09 19.00.39).dmp

po czym porgram przestał działać ,co zrobić ,są jakieś fixy czy cos ,jak tak to podajcie jakiś link ,bo ja w tym nie jestem biegły i proszę nie mówcie ,żebym kupił fm 13 oryginalną wersje

michalB140198 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
16.10.2014 17:24    #1218     Sufler - Problemy techniczne - FM 13 bład aplikacji
Witam ,pobrałem FM 2013 Skidrow ,zainstalowałem i wgrałem cracka taki jaki tam był i gdy gram sezon to na samym początku wyskakuje mi taki błąd

napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w:
C:\Users\Daniel\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\crash dumps\FM 2013 v13.1.1.328972(2012.11.09 19.00.39).dmp

po czym porgram przestał działać ,co zrobić ,są jakieś fixy czy cos ,jak tak to podajcie jakiś link ,bo ja w tym nie jestem biegły i proszę nie mówcie ,żebym kupił fm 13 oryginalną wersje

Duster96 Partyzant

Kolejny odcinek! ZAPRASZAM!!!

Zapraszam cię na kolejny materiał!

A JUŻ NIEDŁUGO FOOTBALL MANAGER 2015 ! PRZEDPREMIEROWO!

johny1910 Partyzant

Słuchajcie (a raczej czytajcie), przeglądałem temat i wybrałem kilka drużyn odpowiadających moim upodobaniom. Selekcja była rygorystyczna i pozostały tylko dwie: Torino i Valencia. Już piszę dlaczego. Paradoksalnie uwielbiam ligę angielską, ale ile można!? Próbowałem sił praktycznie każdym w różnych wersjach naszego kochanego managera. Niższe ligi absolutnie nie wchodzą w grę, ponieważ nowy FM niedługo wychodzi i tam upatruję dłuższą karierę. Ważne jest to, że gram na łatce z uaktualnionymi składami. Torino- w poprzednim sezonie zajęło miejsce premiowane grą w Lidze Europy, trochę mnie to niepokoi, bo skład wcale nie jest taki mocny i sprostanie wymaganiom na 3 frontach ( liga, puchar krajowy i wspomniana Liga Europy) może być trudna w realizacji. Właśnie to wyzwanie za mną przemawia + Glik, który ostatnio mi zaimponował. Valencia- klub w trakcie odbudowy, kupa kasy na transfery i już świetni piłkarze w drużynie. Szansa na zamieszanie w top 3, większe wyzwanie to walka o pierwszą dwójkę. Na koniec chciałem dodać, że jakiś czas temu grałem Genuą i mam bardzo miłe wspomnienia. To samo liczy się ligi hiszpańskiej, gdzie grałem RSSS i już w pierwszym sezonie byłem drugi. Dylemat przede wszystkim tyczy się też finansów, jak wspomniałem niedługo FM 15 i nie będę grał 10 sezonów. ( pewnie na maks 5 się skończy ,może jak będzie fajnie to będę grał dłużej) W Valencii kasa jest i nie ma o co się martwić, ale w takim Torino to bieda, w lidze kokosów chyba nie dostane a zdobyć Europę będzie prawie niemożliwe takim składem. Dlatego pytanie do Was: Kim zagrać z tej dwójki i dlaczego?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.