Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

michal591 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2014 16:59    #1111     Sufler - Inne - Football Manager 2015 jak sprzedać
Witam!
Nie wiem czy pisze to w odpowiednim temacie, no ale spróbuję.
4 dni temu kupiłem sobie Football Manager 2015 w sklepie i jakoś mi się nie podoba, chciałbym go sprzedać, no ale właśnie nie wiem jak, kod aktywujący grę wpisałem, który był na pudełku i jest już przypisany na zawsze do mojego konta Steam? Moje pytanie jest następujące, jak ja mam tą gierkę sprzedać, bo konta Steam nie chce sprzedawać, po prostu chce aby ktoś kupił wersję pudełkową gry wraz z kodem aktywującym.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Michal144 Partyzant

19.11.2014 02:28    #1112     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zmiana stadionu
Mam pytanie czy da się w edytorze bądź inaczej zmienić wygląd stadionu(np trybun,murawy) danej drużyny?
Football Manager 2015! :)

kell1987 Partyzant

[quote="Duster96"]Witajcie!

Jak wiecie(bądź jeszcze nie) prowadzę obecnie dwie serie z Vitesse Arnhem oraz z Ebsfleet(6 ligowcem z Anglii). Czas na ostatnią serię z Football Managera jaką planowałem! PENTAGON CHALLENGE!

Spróbuję wygrać wszystkie ligi mistrzów na wszystkich dostępnych w grze kontynentach! Wszystko na pewno się uda, pytanie tylko ile czasu mi to zajmie!

Jeżeli jesteście zainteresowani radami czy wsparciem albo po prostu śledzeniem mnie to zapraszam bardzo serdecznie!

KLIKNIJ I ZOBACZ JAKI ZNOWU SŁABIUTKI ODCINEK NAGRAŁEM[/quote]

w pentagon challenge jest taka zasada, że nie można zaczynać w Europie, a Anglia w ogole jest zabroniona

druid78 Partyzant

18.11.2014 17:29    #1114     Sufler - Edytor - Edytor FM 2015
[quote]Czy może mi ktoś powiedzieć skąd mogę ściągnąć edytor do FM 2014 i FM2015 obie gry są oryginalne. [/quote]
Steam->Biblioteka-> Narzędzia -> Football Manager 2014 Editor

Duster96 Partyzant

Witajcie!

Jak wiecie(bądź jeszcze nie) prowadzę obecnie dwie serie z Vitesse Arnhem oraz z Ebsfleet(6 ligowcem z Anglii). Czas na ostatnią serię z Football Managera jaką planowałem! PENTAGON CHALLENGE!

Spróbuję wygrać wszystkie ligi mistrzów na wszystkich dostępnych w grze kontynentach! Wszystko na pewno się uda, pytanie tylko ile czasu mi to zajmie!

Jeżeli jesteście zainteresowani radami czy wsparciem albo po prostu śledzeniem mnie to zapraszam bardzo serdecznie!

KLIKNIJ I ZOBACZ JAKI ZNOWU SŁABIUTKI ODCINEK NAGRAŁEM

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="damian2323"]Wie ktoś dlaczego te dodatki do FM15 nie działają ? Wrzucam tam gdzie trzeba , robię wszystko z tym buforowaniem i zamiast loga czy innego dodatku mam puste miejsce . Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje ?[/quote]
Spróbuj wrzucić jeden dodatek (żeby nie tracić czasu) do innego profilu - czyli zaznacz pasek adresu i zamiast np. Damian wpisz Public (czyli np. C:\Users\Public\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\graphic). Przeładuj skórkę, daj znać czy pomogło.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

16.11.2014 14:54    #1117     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
[quote="Makaronczterojajeczny"]ja zacząłem grać 4 -1D-3P (Ś)-1OP-1, albo 4-1DP-3P(Ś)-2, albo też 4-1DP -1-2OP(LiP)-1

Panie Robal 15,że tak sobie pogadam. Napisanie takiej gry jest sprawą banalnie prostą. Po pierwsze należy wywalić tak zwany silnik meczowy bo to jest fikcja, co zresztą wynika z Pana wypowiedzi.

