Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

dolek007 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
gra ok tylko brakuje mi możliwości grania (w polskiej lidze) rezerwami w ligach aby np. dojść do 1 ligi (oczywiście grałby manager zespołu rezerw), chciałbym aby piłkarze rezerw grali w jakiejś lidze żeby przez to się rozwijali a nie lubię wypożyczeń.
Może ktoś potrafi to zrobić z tego co się orientuję to w Polsce jest tak że drużyna rezerw gra w jakiś rozgrywkach.
Ciekawie mieć mistrza ekstraklasy oraz 1 ligi w jednym sezonie :)

emelku Partyzant

03.12.2014 14:08    #1072     Sufler - Porady do gry - problem z grą
A ja mam taki sam dotyczący wersji 2015

komunikat Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoja sprawą dla gry football manager 2015. Kod błędu :(41)

i też nie potrafię sobie z nim poradzić. Pomoże ktoś?

tioo3 Partyzant

02.12.2014 21:39    #1073     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagram przez internet football manager 2015 gg 52221446

Cajmer Partyzant

[quote="romantico"][quote="mufloniasty"]Witajcie serdecznie,
W sobotę zakupiłem nowego FM 2015 (jupi!), i nie zastanawiając się długo - wpłaciłem 5 euro Eugen'owi - i dostałem FM Genie Scout. Po tej ostatniej transakcji, pojawiła się myśl, która wraca co roku - kwestia dat generowania juniorów (regenów, newgenów) w trakcie sezonu.

Zbadałem dokładnie temat i zaskoczyłem się, ale nie wiem, czy miło - 3 niezależne od siebie źródła (w tym wywiad z Miles'em z SI) podają, że w FM 2015 daty generowania newgenów w poszczególnych krajach będą ruchome i niestałe. Oficjalny powód takiego zagrania to zwiększenie realizmu. W co, szczerze mówiąc, trochę powątpiewam.

Mało tego, znalazłem nawet wstępne tabelki, które próbują jakoś "ugryźć" ten problem:
http://www.passi(...)s-dates/
Jestem trochę zamieszany, dlatego postanowiłem zwrócić się do was.

Sorry ale szukanie nie boli. Zamiast czekać na odpowiedź jakiegoś z użytkowników dawno byś znalazł - mi to zajeło dosłownie 30 sekund!
Masz tu podane tworzenie newgenów z podziałem... prościej się nie da http:(...)s-dates/

Jaką macie wiedzę, w tym temacie? Czy jest jakakolwiek szansa na stworzenie w miarę stałej listy dat, jak wcześniej? Czy to już raczej niemożliwe? Każda wskazówka, porada albo strona - będzie mile widziana.[/quote]

Wystarczyło poszukać, a to nie boli, mi to zajeło 20- 30 sekund. Podział na kraje i kontynenty.
http://www.passi(...)s-dates/[/quote]
romantico czy Ty wgl potrafisz czytac ze zrozumieniem ?! on przed Toba ten link znalazl i widzial co tam jest...

romantico Partyzant

[quote="mufloniasty"]Witajcie serdecznie,
W sobotę zakupiłem nowego FM 2015 (jupi!), i nie zastanawiając się długo - wpłaciłem 5 euro Eugen'owi - i dostałem FM Genie Scout. Po tej ostatniej transakcji, pojawiła się myśl, która wraca co roku - kwestia dat generowania juniorów (regenów, newgenów) w trakcie sezonu.

Zbadałem dokładnie temat i zaskoczyłem się, ale nie wiem, czy miło - 3 niezależne od siebie źródła (w tym wywiad z Miles'em z SI) podają, że w FM 2015 daty generowania newgenów w poszczególnych krajach będą ruchome i niestałe. Oficjalny powód takiego zagrania to zwiększenie realizmu. W co, szczerze mówiąc, trochę powątpiewam.

Mało tego, znalazłem nawet wstępne tabelki, które próbują jakoś "ugryźć" ten problem:

Sorry ale szukanie nie boli. Zamiast czekać na odpowiedź jakiegoś z użytkowników dawno byś znalazł - mi to zajeło dosłownie 30 sekund!
Masz tu podane tworzenie newgenów z podziałem... prościej się nie da http:(...)s-dates/

Jaką macie wiedzę, w tym temacie? Czy jest jakakolwiek szansa na stworzenie w miarę stałej listy dat, jak wcześniej? Czy to już raczej niemożliwe? Każda wskazówka, porada albo strona - będzie mile widziana.[/quote]

Wystarczyło poszukać, a to nie boli, mi to zajeło 20- 30 sekund. Podział na kraje i kontynenty.

mufloniasty Partyzant

Witajcie serdecznie,

Jaką macie wiedzę, w tym temacie? Czy jest jakakolwiek szansa na stworzenie w miarę stałej listy dat, jak wcześniej? Czy to już raczej niemożliwe? Każda wskazówka, porada albo strona - będzie mile widziana.

johny1910 Partyzant

Przepraszam, że w tym temacie, ale obecnie chyba najwięcej użytkowników śledzi posty zamieszczane tutaj. Mimo wszystko dotyczy to Football Managera 2015. Mianowicie mam problem odnośnie warsztatu steam. Subskrybując taktyki, widoki, cokolwiek nie "pobiera" mi tego na mój komputer. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jakieś rozwiązanie?

// Pomogło ponowne uruchomienie FM-a

Chrzano Partyzant

Zapraszam wszystkich fanów serii Football Managera do nowo powstałej grupy na Facebooku, o nazwie "Polska Scena Fanów Football Managera". W niej możecie dzielić się ze sobą taktykami, umawiać na spotkania on-line i otrzymywać informacje o wszelkich nowościach dotyczących naszej ulubionej gry!

Dołącz do nas już teraz!
https://www.faceb(...)0294207/

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="Slayer666"]którym robi się zdjęcia w FM'ie ? bo przycisk Prt SC nic nie daje[/quote]

Jak zrobić screenshot w Football Managerze?

Alt+F9 - screen pojawi się (w zależności od wersji gry) w:
Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2015/screenshots

F12 - screen pojawi się w (mniej więcej): Steam\userdata\72838132\760\remote\231670\screenshots

Canarino Partyzant

Tak jak w pytaniu. Lubię robić dużo transferów i chciałbym mieć klub który ma największy budżet transferowy w FM 2015.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.