Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Brazzo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.01.2015 14:11    #1021     Sufler - Porady do gry - Galeria sław FM2014
Dziękuję za PM, i przepraszam za offtop.
Gdyby ktoś jednak kiedyś szukał, bo miał problem oto adres:
C:\Users\Public\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014

Adonim85 Partyzant

09.01.2015 10:20    #1022     Serwis - Społeczność - Roberto Zabano - AC Milan FM13
najlepsi gracze w przeciągu kariery:

1 - zdecydowanie Neal Maupay
Strzelec iście wyborowy. Co sezon to więcej goli - następca takich gwiazd jak Messi i Cristiano Ronaldo

2. Alen Halilović
Mózg drużyny, kreator akcji napędzających.

3. Kourt Zouma
Ostoja defensywy i zawodnik klasy globalnej - wespół z Raphaelem Varane z Realu Madryt stanowili dwójkę najlepszych środkowych defensorów globu

http://footb(...)t-zouma/

4. Essa Shammari (regen)

5. Tim Horn
Bramkarz niesamowity. Zawodnik realny choć z drugiej strony dziwne iż mało wymienainy w internecie w gronie potencjalnych super gwiazd przyszłości (wonderkids). U mnie postawiłem na niego do początku kariery i rozwijał się niesamowicie. To może być dla co niektórych dobra zachęta aby go sprawdzić w edycji FM 15.

http://footb(...)mo-horn/

6. Stephan El Shaarawy
Faraon, jak na nadany mu tytuł podczas całej kariery nie zawodził i był silnym punktem Milanu

Chrzano Partyzant

Witam!
Już dziś o godzinie 19:00 pod poniższym linkiem znajdziecie stream z Football Managera 2015! Rozpoczniemy nową karierę FC Barceloną. Czy uda nam się wyprowadzić ten klub na piedestał, jako najbardziej utytułowany klub w historii piłki? Czy poradzimy sobie z niskimi, jak na taki klub, budżetami? Czy poradzimy sobie z wiadomymi problemami Dumy Katalonii? Zobacz sam dzisiejszego wieczoru!

Stream: http://www.hitbox.tv/WayToFailGames

Nie może Cię tam zabraknąć! Pokażmy społeczności streamerów, że z Football Managerem muszą liczyć się takie marki jak GTA V czy League of Legends!

TheKingInYellow Partyzant

07.01.2015 10:29    #1024     Inne - Gry i komputery - Czas Nostalgii||Forumowy manager
Witam wszystkich FManiaków. Ostatnio wspominałem z kumplem nasze początki fmowe i wpadliśmy na temat forumowych managerów, które nieraz spędzały nam sen z oczu. Zasada przewodnia jest prosta, gracze obejmują kluby, będąc zarazem ich trenerami, dyrektorami sportowymi oraz generalnymi managerami, a administrator symuluje mecze na zasadzie ligi. Jako, że troszeczkę przejadł mi się singlowy FM, na online nie ma czasu, a od czasu grania w MYGM w NBA2k15, nie jestem w stanie patrzeć na FMa w ten sam sposób (w ciągu tygodnia planowany manifest), pragnę zapytać czy znalazło by się 10 chętnych osób do zagrania w takiego Forumowego Managera. W erze smartfonów i tabletów, można załatwiać forumowe sprawunki nawet z kibla (załatwiać hehe...z kibla hehe. Hę?Dobre?) więc kryterium czasowe nie jest raczej krytyczne, a kto nie chciałby zobaczyć ULTYMATYWNEGO POJEDYNKU TUZ CMREV, który do tej pory rozgrywał się tylko w słownych przechwałkach ;)? Oczywiście zapraszam zarazem tych małych i dużych forumowiczów, jeśli byłoby chętnych przynajmniej 10 osób, z wielką przyjemnością zainicjowałbym takiego Forumowego Managera. W razie pytań zapraszam do komentowania oraz deklarowania swoich chęci i rozpowszechniania tematu : >.
Pozdrawiam.

snaki Partyzant

Cześć FM-owicze czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda rozgrywka online w tym managerze? Kolega mnie namawia na kupno żebyśmy pograli razem ale nie wiem czy warto.

