Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Budziu Partyzant

[quote="robal15"]Niestety ta gra jest niegrywalna... za każdym razem resetują mi się moje managerskie umiejętności...
http://gyazo(...)f8babe3f[/quote]

dzifne, ja nie mam takiego problemu ;c spróbuj sprawdzić spójność plików w steamie może cuś pomoże :D

robal15 Młody aktywista

Niestety ta gra jest niegrywalna... za każdym razem resetują mi się moje managerskie umiejętności...
http://gyazo(...)f8babe3f

romantico Partyzant

[quote="youngroscoe"]Powiem szczerze, jestem zaskoczony, 38 spotkań 90 goli +, 80 goli -. Imponujące jak na najniższy dostępny poziom rozgrywkowy w Anglii, no i czyste konta to może ze 4 mecze, czy dla mnie czy dla przeciwnika..[/quote]

Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie. Tyle bramek - przecież to żaden błąd. Jak najbardziej odwzorowana najniższa liga angielska buhahahaha. Takiego realizmu Nam trzeba było. Brawo SI.

mufloniasty Partyzant

Witajcie,

Od kiedy dowiedzialem sie, ze w najnowszym FM 15 na powrot wprowadzono klasyczne menu, z lewej strony, to od razu sie ucieszylem. Przypomniala mi sie piekna skorka z przeszlosci, byla od FM 2007. Byla zielona, miala dobre poustawiane kolory, a zwlaszcza te od atrybutow. Poza tym, tworzyla mily klimat.

http://farm5(...)a9e7.jpg
http://www.fm-ba(...)_kJ6.jpg

W pozniejszych latach byly skorki, ktore probowaly przeniesc ja na inne FMy. Jak sie nie myle, najpopularniejsza konwersja nazywala sie - dbsf, czy jakos tak... Teraz, gdy wraca typowe menu z lewej strony, moglaby i wrocic stara dobra skorka :)

Pytanie tylko - czy FM sie na to szarpnie, albo czy ktorys z profesjonalnych grafikow stworzy takiego skina, przystosowanego do realiow FM 15?

|\\//| Partyzant

Kiedyś był jeszcze FIFA Manager ale to raczej nie była konkurencja

robal15 Młody aktywista

These are just some, but not all of the known issues with the FM15 Pre Release BETA:

Stability

There are some issues with Mac OS 10.6.8
We still need to do some further optimisation on the Match and User Interface

User Interface

- This still needs to be polished in places

Match

- Poor goalkeeping, particularly at lower levels - sometimes leading to unusually high scores
- Too many poor back-passes leading to goals
- There are too many goals from direct free-kicks
- There are too many own goals, or incorrectly-awarded own goals
- Players occasionally control the ball with their head in unrealistic situations
- Some animations will require further polish – particularly with regards to 'skating'
- Some skin tones currently appear lighter than intended due to a lighting issue
- The touchline team talk options need some tweaking

AI

- Balancing is ongoing to the AI managers' transfers and squad building
- Balancing is ongoing to managerial appointments
- Balancing is ongoing to user job interviews and job offers
- Some players become unhappy too quickly (and some are too easy to talk around)
- There are some graphical issues on the conversation history screen
- Users can currently make only one board request per day
- There is missing information on transfer window round-up news in some situations
- AI managers occasionally give contradictory opinions about penalty decisions to the press

btw, największego talentu na świecie nie ma w grze. Gra w reprezentacji Norwegii, a w grze go nie ma... TOTALNE DNO.

Duster96 Partyzant

Hejka Ludziska! Mam dostęp do BETY Football Manager 2015, więc wpadłem na pomysł serii, która pokaże wam czy warto kupić Football Manager 2015! Zadawajcie pytania w komentarzach na YT pod materiałem co chcecie zobaczyć z tej gry, a ja wam to pokażę.

Przed chwilą opublikowałem pierwszy materiał z tej serii! Zapraszam do oglądania! Mam nadzieję, że podoba wam się taka inicjatywa :)

KLIKNIJ i przenieś się do materiału!

|\\//| Partyzant

[quote="wietnam"]Wrzuciłem loga do folderu Football Manager 2015 w moich dokumentach - standardowo (graphics-pictures etc), no i w grze nadal mam te dziwne herby. Włączyłem buforowanie skórki.[/quote]
WYŁĄCZ/ODZNACZ!!! buforowanie skórki i odśwież ją a się pojawią loga i twarze i co tam jeszcze

wietnam Partyzant

Wrzuciłem loga do folderu Football Manager 2015 w moich dokumentach - standardowo (graphics-pictures etc), no i w grze nadal mam te dziwne herby. Włączyłem buforowanie skórki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.