Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
o.O

lista zmian
http://commu(...)released

Niestety to jest tylko hotfix poprawiający interwencje bramkarzy:/
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

soprtivo026 Partyzant

10.11.2014 11:32    #1142     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
Witam
Mam problem podczas gry gdy rozegram np 5 meczów przechodze do 6 laduje mi sie -zawodnicy przeprowadzaja rozgrzewkę ,wyrzuca mnie do pulpitu i pojawia sie blad steamapps\common\football manager 2015\exe, kilka razy juz na nowo instalowalem steam i gre i caly czas tak samo.
czy mogłby mi ktos pomóc co mam zrobic???

soprtivo026 Partyzant

10.11.2014 11:16    #1143     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
Witam
Mam problem podczas gry gdy rozegram np 5 meczów przechodze do 6 laduje mi sie -zawodnicy przeprowadzaja rozgrzewkę ,wyrzuca mnie do pulpitu i pojawia sie blad steamapps\common\football manager 2015\exe, kilka razy juz na nowo instalowalem steam i gre i caly czas tak samo.

soprtivo026 Partyzant

10.11.2014 11:15    #1144     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
Witam
Mam problem podczas gry gdy rozegram np 5 meczów przechodze do 6 laduje mi sie -zawodnicy przeprowadzaja rozgrzewkę ,wyrzuca mnie do pulpitu i pojawia sie blad steamapps\common\football manager 15\exe, kilka razy juz na nowo instalowalem steam i gre i caly czas tak samo.

soprtivo026 Partyzant

Witam
Mam problem podczas gry gdy rozegram np 5 meczów przechodze do 6 laduje mi sie -zawodnicy przeprowadzaja rozgrzewkę ,wyrzuca mnie do pulpitu i pojawia sie blad steamapps\common\football manager 15\exe, kilka razy juz na nowo instalowalem steam i gre i caly czas tak samo.

romantico Partyzant

09.11.2014 17:08    #1146     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z beta
[quote="Piotrek0307"]W 14 wszystko mi się zawsze aktualizowało, więc nie wiem.
A na tej aukcji kupiłem : http://alleg(...)774.html[/quote]

Zadzwon do wystawiającego aukcję i zgłoś problem.

Piotrek0307 Partyzant

09.11.2014 12:42    #1147     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z beta
W 14 wszystko mi się zawsze aktualizowało, więc nie wiem.
A na tej aukcji kupiłem : http://alleg(...)774.html

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
09.11.2014 00:30    #1148     Sufler - Dodatki do gry - logopack POLSKA
Sposób instalacji: Pobrany plik należy wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2015”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”, a następnie kliknąć „zatwierdź”.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

grabaz86 Partyzant

[quote="pikawa94"][quote="grabaz86"]Ja mam problem innego typu a mianowicie, po każdym meczu wyskakuje mi taki komunikat http://zapod(...)png.html i muszę jeszcze raz uruchamiać FM bo jakby zmieniała się rozdzielczość. Ktoś może mi pomóc.[/quote]
Hmm... Spróbuj:
Moje Dokumenty -> Sports Interactive -> Football Manager 2015 -> skins -> NAZWA SKINA -> panels -> usuń plik "match post match panel"[/quote]

Dzięki Pikawa pomogło

LuaLua. Partyzant

[quote="bobstone_7"]U mnie trwa to już 7 miesięcy i nadal lipa. No trudno[/quote]

U mnie to samo, czekałem ponad 4 miesiące i było "brak" i nie mogłem ubiegać się o następną.
By the way, można ocenić FMa na metacritics :>
http://www.metac(...)ger-2015
Brakuje kilka ocen do średniej w user score.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.