Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

flexior Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam
Macie może jakieś sposoby, wskazówki lub cokolwiek innego, by wkręcić się w grę?
Nigdy nie udało mi się dojść nawet do połowy sezonu.
Grę uruchamiam tylko wtedy gdy mam wielki zapał jednak szybko on znika.
Na prawdę interesuję się piłką i nie wiem czemu nie potrafię znaleźć swojego miejsca w FMie.
Moja gra wygląda tak:
- Odpalam grę
- Wooow, już czuję smak tego realizmu, rywalizacji itp itd
- Ustawienia taktyki, treningów, wskazówki prze meczem - trochę męczące
- Zagram mecz
- Po meczu myślę tylko o tym, żeby grę wyłączyć

Nie mam chęci, prawdopodobnie dlatego, że nie potrafię zauważać zmian po wprowadzeniu innej taktyki, zaleceń itp. Uważam, że zmiany jakie przeprowadzam w taktyce czy innych aspektach gry, nie mają przełożenia na grę zespołu.

A pamiętam czasy jak z wielką chęcią grałem w takie klasyki jak Liga Polska Manager, lub Koszykówka Manager.

Marelo242424 Partyzant

witam pojawil sie u mnie problem z wczytaniem gry. podczas wczytywania wyrzuca mnie z gry i wyskakuje okienko z trescia: Runtime Error!
Program: ... x86)\Steam\streamapps\common\Football Manager 2015\fm.exe
This application has request the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
potrzebuje pomocy w rozwiazaniu tego problemu. z dzieki

marcinoo Partyzant

28.11.2014 11:15    #1083     Sufler - Porady do gry - Newgeni
Już znalazłem:) np na Białorusi pojawiają się już w 2014 roku, link dla zainteresowanych: http://www.passi(...)s-dates/

BerciQ920 Partyzant

28.11.2014 10:45    #1084     Sufler - Problemy techniczne - Zmienione kolory menu FM15
Witam, wczoraj po skończonej aktualizacji FM'a wywaliło mi system. I tak od wznowienia pracy systemu, przy każdym włączeniu Managera całe menu gracza jest w kolorze czerwonym Oczy Na siłę da się grać, ale strasznie mnie rozprasza, wygląda nieestetycznie i ogólnie chcę się tego pozbyć i wrócić do klasycznej skórki. Walczyłem w ustawieniach, ale nic to nie dało, reinstalowałem FM'a - również nic. Proszę o pomoc! ;))

romantico Partyzant

[quote="myfunnygame"]Jprdl, proszę oficjalnie o bana dla makarona i romantico. Każdy zwraca im uwagę zeby nie trolowali ale oni mają na to wjbn. Teraz już wiem, że jeden gra w cycling manager, cudownie. Może przenieś się na forum tamtej gry a tu już odpuść bo ZNAMY TWOJE ZDANIE DOSKONALE!

Co do tematu:
Kontuzje po powrocie z kontuzji? Skoro koleś ma trening nastawiony na hard to trudno się dziwić że wraca mu kontuzja, trzeba dać kilka dni luźniejszego treningu plus odpoczynek przed/po meczu[/quote]

Prosze o banana dla myfunny

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

28.11.2014 04:15    #1086     Sufler - Porady do gry - Newgeni
[quote="kurtzouma"]Jakieś 2 miechy przed końcem sezonu.[/quote]
'
przecież w każdym państwie są w innej dacie a wystarczy wpisać w google "newgeni daty i powinno wyskoczyć. Oni się generują w roku następnym niż rozpoczęliśmy czyli w roku takim jak w nazwie managera. Gramy w FM15 to pierwszy newgen powstanie w 2015 itd.

Przynajmniej tak mi się to kojarzyło że w pierwszym roku (w tym przypadku 2014) nie ma newgenów a dopiero są po nowym roku.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Jprdl, proszę oficjalnie o bana dla makarona i romantico. Każdy zwraca im uwagę zeby nie trolowali ale oni mają na to wjbn. Teraz już wiem, że jeden gra w cycling manager, cudownie. Może przenieś się na forum tamtej gry a tu już odpuść bo ZNAMY TWOJE ZDANIE DOSKONALE!

Co do tematu:
Kontuzje po powrocie z kontuzji? Skoro koleś ma trening nastawiony na hard to trudno się dziwić że wraca mu kontuzja, trzeba dać kilka dni luźniejszego treningu plus odpoczynek przed/po meczu

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="romantico"][quote="x men"]Proszę o bana dla Romantico i Makaron czterojajaeczny gdyż to jedna ta sama osoba, widzę to już od dawna często posty dodawane są po sobie czasem sam sobie odpisuje to widać nawet kiedyś widziałem że minutę później po jednym poście był drugi z drugiego profilu to teraz dla nie poznaki po 20-30 minutach. Hejtuję gre jakby nie miał w życiu ważniejszych rzeczy do robienia, mało tego. Rozumiem konstruktywą krytykę jaką stosują inni forumowicze, ale to to jest takie typowe trollowanie, a szczytem było liczenie że dostanie kod do wersji beta lub alfa, chłopie gimbusem jesteś jakiś to zagraj w szkole tym serialu na TVN. Mam też nadzieję, ze to nie jest osoba z redakcji dla napędzenia ruchu na stronie bo takiego czegoś nie możn wykluczyć. Jak teraz wygląda sprzedaż FM w Polsce i naświecie są jakieś dane na ten temat? Rozumiem ze coś się może nie podobać w grze, ale to tylko gra a jak się nie podoba to można samemu zdobyć licencję i zacząć od B klasy. Tyle klubów potrzebuje trenerów patrz LZS Chrząstawa. Jakby co to mnie również można zbanować bo założyłem konto tylko po to by dowiedzieć się jak ,,działają finanse,, w FM a że ten kolo działa mi na nerwy, ale może nie tylko mi dlatego to napisałem w tym wątku choć nie wiem czy ten post tu pasuje pozdrawiam
PS: Też gram w Pro Cycling Manager :)[/quote]

To zes sie chlopie wysilil. Sledztwo pokroju CBA. Sadze ze jestes starszy niz gimbaza, ale leniuchowalo sie w szkole, co? Makabryczny belkot, stylistyka i interpunkcja do poprawy.
P.S Sam nazwalem sie trollem wiec Ameryki nie odkryles.
Pozdro.[/quote]

ja też jestem trolem i zadowolę się No 3.Żzauważę, nieśmiało że z racji mojego zajęcia dosyć dobrze znam statystykę i narzędzia statystyczne.Między innymi stąd moje inne, niż romantoico podejście do tematu. Ja zreszta nie wierze , że ta gra coś gra i to twierdzenie jest całkowicie sprzeczne ze zdaniem zarówno romantico jak i robala15

romantico Partyzant

[quote="x men"]Proszę o bana dla Romantico i Makaron czterojajaeczny gdyż to jedna ta sama osoba, widzę to już od dawna często posty dodawane są po sobie czasem sam sobie odpisuje to widać nawet kiedyś widziałem że minutę później po jednym poście był drugi z drugiego profilu to teraz dla nie poznaki po 20-30 minutach. Hejtuję gre jakby nie miał w życiu ważniejszych rzeczy do robienia, mało tego. Rozumiem konstruktywą krytykę jaką stosują inni forumowicze, ale to to jest takie typowe trollowanie, a szczytem było liczenie że dostanie kod do wersji beta lub alfa, chłopie gimbusem jesteś jakiś to zagraj w szkole tym serialu na TVN. Mam też nadzieję, ze to nie jest osoba z redakcji dla napędzenia ruchu na stronie bo takiego czegoś nie możn wykluczyć. Jak teraz wygląda sprzedaż FM w Polsce i naświecie są jakieś dane na ten temat? Rozumiem ze coś się może nie podobać w grze, ale to tylko gra a jak się nie podoba to można samemu zdobyć licencję i zacząć od B klasy. Tyle klubów potrzebuje trenerów patrz LZS Chrząstawa. Jakby co to mnie również można zbanować bo założyłem konto tylko po to by dowiedzieć się jak ,,działają finanse,, w FM a że ten kolo działa mi na nerwy, ale może nie tylko mi dlatego to napisałem w tym wątku choć nie wiem czy ten post tu pasuje pozdrawiam
PS: Też gram w Pro Cycling Manager :)[/quote]

To zes sie chlopie wysilil. Sledztwo pokroju CBA. Sadze ze jestes starszy niz gimbaza, ale leniuchowalo sie w szkole, co? Makabryczny belkot, stylistyka i interpunkcja do poprawy.
P.S Sam nazwalem sie trollem wiec Ameryki nie odkryles.
Pozdro.

x men Partyzant

Proszę o bana dla Romantico i Makaron czterojajaeczny gdyż to jedna ta sama osoba, widzę to już od dawna często posty dodawane są po sobie czasem sam sobie odpisuje to widać nawet kiedyś widziałem że minutę później po jednym poście był drugi z drugiego profilu to teraz dla nie poznaki po 20-30 minutach. Hejtuję gre jakby nie miał w życiu ważniejszych rzeczy do robienia, mało tego. Rozumiem konstruktywą krytykę jaką stosują inni forumowicze, ale to to jest takie typowe trollowanie, a szczytem było liczenie że dostanie kod do wersji beta lub alfa, chłopie gimbusem jesteś jakiś to zagraj w szkole tym serialu na TVN. Mam też nadzieję, ze to nie jest osoba z redakcji dla napędzenia ruchu na stronie bo takiego czegoś nie możn wykluczyć. Jak teraz wygląda sprzedaż FM w Polsce i naświecie są jakieś dane na ten temat? Rozumiem ze coś się może nie podobać w grze, ale to tylko gra a jak się nie podoba to można samemu zdobyć licencję i zacząć od B klasy. Tyle klubów potrzebuje trenerów patrz LZS Chrząstawa. Jakby co to mnie również można zbanować bo założyłem konto tylko po to by dowiedzieć się jak ,,działają finanse,, w FM a że ten kolo działa mi na nerwy, ale może nie tylko mi dlatego to napisałem w tym wątku choć nie wiem czy ten post tu pasuje pozdrawiam
PS: Też gram w Pro Cycling Manager :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution