Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Daxii Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Slavm"][quote="Daxii"]http://www.kinguin.pl/category/1008/football-manager-2012-steam-key/ To chyba jedyne.[/quote]

Kupisz jeszcze tutaj http://www.keye.(...)tsearch.

Ja też zakończyłem grę na fm'12.Później testowałem tylko dema.
Z patchem nie ma żadnych problemów,pobiera się automatycznie.[/quote]

Na Keye.pl (http://www.keye.pl/games/product/id/3658/Football-Manager-2012) piszą, że jest 'chwilowy brak', także raczej tylko Kinguin zostaje, chociaż sam nie sprawdzałem, ale nigdzie na wierzchu nic nie ma o braku.

robal15 Młody aktywista

A ja mam Intel Extreme Core i7 5960X, Corsair Vengeance LPX 32GB oraz Dual Gigabyte GeForce GTX 980 WF3 OC i mi się tnie przy simowaniu:/ Ludzie, jak wy to robicie? Ja mam non stop napis "Football Manager nie odpowiada".
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Slavm Partyzant

[quote="Daxii"]http://www.kinguin.pl/category/1008/football-manager-2012-steam-key/ To chyba jedyne.[/quote]

Kupisz jeszcze tutaj http://www.keye.(...)tsearch.

Ja też zakończyłem grę na fm'12.Później testowałem tylko dema.
Z patchem nie ma żadnych problemów,pobiera się automatycznie.

Daxii Partyzant

Veritane Partyzant

Cześć.
Totalnie nie potrafię znaleźć klubu do gry. W poprzednich edycjach wybór zawsze padał na Newcastle bądź Hoffenheim (nie pamiętam już która to była edycja, ale w którejś mieli naprawdę super skład). Teraz kiedy w końcu możemy zagrać w nowego Managera, zupełnie nie potrafię się wciągnąć w grę. Zazwyczaj wybór padał na średniaki, aczkolwiek które miały do zaoferowania jakiś faktor "X", który pozwalał na przyjemną rozgrywkę. Zapewne wiele osób jest w podobnej sytuacji co ja, dlatego bardzo proszę o propozycję jakiś klubów, które ponownie zachęcą mnie do długiej rozgrywki.

FM15.
Ligi: angielska, portugalska, niemiecka + (ewentualnie) belgijska, francuska, hiszpańska, norweska
Budżet: min. 5mln GBP
Kadra: liczna
Finanse: w miarę stabilne/ im lepsze tym lepiej
Szkolenie młodzieży: zależy mi na wysokim poziomie szkółki

Wymagania nie są jakieś wielkie, chcę jedynie by klub miał coś, co nie sprawi że po kilku meczach towarzyskich wyłączę grę.

