Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pikawa Artysta Rewolucji

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Eeeee chyba jakiś patch mi się ściąga do FMa :>
Pfff jakiś lipa hotfix :>
[quote]Hotfix 15.2.1 is now available for Football Manager 2015 via Steam.

To download the update, simply save your current game, quit FM, then close and restart Steam. Then launch the game as normal and this should start your update automatically. As always the update is save game compatible but for any competition issues, you'd have to start a new game for them to take effect.

The update includes but is not limited to fixes for the following issues:

GRAPHICS
- All custom .fmf files can now be distributed via Steam Workshop
- Fixed 3D kits not displaying in the match viewer

USER INTERFACE
- Fixed various light skin issues in the match screen
- Fixed player duty not being listed on Make Quick Sub dialog
- Fixed rare cases of inbox failing to update properly
- Fixed 'Take Screenshot' shortcut

COMPETITIONS
- Fixed rare instance of Belgian league fixtures not being scheduled
- Fixed rare instance of Copa Libertadores not being scheduled
- Fixed ability to fine players multiple times
- Fixed cases of players not travelling for international games

IN-GAME EDITOR
- Fixed 'Edit Club Contract' check boxes

The match engine is unchanged and still the same version as was included in Update 15.2.0.

15.2.1 game version: PC: 585343; Mac: 585345; Linux: 585347
[/quote]
.

karo Partyzant

up3
Stosuje nazewnictwo z FM, gram z DP i wyżej dwóch ŚP.

up2
Może będąc bez piłki coś sobie zrobił, przewiń sytuacje i będziesz miał jasność. Opóźnione są nieraz informacje o spalonych.

up1
[quote]Ta gra nic nie "gra w czasie rzeczywistym".Ona jak każdy manager, napisany od Comodore czy Atari, liczy prawdopodobieństwa, a potem tylko animuje. Co gorsze ma bardzo duży współczynnik losowości, o czym świadczą bardzo duże rozrzuty wyników.[/quote]

Tu się zgodzę, jednak uważam że wartości przelicza i animuje sytuacje od i do różnych przerw w meczu (wyrzut z autu,, róg, faul), czyli wtedy kiedy można zmienić ustawienia taktyczne. Spore znaczenie mają oprócz atrybutów inne czynniki, jak jeden z ważniejszych morale,

Makaronczterojaj... Partyzant

kontynuacja tematu powyzszego. 5 raz i kabaret trwa 1:0 1:1 2:1 2:2 3:2 3:3 3:4 w 89 minucie. To nie jest normalne. Taki scenariusz można wymyśleć tylko wtedy jeżeli gracz nie ma wygrać meczu. 5porażek w identycznym scenariuszu. Ale w tym ostatnim to za to skuteczność była wysoka. Moja 50% przeciwnika 100 %.To tylko 2 razy więcej. Ale i tak wygram ten mecz bo mnie SI nie będzie oszukiwać. W końcu muszę trafić w odpowiednią rozmowę motywacyjną.
Powtarzam jeszcze raz. Ta gra nic nie "gra w czasie rzeczywistym".Ona jak każdy manager, napisany od Comodore czy Atari, liczy prawdopodobieństwa, a potem tylko animuje. Co gorsze ma bardzo duży współczynnik losowości, o czym świadczą bardzo duże rozrzuty wyników.

bobstone_7 Partyzant

Jest tam taka opcja jak zasugerowanie odpowiedniej licencji i problem z głowy. A co do skupiania się na umiejętnościach managera, to zależy od tego gdzie chcesz grać. Jak w Realu, to dajesz na psychiczne, bo trenerów dobrych tam nie brakuje. Jak chcesz grać w jakimś słabiaku, to lepiej jakoś wypośrodkować umiejętności, bo można zaoszczędzić na jakimś jednym trenerze lub mieć po prostu większą efektywność treningu.

piotrp504 Partyzant

Witam mam pytanie do właścicieli nowego Football Managera mianowicie o tworzeniu nowego managera. Wiadomo że od tej wersji tworzymy też atrybuty naszego managera i tu jest pytanie do was drodzy forumowicze i fmmaniacy na co zwrócić szczególną uwagę . Jakie atrybuty powinien mieć nasz bohater przy tworzeniu nowej gry. Czy na przykład obejmując Real Madryt nasz bohater powinien mieć inne atrybuty niż prowadząc jakiś klub z drugiej lub trzeciej ligi
Byłbym wdzięczny za odpowiedzi ,szukałem na forum podobnych tematów i nie znalazłem dlatego tworzę ten . Mam nadzieje że w dobrym miejscu to umieszczam
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Canarino Partyzant

14.12.2014 18:10    #1046     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z patchem
Gram w Football Manager 2014 i zainstalowałem patcha 14.3.1 . Niby w menu pojawiła się jakaś nowa opcja związana z PS Vita ale gdy chce rozpocząc nową rozgrywkę to przy wyborze bazy danych mam dalej wersje 14.3.0 chociaż w menu głónym po prawej stronie na dole jest napisane 14.3.1 . O co chodzi ? To jest mój pierwszy Football Manager w jaki gram

tematznany1 Partyzant

14.12.2014 14:07    #1047     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zamiana klubu
Witam!
Czy jest jakaś zakładka "praca" gdzie są podane kluby bez managera?

*jak sprawdzić tabelę innej ligi
np. żeby sprawdzić 1 ligę polską muszę kliknąć na śląsk i rozgrywki...

pavel_32 Partyzant

13.12.2014 22:03    #1048     Inne - Gry i komputery - KONTO STEAM SPRZEDAM
Witam. Jak w temacie. Do sprzedania konto steam z grami FM2015, 2014, 2013, 2012.

http://alleg(...)096.html

Tom88 Partyzant

Odkąd jest nowa łatka to nie wyświetla mi się ogranie i kondycja zawodnika w jego profilu gdy na niego wejdę za pierwszym razem, gdy cofnę i z powrotem wejdę na niego to już się wyświetla. Instalowałem od nowa managera ale to nic nie pomogło. Dołączam obrazek
http://zapod(...)jpg.html

Pikawa Artysta Rewolucji

[quote="Patryk96"]Co o tym myślicie? http://alleg(...)521.html[/quote]
Piractwo :>
Teraz moje grajki sobie odbiły i zremisowały przegrany mecz:
Widzew 20 strzałów, 10 celnych, 3 bramki; Dolcan 4 strzały, 3 celne, 3 bramki.
Aż się odechciewa być faworytem spotkania :<
.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution