Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Vorcm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja z deko z innej beczki. Przy próbie odpalenia BETY wyskakuje błąd, w zasadzie dwa okienka jednocześnie. Pierwsze "Program Football Manager 2015 15.02.2f563894 (update) przestał działać". I drugi " Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Bla Bla, tu chodzi o crash dump. Dodam, że spójność plików, aktualizacja sterowników karty graficznej, reinstal systemu, steama i samej gry nic nie dało.
Gra działała normalnie, także po pierwszym fixie.
Wczoraj już się nie chciała odpalić ze steama. Reszta gier działa i uruchamia sie normalnie.
Sprzet wydajny, Win7
Jakieś pomysły?

leniu89 Partyzant

28.10.2014 17:58    #1192     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015 a tablet
[quote="kurupt"][quote="leniu89"]Wg. mnie na androidzie nie zainstalujesz FM'a nawet z pomocą jakiś windows emulatorów. Musisz mieć tablet z systemem win 8.1 który pozwala instalować normalne programy jak na lapie z win[/quote]
Tak? To ciekawe, co <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigames.fmh2014&hl=pl">TO</a> jest jak nie FM?[/quote]

Proszę się tu nie wymądrzać z jakimiś wersjami kieszonkowymi. Całkiem poważnie staramy się rozkminić czy jest możliwa gra w FM na tablecie. Myślę że nawet jeśli możliwa będzie instalacja FM na tablecie z win 8.1. to może pojawić się problem z "dotykowym" obsługiwaniem gry. Ale może tylko mi się wydaje.

Wg tego tematu wszystko powinno śmigać, jedyne problemy może sprawiać jak wspomniałem wyżej brak optymalizacji pod dotyk.
http://commu(...)-Tablets

yuppy Partyzant

Niestety poszperałem w necie i okazało się, że ktoś miał podobny problem (też z zawodnikiem z Genoi).
Niestety okazało się, że zawodnik jest w składzie Genoi, chociaż u mnie też jest. WTF?
Rozwiązanie? Wywalić go ode mnie albo przejąć nowym managerem Genoę i stamtąd go wyp.......ć :)

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="Gietz"][quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]
Nigdzie na świecie trener nie decyduje o cenach biletów.[/quote]

No i co z tego?

MUFAN Partyzant

[quote="romantico"][quote="Gietz"][quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]
Nigdzie na świecie trener nie decyduje o cenach biletów.

[quote="eze_chiel"]czy tylko u mnie w Lidze Europy w rundzie kwalifikacyjnej wylosowano mi zespół z mojej ligi?[/quote]
Nie, błąd jest zgłoszony na forum SI.[/quote]

A gdzie na świecie trener ma wpływ na budowę stadionów lub rozbudowę infrastruktury? Bo wątpię by takiego Van Gaala lub Mourinho pytali o zdanie :-)[/quote]

Akurat z tym van Gaalem to nie trafiłeś. Tulipan przyszedł do Man Utd i pierwsze co kazał zrobić to np.: wymienić murawę na boiskach treningowych a także zamontować oświetlenie i system kamer na nich.

Mam prośbę do posiadaczy bety. Mógłby ktoś podrzucić screeny ze statystykami kilku grajków?

- Martin Ödegaard (Strömsgodset IF)
- Youri Tielemans (Anderlecht)
- Memphis Depay (PSV)
- Massimo Bruno (Red Bull Salzburg)
- Marko Pavlovski (FC Porto)
- Adnan Januzaj (Man Utd)
- James Wilson (Man Utd)
- Saidy Janko (Man Utd)
- Andreas Pereira (Man Utd)
- Tyler Blackett (Man Utd)
- Timothy Fosu-Mensah (Man Utd)
- Vanja Milinković-Savić (FK Vojvodina Novi Sad wyp. z Man Utd)
- Nick Powell (Leicester wyp. z Man Utd)
- Wilfried Zaha (Crystal Palace wyp. z Man Utd)

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="romantico"][quote="Gietz"][quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]

[quote="eze_chiel"]czy tylko u mnie w Lidze Europy w rundzie kwalifikacyjnej wylosowano mi zespół z mojej ligi?[/quote]

A gdzie na świecie trener ma wpływ na budowę stadionów lub rozbudowę infrastruktury? Bo wątpię by takiego Van Gaala lub Mourinho pytali o zdanie :-)[/quote]

W FMie o tym nie decydujesz, możesz to zasugerować, decyduje zarząd. Jeżeli nie masz mocnej pozycji to zostanie to zignorowane.
Ze stadionem masz rację, ale domagać się bazy treningowej trener może i to robi bardzo często. Przykładem z ostatnich miesięcy może być choćby Ojrzyński, który przyznał że naciska na to żeby drużyna miała swoje miejsce do treningów inne niż Dankowice. W dużych klubach wpływ ten jest jeszcze większy, przykład w tym linku: http://euros(...)lu/8hm67 .

Ignachinio Partyzant

Nie kupować tego syfu, w tej grze nic od was nie zależy, możecie mieć super składa ale jak komputer uzna że trzecia liga ma wygrać z pierwszą w swoim podstawowym składzie to tak będzie i ch.. zrobicie. Ta gra to gówno.. Prowadząc dwa kluby i mając wyznaczony mecz o tej samej godzinie nie jesteście w stanie wygrać. Zawsze któryś z nich wtopi.. I to ma być manager? To raczej gó.. nie warte złotówki.. pozdrawiam

romantico Partyzant

[quote="Gietz"][quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]

A gdzie na świecie trener ma wpływ na budowę stadionów lub rozbudowę infrastruktury? Bo wątpię by takiego Van Gaala lub Mourinho pytali o zdanie :-)

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]

Nie, błąd jest zgłoszony na forum SI.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="romantico"][quote="youngroscoe"]Powiem szczerze, jestem zaskoczony, 38 spotkań 90 goli +, 80 goli
-. Imponujące jak na najniższy dostępny poziom rozgrywkowy w Anglii, no i czyste konta to może ze 4 mecze, czy dla mnie czy dla przeciwnika..[/quote]

Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie. Tyle bramek - przecież to żaden błąd. Jak najbardziej odwzorowana najniższa liga angielska buhahahaha. Takiego realizmu Nam trzeba było. Brawo SI.[/quote]

Ja chcę jeszcze przynajmniej dwa razy na sezon takie cuś co mi sie przydażyło w FM 2014 . Realizm pełną gębą . Wynik 1:3 u siebie z 15 zespołem, mimo , że z pierwszym wygrałem 2:0. Pan komputer sobie wylosował.Zresztą pewnie z rozmowy sobie wylosował ,bo on tak ma. Ale to nic, brak logiki jeszcze wytrzymam. Ale to, że strzelili 3 oddając jeden celny strzał to już nie zniosę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.