Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

johny1910 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Olson12"]Witam! Ostatnią częścią, w którą grałem był FM12. Chciałbym teraz przerzucić się na FM14, którego troszkę nie ogarniam. Po świętach zamierzam kupić najnowszą część, ponieważ dopiero wtedy będzie nadawała się do gry. Wróćmy do FM14. Którą drużynę powinienem wybrać, abym mógł opanować grę w stopniu b.dobrym? Zawsze wolę grać drużynami niszowymi, więc nie podawajcie mi Realu czy Chelsea. Pozdrawiam[/quote]

Zależy jaki kraj i jaka liga Cie interesuje?

Anglia:
-najwyższa liga BPL: Aston Villa- ciekawa drużyna, która miałem jedną z najdłuższych przygód w FM 14. Jakimś cudem Ahley Westwood stał się królem środka pola i po kilku sezonach nominowany nawet do zawodnika roku na świecie ( nie jestem pewny ale może i nawet wygrał )
-Championship: Zdecydowanie Leeds United - jedna z moich ulubionych ekip we wszystkich edycjach football managera. Dlaczego? nie wiem, chyba sentyment z dzieciństwa.
Niemcy:
-1 liga HSV - odbudować drużynę, która kiedyś grała w europie, Hoffenheim- nigdy nie grałem ale słyszałem pozytywne opinie od odczuciach grających tą drużyną :D
Włochy:
- polecam Torino - mało kasy, zawodnicy średni a można coś nimi ugrać przy sporym szczęściu i umiejętnościach w managerze
HIszpania:
- Zdecydowanie Real Sociedad - naprawde fajna drużyna, która może namieszać w pierwszej trójce. Sam po 2, 3 sezonach miałem mistrzostwo i wielką satysfakcję.

Reasumując drużyn jest mnóstwo, od Ciebie zależy jakie wyzwania lubisz i jak długo chcesz grać. Na koniec jeszcze jedno drużyna niszowa to raczej taka, której nie ma w mediach i jest ona zupełnie inna od klubów znanych. Dlatego nie wiem czy moje podpowiedzi są trafne. :)

kell1987 Partyzant

[quote="Michal144"]Chciałbym się dowiedzieć czy mogę ze znajomym zagrać tymi zespołami co mamy w karierze razem mecz przez sieć?
Mamy tą samą grę na tym samym koncie steam.
Football Manager 2015.[/quote]

jak macie na tym samym koncie steam to w jaki sposob chcecie się podłączyć w kilka osób online do gry?

Michal144 Partyzant

Chciałbym się dowiedzieć czy mogę ze znajomym zagrać tymi zespołami co mamy w karierze razem mecz przez sieć?
Mamy tą samą grę na tym samym koncie steam.
Football Manager 2015.

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
To na pewno nie o to chodzi. Jeszcze raz od początku. Wchodzisz na angielskiej wersji językowej w 'Preferences" i w polu language nie masz takiej oto rozwijalnej listy z której wybierasz język polski i klikasz 'Confirm'?
http://img31(...)view.jpg
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Klikając PPM na Football Managerze 2015 w bibliotece Steam wybierasz właściwości, dalej zakładkę pliki lokalne i przycisk 'SPRAWDŹ SPÓJNOŚĆ PLIKÓW GRY...'
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Jeśli mnie pamięć nie myli to na samym początku procesu instalacji z płyty instalator prosi o wybór języka. Tam musi być język polski do wyboru. Masz plik polish.ltc w lokalizacji: C:\...\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2015\data\languages?

Tadd2210 Partyzant

Masz oryginał ?? Jeśli tak to edytor jest w Steam w którym się logujesz żeby włączyć Football Managera 2015 , w zakładce "narzędzia" , a najlepiej to poczekaj na dodatek z niższymi ligami od CM REV nad którym już pracujemy :D

Szobinho Młody aktywista

11.11.2014 12:18    #1138     Sufler - Porady do gry - FM 2015 i polecenia zawodników
Witajcie, wracam do gry w managera po dłuższej przerwie. Kupiłem 15stkę, chcę grać a tu co? Nie da się. Gra jest strasznie niegrywalna czy tylko mi się wydaje? Zdaje się, że zawodnicy na polecenia, czy też motywacje, nie reagują w ogóle. Grałem klubem słabym, mocnym. I wyniki baaardzo mierne niezależnie od formacji, czy defensywnej, czy ofensywnej.
Może jakieś porady? Ostatnio grałem w FM12 i może jestem w tyle w tych nowościach.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
'Por Que?No Entiendo Por Que'

przemek3078 Partyzant

Siemka chcę zrobić dodatek polskich niższych lig do Football Managera 15 ale nie wiem jakim programem to się robi.

Pomożecie mi !!!

johny1910 Partyzant

[quote="robal15"]o.O

lista zmian
http://commu(...)released

Niestety to jest tylko hotfix poprawiający interwencje bramkarzy:/[/quote]

Dokładnie, pierwszy mecz 2;1 do przodu - wszystkie bramki z dośrodkowania.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.