x men Partyzant

Witam dzięki za wyczerpującą odpowiedź na jaką liczyłem. Grając nasunęły mi się nowe wnioski. Czy nie można by nieco podpompować polskiej ligi i nie chodzi mi o to , że mogę to sobie zrobić w edytorze bo to mnie nie bawi i nie chodzi o większe umiejętności piłkarzy, ale o potencjał finansowy i organizacyjny. Może jestem nadmiernym optymistą, ale dużo wyższy wkrótce kontrakt telewizyjny, już nowe ładne stadiony a w pierwszej lidze obowiązek niedługo podgrzewanych płyt czy oświetlenia nie pamiętam dokładnie, czy lepsze wyniki w pucharach na które jest nadzieja, nawet finał Ligi Europejskiej można założyć że Polska Ekstraklasa będzie szybciej się rozwijać. Zaostrzone będą też warunki licenyjne klubów.
Czy można by w kolejnej edycji FM założyć, że kluby będą miały większe przychody z biletów, karnetów myślę wielu klubów np nowy stadion Górnika, Podbeskidzia, choć nie wiadomo mogą nie grać w Ekstraklasie w przyszłym sezonie. Taki Josef Werndze (jak się piszę?) w Lechii Gdańsk, pozwala zakładać że z czasem będzie inwestować w Polsce w innych klubach kapitał zagraniczny, tacy biznesmeni może będą normalnością w najbliższych latach i już są tego początki. Rozumiem że można uznać to co piszę za głupoty i SF ale to wszystko wieksze stadiony będzie lepsza frekwencja, kasa z TV, powinno się podwyższyć polskim klubom frekwencję i to, ze będą przychodzić do nas coraz lepsi piłkarze może przebrzmiłe gwiazdy jak Ljuboja czy za 8 tysięcy euro miesięcznie Kapo w ostatniej drużynie Ligi jeszcze niedawno. W Legii choćby Henning Berg choć nazwisko aż atkiego wrażenia nie robi, a np Legia ma mieć stały wzrost budżetu, kluby poprawiły się w rankingu Delloitte i innych.
Kluby są mądrzej zarządzane, mają większą świadomość a i do tego przepis o zawodnikach spoza UE myślę że te kluby jak Wisła Ruch czy Górnik ze te przykłady są ostatnimi z dużymi długami w najbliższych latach. Czy można założyć że polska liga w FM będzie rozwijać się jak liga grecka lub portugalska choćby jeśli chodzi o te czynniki bo sportowe są symulowane. Rozumiem że Gietz Ty to ustalasz jak będą rosły prawa telewizyjne i pieniądze, jaka będzie sprzedaż karnetów, czy nie powinno i czy można ustalić stały wzrost tych rzeczy?
Taki Wernze pozwala wierzyć że może nie katarczycy ale jacyś bogaci biznesmeni zawitają do Ekstraklasy. Widzę, że gra jest realna, ale myślę że Polska liga jeśli nie sportowo to organizacyjnie stanie się dużo lepsza , i zaczną przychodzić lepsi zawodnicy i Polsce w tej grze łatwiej będzie np dojść w rankingu lig do np top 8. a wtedy sportowo będzie nieco łatwiej. Nie myślę o pompowaniu jak liga ukraińska czy holenderska, ale jak choćby grecka czy portugalska.
Czy można takie wartości ustalić i jak będzie ,,rosła,, - rozwijała się polska liga w grze w najbliższych latach? Myślę że powinno być to trochę poprawione w następnej edycji football Managera. Sorki za stylistykę, ale się śpieszyłem

Hazardfan Partyzant

05.12.2014 09:30    #1067     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem zapisu
Witam,

Wczoraj mój laptop zrobił mi psikusa i powitał mnie problemem z odpaleniem systemu Windows. Koniec końców nie mogąc się odpalić zaproponował, że cofnie się do ostatniego punktu przywracania systemu. Przystałem na to i odpalił. Po uruchomieniu managara i próbie wczytania zapisu (każdego) krótko się zastanawia gra i wypluwa komunikat "Gra nie została wczytana". Dodam, że przed całym zajściem miałem odpalonego managera. Ma ktoś jakiś pomysł ?

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Tomek.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="dolek007"]Witam,
gra ok tylko brakuje mi możliwości grania (w polskiej lidze) rezerwami w ligach aby np. dojść do 1 ligi (oczywiście grałby manager zespołu rezerw), chciałbym aby piłkarze rezerw grali w jakiejś lidze żeby przez to się rozwijali a nie lubię wypożyczeń.
Może ktoś potrafi to zrobić z tego co się orientuję to w Polsce jest tak że drużyna rezerw gra w jakiś rozgrywkach.
Ciekawie mieć mistrza ekstraklasy oraz 1 ligi w jednym sezonie :)[/quote]
Możliwość jest - drużyny rezerw grają w III lidze i czasami w Pucharze Polski (jako zwycięzcy regionalnych PP) i mogą w kolejnych sezonach awansować. Jeżeli chcesz tak grać to nie ma przeciwwskazań żeby przenieść rezerwy do I ligi w edytorze, jeżeli przeniesiesz inną drużynę w drugim kierunku. Drużyny rezerw mają swoje sztaby i stadiony, powinno to wyglądać dobrze.

kell1987 Partyzant

[quote="dolek007"]Witam,
gra ok tylko brakuje mi możliwości grania (w polskiej lidze) rezerwami w ligach aby np. dojść do 1 ligi (oczywiście grałby manager zespołu rezerw), chciałbym aby piłkarze rezerw grali w jakiejś lidze żeby przez to się rozwijali a nie lubię wypożyczeń.
Może ktoś potrafi to zrobić z tego co się orientuję to w Polsce jest tak że drużyna rezerw gra w jakiś rozgrywkach.
Ciekawie mieć mistrza ekstraklasy oraz 1 ligi w jednym sezonie :)[/quote]

w polskiej lidze rezerwy moga grać maksymalnie dwa poziomy niżej niż pierwszy zespół, więc w pierwszej lidze na pewno żadnych nigdy nie będzie

dolek007 Partyzant

Witam,
Ciekawie mieć mistrza ekstraklasy oraz 1 ligi w jednym sezonie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.