RafalAXA Partyzant

02.01.2015 20:03    #1026     Sufler - Dodatki do gry - Fake by Axa
Witam od 4 lat tworzę Polską wersję dodatku fake, zmieniający nazwy rozgrywek na prawdziwie, odblokowujące niedostępne reprezentacje oraz wprowadzający inne zmiany. Na dzień dzisiejszy najnowsza wersja to 6.3, dzieląca się na 4 pliki:
fake.lnc - zmieniający rozgrywki, poprawiający nazwy piłkarzy, krajów.
nagrody.lnc - zmieniający nazwy nagród np. zamiast Król Strzelców Niemieckiej 1.Ligi na Król Strzelców Niemieckiej Bundesligi, na dzień dzisiejszy zrobiłem wszystkie ligi grywalne + rozgrywki kontynentalne i międzynarodowe.
nazwy klubow.lnc - poprawiający - poszerzający nazwy klubów, zrobione wszystkie kluby Polskie, część Angielskich, Włoskich i innych lig, usunięte też z nazw nieistniejących klubów już skróty EXT.
stadiony.lnc - zmieniający nazwy stadionów.

Link najnowszej wersji do pobrania pliku tutaj

Wszelkie uwagi, błędy, prośby proszę zgłaszać tutaj

Zmiany wprowadzone we wszystkich wersjach do FM 2015:

Wersja: 6.3
Data: 02.01.2015
Wersja FM: FM 2015, Baza 15.0
Zmiany:

# Aktualizacja lig: Kolumbii, Indii, Norwegii, Szwajcarii, Ukrainy, Włoch.
# Zmiana nazw rozgrywek dla historycznych lig we Włoszech
# Dodanie nowych zmian nazw nagród (zrobione wszystkie ligi grywalne + rozgrywki kontynentalne i międzynarodowe)

[INSTALACJA]
Pliki LNC należy umieścić do folderu:

...Steam\SteamApps\common\Football Manager 2015\data\db\15xx\lnc\all
----------------------------------
Wersja: 6.2
Data: 02.12.2014
Zmiany:

# Zmiana nazw nowych rozgrywek w niższych i historycznych ligach Austrii, historczynych lig Polski
# Aktualizacji kilku innych lig i poprawa kilku znalezionych błędów
# Zamiana nazwy Criema na Krym, Irlandia (pre-1921) na Republika Irlandzka
# Zmiana nazw wszystkich Polskich klubów na pełniejsze
# Zmiany nazw częsci klubów z Portugalii, Włoch, Angli, Szkocji, Islandii na pełniejsze
# Zmiana nazw dla II klubów z Niemieckiej 1 i 2 Bundesligi
# Usunięcie skrótu (EXT) w nazwie ze wszystkich nieistniejących klubów
# Dodanie nowych zmian nazw nagród oraz nazw stadionów
Wersja: 6.1
Data: 14.11.2014
Zmiany:

# Aktualizacja wszystkich lig (zmiany nazw rozgrywek, zmiany numerów ID) i dodanie nazw w rozgrywkach nowo dodanych
# Dodanie nazw rozgrywek krajów do tej pory nie zmienionych (wszystkie kraje będące w bazie FM są w pliku fake)
# Zmiany nazw w niektórych historycznych rozgrywkach międzynarodowych
# Zmiana Jana Jensena w Guss'a Hiddinka
# Uaktualnienie nazw nagród, wydzielenie go z pliku "fake" i umieszczenie w osobnym pliku "nagrody"
# W pliku "stadiony" dodanie kluku zmian nazw stadionów dla klubów: Lech, Legia, Śląsk, GKS Bełchatów, Cracovia,
Motor Lublin, Zagłębie Lubin, Manchester City.
# W pliku "nazwy klubow" zmiany nazw dla 1 i 2 Bundesligi, kilkunastów klubów Czech oraz zmienione krótkie nazwy dla
Olympique Lyon i Olympique Marsylia.

[UWAGA]: Zmiana nazwy dla Stuttgartu i Darmstadt nie działa w przypadku kiedy plik dodajemy do folderu Inc/all/ po
rozpoczęciu kariery, nie wiem dlaczego ale tylko w przypadku rozpoczęcia nowej kariery nazwy długie się zmieniają.
Wersja: 6.0
Data: 08.11.2014
Zmiany:

# Zmiany nazw lig i rozgrywek pucharowy w kliku krajach (min. Australia, Anglia, Polska, Niemcy,Szwajcaria ...)
# Dodanie nazw w rozgrywkach do tej pory nie zmienionych (min. Australia, Meksyk, Gibraltar, ...)
# Zmiany nazw w rozgrywkach międzynarodowych

pomocnik10 Partyzant

02.01.2015 14:35    #1027     Sufler - Porady do gry - Szybkość rozgrywki.
Witam, z góry przepraszam, jeśli temat się powtarza.

Wczoraj w końcu zakupiłem Football Managera 2015, pościągałem wszystkie facepacki, logopacki itp. Odpaliłem sobie dziś grę i moim oczom ukazały się zaledwie dwie gwiazdki wydajności laptopa. Gdy dodam cztery najpopularniejsze ligi na małej bazie - gra zwalnia do pół gwiazdki. Od czego to zależy? Laptop jest nowy. FM14 działał bez zarzutu, pokazując pięć gwiazdek wydajności przy kilku ligach na dużej bazie danych. Wrzuciłem do folderu łącznie 15GB plików do tego FM'a, czy w tym może tkwić problem? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Toruniak Partyzant

Witam. Dzisiaj spolszczyłem edytor bazy danych do Football Manager 2007.
Wiele osób również takiego edytora szuka. A jako, że go mam, to chciałbym się podzielić .

Ps. Jeśli zły dział na taki temat - przepraszam.

Pobieranie pliku instalacyjnego - http://sendf(...).14a.exe

Skanowanie antywirusem - https://www.virus(...)9778318/
(3 antywirusy widzą jakieś dziadostwo - ja mam AVG i nic nie wykrywa co potwierdzę screenem http://image(...)efda.png )

Instalujemy na dysku C jeśli macie windows 7 .
Pobieranie pliku tekstowego ze spolszczeniem - http://sendfile.pl/182974/Eng.txt
Aby podmienić pliki należy :
1. PPM na ikonie na pulpicie z FM Edytor ->właściwości->znajdź element docelowy. Kopiujemy mój plik, wklejamy do folderu z edytorem ,zamieniamy i jest.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="robal15"]Ostatnio widziałem u kogoś Cristiano Ronaldo jako managera Wisły xD

Też macie problem z organizowaniem meczy towarzyskich przez asystenta?

A transfery nadal są nierealistyczne. Wcześniej pisałem o przykładzie Olingii. Zamiast wybrać Depo, gram w LM, to on został na cyprze z 3. krotnie niższą pensją. Teraz chcę Paredesa podpisać, daję 20k, a on wybiera beniaminka z ligi greckiej z pensją 5k.

Fuck the logic xD

Jeszcze jedna sprawa. Mam asystenta, zawsze kończy kurs na czas, a zamiast sie rozwijać, to sie cofa...
http://gyazo(...)e23b3eec[/quote]

Nie wiem gram w lidze numer 9 :)

robal15 Młody aktywista

Ostatnio widziałem u kogoś Cristiano Ronaldo jako managera Wisły xD

Też macie problem z organizowaniem meczy towarzyskich przez asystenta?

A transfery nadal są nierealistyczne. Wcześniej pisałem o przykładzie Olingii. Zamiast wybrać Depo, gram w LM, to on został na cyprze z 3. krotnie niższą pensją. Teraz chcę Paredesa podpisać, daję 20k, a on wybiera beniaminka z ligi greckiej z pensją 5k.

Fuck the logic xD

Jeszcze jedna sprawa. Mam asystenta, zawsze kończy kurs na czas, a zamiast sie rozwijać, to sie cofa...
http://gyazo(...)e23b3eec
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.