Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

a.o Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Opis:
Dodatek dodaję drużynę Husaria Polska, która zastępuje zespół Rotherham w angielskiej Championship. Drużyna składa się wyłącznie z najlepszych polskich piłkarzy, trenerów i działaczy. Husaria Polska rozgrywa swoje mecze ligowe na Stadionie Narodowym w Warszawie, natomiast pucharowe na wielu różnych stadionach na terenie całej Polski.

Historia Klubu:
Grupa wpływowych Polaków związanych z piłką nożną i generalnie ze sportem postanowiła połączyć swoje siły i stworzyć klub złożony z najlepszych polskich piłkarzy i trenerów mający za zadanie włączyć się w walkę o mistrzostwo Anglii. W tym cele wykupili grający Championship mało znany klub Rotherham i przenieśli jego siedzibę do Warszawy. Jako bazę wybrano Stadion Narodowy, na którym drużyna rozgrywać będzie wszystkie mecze ligowe. W przypadku meczów pucharowych (dotyczy zarówno pucharów angielskich jak i europejskich) Husaria swoje mecze rozgrywać będzie na wielu różnych największych krajowych stadionach w zależności od pucharu i fazy.

Polska Husaria v1.5 - Download

Plik należy wkleić do folderu: \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data

Dodatek można ściągnąć również bezpośrednio ze Steam.

Have fun :puchar2:

Screeny:
http://i.imgur.com/zAMAVer.jpg
http://i.imgur.com/qv7Mu1x.jpg
http://i.imgur.com/Z4wsVJ0.jpg
http://i.imgur.com/UHmNSEw.jpg

WrocznyGniewosz Partyzant

Witam,
Jako iż, nie widzę żadnego konta CMREV (do dyskusji, pytań) na facebooku, założyłem je.
(Jeżeli narusza to regulamin, przepraszam)

Krótki opis.
Football Manager – STYL ŻYCIA
Jest to grupa zrzeszająca fanów gry Football Managera, możecie tutaj zadawać pytania, pomagać innym „menedżerom” , lub po prostu – dyskutować.

Nie tolerujemy PIRATÓW! Takie osoby NATYCHMIAST są karane banem.
Masz pirata? – OK, ale nie przyznawaj się do tego.

Link https://www.faceb(...)?fref=ts

Pozdrawiam!

flexior Partyzant

[quote="johny1910"][quote="flexior"]Witam
Prosiłbym o podanie propozycji klubów, które spełniałyby poniższe kryteria:

- 1 liga krajowa
- zdolna młodzież (dobrze rokująca przyszłość klubu)
- bardzo dobra szkółka piłkarska
- grający w miarę regularnie w pucharach europejskich (LM lub LE) (w LM rzadko wychodzi z grupy).
- niezadłużony (ewentualnie mały dług pod warunkiem większego budżetu transferowego)

- FM 2014
- Uaktualnienie: FM 2014 Revolution Final Update CA/PA FIX[/quote]

Nie mam obecnie managera zainstalowanego na dysku ale może zainteresuje Cie Lyon? Drużyna zapomniana, wychowała nie jednego piłkarza i dalej może to robić pod Twoją wodzą :). Nie wiem tylko jak z długiem i budżetem. Zostaje ewentualnie Valencia, która na najnowszym uaktualnieniu nie powinna mięć długu - mogę jednak się mylić.[/quote]

Lyon jest zadłużony na ok 45mln Euro.
Wybrałem Ajax Amsterdam?
Próbował ktoś prowadzić ten zespół?

Eddy Maniolo Partyzant

Czy ktoś jest mi w stanie pomóc znaleźć grę Football Manager 2012 PC w wersji na STEAM najlepiej w polskim języku???

puzonyyx Partyzant

13.11.2014 13:47    #1125     Football Manager - Ogólna dyskusja - Mecze pomiędzy AI
[quote="jinky"]Puzonyyx w świecie rzeczywistym to byłoby nielogiczne ale FM jest tylko grą. Tak mi się wydaje, że jak komp miałby mieć do przemielenia statystyki każdego zawodnika, morale, kondycję, kontuzje i tak co tydzień dla powiedzmy 200 zespołów to już prędzej posłuży się czymś prostszym. Co więcej gdzieś mi przemknęło przez uszy, że przy ustalaniu wyników takich spotkań komp bierze pod uwagę wyłącznie reputację, to też myślałem, że znajdę tutaj potwierdzenie. [/quote]

FM to rozbudowany manager, a nie jakaś aplikacja na komórki, więc o to, czy sobie radzi z "przemielaniem" danych bym się raczej nie martwił. Wielokrotnie z ligi spadała mi np. Wisła, co w przypadku brania pod uwagę reputacji, byłoby niemożliwe.

Poza tym, doświadczony gracz wykryje najmniejsze nawet uproszczenia, więc tak płytki system byłby strzałem w stopę i przy okazji pogrzebem dla SI. Coś takiego mogłoby przejść maksymalnie w Lidze Polskiej Manager '94 na Amigę ;)

Jenkish Partyzant

[quote="Tadd2210"]Masz oryginał ?? Jeśli tak to edytor jest w Steam w którym się logujesz żeby włączyć Football Managera 2015 , w zakładce "narzędzia" , a najlepiej to poczekaj na dodatek z niższymi ligami od CM REV nad którym już pracujemy :D[/quote]

Na kiedy jest spodziewane wypuszczenie dodatku ?

Tom88 Partyzant

w zakładkach Europa->Kraje->Współczynniki ligowe - w wcześniejszych managerach tego nie było, o co w tym chodzi i w tych cyklach?

robinsonik Partyzant

Wczytując nową rozgrywkę, wybierając ogromna bazę danych (ponad 300.000), w miejscach gdzie nie ma w klubach odgórnie ustalonych kapitanów,v-ce kapitanów i innych pojawia się niby gracz o nazwie JOHN PALMER , klikając w to nazwisko nie możesz nic z nim zrobić (wejść,obejrzeć profil itd.). Mam blisko 40tkę na karku i przeszedłem wszystkie etapy Football Managera , ale z takim "fantem" się nie spotkałem...Podaję link do zrzutu z gry - http://zapis(...)ofil.png

johny1910 Partyzant

[quote="flexior"]Witam
Prosiłbym o podanie propozycji klubów, które spełniałyby poniższe kryteria:

- 1 liga krajowa
- zdolna młodzież (dobrze rokująca przyszłość klubu)
- bardzo dobra szkółka piłkarska
- grający w miarę regularnie w pucharach europejskich (LM lub LE) (w LM rzadko wychodzi z grupy).
- niezadłużony (ewentualnie mały dług pod warunkiem większego budżetu transferowego)

- FM 2014
- Uaktualnienie: FM 2014 Revolution Final Update CA/PA FIX[/quote]

Nie mam obecnie managera zainstalowanego na dysku ale może zainteresuje Cie Lyon? Drużyna zapomniana, wychowała nie jednego piłkarza i dalej może to robić pod Twoją wodzą :). Nie wiem tylko jak z długiem i budżetem. Zostaje ewentualnie Valencia, która na najnowszym uaktualnieniu nie powinna mięć długu - mogę jednak się mylić.

remson77 Partyzant

12.11.2014 17:09    #1130     Sufler - Problemy techniczne - FM 14
Witam
Mam oryginalnego fm 14 i gdy chcę włączyć grę to wyskakuje mi: Program football manager przestał działać.
Reinstalowałem, czyściłem kompa, aktualizowałem sterowniki i nic nie pomogło. Pomoże mi ktoś?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.