Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Monster112233 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2014 17:50    #1151     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ile gb?
Ile Football manager będzie mieć gb? 3? Nwm jak długo będzie się pobierać że steama :)

kajetanor Partyzant

08.11.2014 17:22    #1152     Football Manager - Ogólna dyskusja - Początkujący gracz
Witam,
Dostałem w prezencie najnowszego FM-a i chciałbym zacząć uczyć się gry w tym managerze. Jestem kompletnie zielony, nigdy nie grałem w FM-a. Proszę doradźcie mi czy czekać na jakieś patche do FM-a z ligami czy nie. Ogólnie chciałbym zacząć grę polskim klubem z jak najniższej ligi. Chciałbym abyście mi wytłumaczyli chociaż podstawowe rzeczy, jakie ligi wybrać podczas konfiguracji save'a, jakim klubem najlepiej zacząć itp.

Pikawa Artysta Rewolucji

[quote="grabaz86"]Ja mam problem innego typu a mianowicie, po każdym meczu wyskakuje mi taki komunikat http://zapod(...)png.html i muszę jeszcze raz uruchamiać FM bo jakby zmieniała się rozdzielczość. Ktoś może mi pomóc.[/quote]
Hmm... Spróbuj:
Moje Dokumenty -> Sports Interactive -> Football Manager 2015 -> skins -> NAZWA SKINA -> panels -> usuń plik "match post match panel"
.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
[quote="gregryszka"]Ja mam mieszane odczucia.Wcześniej w becie w raporcie scouta badz asystenta byla ocena potencjału w skali 1-10,teraz WSZYSCY pilkarze,moi,badz obserwowani maja 12 i 12...wtf?na minus tez brak bialej skórki oryginalnej.[/quote]

To są atrybuty scouta, a nie ocena zawodnika przez niego :-)

[quote="magic10rm"][quote="myfunnygame"]magic
a wpisałeś drugi kod na Steam? Tzn. ten co jest na odwrocie albo jak zamawiałeś wersję DIGITAL to ten który przesłali Ci dziś?
BTW To nie w tym temacie o tym piszemy ;)[/quote]

w akcie desperacji napisałem tutaj...
Próbowałem wszystko, pisałem nawet na forum FMa, czekam na kolejną odpowiedź...
Ja grę kupiłem dziś, nie chciałem żadnej bety - od razu wpisałem kod który zakupiłem wieczorem, z tej aukcji:

allegro.pl/football-manager-2015-pc-pl-box-lub-steam-i4764835774.html

Jak biore aktywuj cośtam cośtam, to pisze mi że juz mam tą grę, dociąga jakieś 17mega i dupa od nowa. a gra ciągle beta w wersji 1503...[/quote]

Tutaj raczej nie może pomóc Ci producent, tylko powinien sprzedawca z allegro. Sprawdź komentarze do produktów sprzedawanych przez tę osobę.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

magic10rm Partyzant

[quote="myfunnygame"]magic
a wpisałeś drugi kod na Steam? Tzn. ten co jest na odwrocie albo jak zamawiałeś wersję DIGITAL to ten który przesłali Ci dziś?
BTW To nie w tym temacie o tym piszemy ;)[/quote]

w akcie desperacji napisałem tutaj...
Próbowałem wszystko, pisałem nawet na forum FMa, czekam na kolejną odpowiedź...
Ja grę kupiłem dziś, nie chciałem żadnej bety - od razu wpisałem kod który zakupiłem wieczorem, z tej aukcji:

allegro.pl/football-manager-2015-pc-pl-box-lub-steam-i4764835774.html

Jak biore aktywuj cośtam cośtam, to pisze mi że juz mam tą grę, dociąga jakieś 17mega i dupa od nowa. a gra ciągle beta w wersji 1503...

pavel_32 Partyzant

07.11.2014 22:27    #1156     Football Manager - Kącik graficzny - INTRO do kariery FM
Siemka.

Nagrywasz film pokazujący karierę w Football Manager lub inny gameplay?!

Nie posiadasz INTRA?!

Nic straconego! Napisz na priv, a na pewno wspólnie coś zrobimy.

Próbka moich umiejętności: https://www.youtu(...)u6ZrkQms

Mam nadzieję, że się podobało ;)

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="ronaldinho88"]Nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale tutaj jest dyskusja aktywna więc piszę tutaj.Po pierwsze dlaczego na inauguracje sezonu Lechem Poznań gram z Koroną Kielce i pobijam negatywny rekord frekwencji? 102 osoby to pobity rekord z 96roku z Siarką Tarnobrzeg... czyżby fm jakieś rozporządzenia wojewody snickersa florka uwzględniał? i druga sprawa że wg instrukcji by aktywować kadry Niemiec itd powinienem usunać pliki z folderu 1500 a mam dwa foldery 1400 i 1430.Są tam pliki do skasowania ale jednak nazwa nie ta sama...[/quote]

Foldery 1400 i 1430 dotyczą Football Managera 2014... W 15-stce masz folder 1500...
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

romantico Partyzant

[quote="koscien"]Postanowilem odinstalowac gre, usunac WSZYSTKIE pozostałości po niej. Poszedlem metoda kolejnego juz razu wpisania kodu i kolejny raz ten sam komunikat o juz uzytym kodzie. Poszedlem dalej, i zatwierdzilem pobranie FM15 pogralo po kilkunastu minutach, dla swietego spokoju jeszcze sprawdzilem spojnosc plikow - wszystko ok.

Teraz przy grze w bibliotece mam: Football Manager 2015 - 0% 0 bytes/s, klikam zagraj ... wyskakuje okienko Przygotowanie do uruchomienia football managera 2015... i mam tak od 15 minut ... gra sie nie wlacza... jakby sie cos mialo pobrac, natomiast steam nic nie wykazuje, aby sie w tle pobieralo ... o co kaman ...

PS.

Wlaczylem w trybie offline i na nowo w trybie online, sprawdzilem spojność plikow, dociaglo 17 MB, nastepnie wzialem zagraj. wyskoczylo okienko finalizowanie instalacji, dociaglo do 100% i znowu pojawilo sie 0 i od kilku minut tak stoi ... [/quote]

Przeinstaluj steam.

koscien Partyzant

Postanowilem odinstalowac gre, usunac WSZYSTKIE pozostałości po niej. Poszedlem metoda kolejnego juz razu wpisania kodu i kolejny raz ten sam komunikat o juz uzytym kodzie. Poszedlem dalej, i zatwierdzilem pobranie FM15 pogralo po kilkunastu minutach, dla swietego spokoju jeszcze sprawdzilem spojnosc plikow - wszystko ok.

Teraz przy grze w bibliotece mam: Football Manager 2015 - 0% 0 bytes/s, klikam zagraj ... wyskakuje okienko Przygotowanie do uruchomienia football managera 2015... i mam tak od 15 minut ... gra sie nie wlacza... jakby sie cos mialo pobrac, natomiast steam nic nie wykazuje, aby sie w tle pobieralo ... o co kaman ...

PS.

Wlaczylem w trybie offline i na nowo w trybie online, sprawdzilem spojność plikow, dociaglo 17 MB, nastepnie wzialem zagraj. wyskoczylo okienko finalizowanie instalacji, dociaglo do 100% i znowu pojawilo sie 0 i od kilku minut tak stoi ...

teaper Partyzant

07.11.2014 11:50    #1160     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy premiera??
Ja kupowałem na allegro
http://alleg(...)774.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.