Potem należy ustawić pewne grupy prawdopodobieństwa i przypisać drużyny do odpowiednich grup. Potem należy zmniejszać lub zwiększać prawdopodobieństwo poprzez trening i pewne umiejętności w formacjach. Pewne taktyki powinny być defensywne, pewne neutralne a jeszcze inne ofensywne. Zamiast miliona taktyk i miliona dziwnych współczynników wystarczy powiedzmy 10 taktyki 10 współczynników. No i co najważniejsze gra musi grać na dystans. Ważna jest jeszcze informacja o pewnych zachowaniach przeciwnika i dobieranie taktyki do jego gry.
Była kiedyś taka gra mówił mi ojciec i nazywała się jak Bundesliga Manager Profesional. Przypomnę nieśmiało , że widziałem coś takiego jak fm 20...,gdzie trening ustawiono w miarę logicznie i co? I doopa. Oczywiście brakuje w tej grze ważnych informacji na temat swojej drużyny, ale po tym co kolega pisze to jest mało istotne.:)[/quote]

potrafisz sobie wyobrazić ze przeciwnik też używa taktyki, treningu, rozmów motywacyjnych itp? Czy ty musisz wszystko wygrywać żeby gra była dobra?

[quote="janko05"]nie da się grać. Każdy strzał zza 16 w bramkę to gol. Jeszcze nie widziałem by mi bramkarz w kluczowej sytuacji wybronił strzał/uratowal mecz. Rzut rożny to przeważnie bramka no i te dośrodkowania. Niestety wszystko przeciwko zespołowi który prowadzę. Trzeba będzie chyba dać sobie spokoj i poczekać na poprawę[/quote]

jprdl... ludzie skupcie się bo to nie boli.
grając na kluczowych sytuacjach nie masz szansy zobaczenia wszystkiego co się dzieje w meczu tylko najważniejsze momenty takie jak gole groźne rogi i wolne plus czasami 1v1.
Grając na rozszerzonych a bardziej szczegółowych masz szanse zobaczyć całą paletę zagrań.

POLECAM przedostatni tryb żeby nie mieć pretensji do SI nie testując całego produktu a jego 10%.

@dyzio,
<Szydera>przecież to FM15, będzie grywalny w 2015 roku. </Szydera>

EDIT: Dostałem odznakę menedżer roku mimo że nic mi nie widnieje takiego w wiadomościach, dopiero co dostałem managera miesiąca pierwszy raz w życiu w "15" :)
Głupio się to pisze ale da się to jakoś usunąć?

insane88 Partyzant

16.11.2014 10:27    #1119     Sufler - Porady do gry - BŁAGAM O POMOC
Witam, wczoraj pierwszy raz kupiłem Football Manager 2015, gra jest oryginalna, kupiłem ją w Anglii bo tutaj teraz mieszkam. Mam problem, mianowicie zainstaloowałem gre, założyłem konto na steam i gdy uruchamiam gre wyskakuje mi komunikat "Serwery Steam są w tej chwili zbyt zajęte by zając się Twoją sprawą dla gry Football Manager 2015 kod błędu 3"
Nie interesuje mnie gra online, chce tylko grać offline, proszę o pomoc!!

o kolejny błąd zauważyłem ale to już taka mini pierdółka :)
Jak chcę kogoś zaprosić na testy klikam zaproś i pojawia się na jaki okres. Kliknąłem klawisz END żeby przeszło do końca w domyśle 4 tygodnie a tu zdziwenie bo przy kliknięciu ENTER pojawia się "do końca okresu przygotowawczego" :)

zdążyłem wygrać z liderem i zdobyć lidera a potem przegrać 0:7, ten FM jest prze skur - synem. Miałem też samobója w stylu Żewłakow do Boruca :)
W tym samym meczu straciłem też samobója.
W innym z kolei miałem w odstępie jednej akcji rzuty wolne strzelone w obramowanie i dobitka do pustej bramki. Na szczęście po 1:1 w takich sytuacjach ale dziwne te skumulowanie wokół jednej minuty.

PS. Czyżby usunęli propozycję bycia managerem/asystentem/scoutem piłkarzowi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution