Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

`Gekkou Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@up

Polecam Lechie Gdansk ;) Gram aktualnie 3 sezon i gra sie przyjemnie ;) Borysiuk , Stolarski naprawde spoko gracze , do tego Aleksic i Lukasik , Janicki . Na start masz bodajze 2mln na transfery , a z czasem bedziesz mial co raz wiecej i prezes do tego tez jest hojny :) takze polecam.

krystian125_chud... Partyzant

[quote="Arbeh"]Ustaw trening przed meczem gra w ataku, czasami pomoga zwiększyć skuteczność. Patrz na zespół rywala jak gra, podania bezpośrednimi czy krótkimi. Jak krótkie to nękanie rywali, jak bezpośrednie to krycie na dystans. Masz jakieś polecenia indywidualne dla swoich zawodników?
Przyznam szczerze że gram podobną taktyką do twojej, skuteczność pod bramką mierna. Głównie gole w tej taktyce, strzelają boczni, a napastnik to ma być taki typowy odgrywający.[/quote]

Jeśli chodzi o polecenia indywidualne to daję jedynie zawodnikom z przodu, żeby częściej strzelali, którzy mają wysoki współczynnik strzału z dystansu, czyli Khiznhichenko, Rybalka i Darko Lazovic, i Rafael Guarderas. Ryglowi daję podawaj krócej. Zazwyczaj tak wyglądają moje indywidualne polecenia.
A co do treningu przed meczem, to tak daję grę w ataku, poza tym w treningu ogólnym daję ofensywę na intensywności przeciętnej. Jedynie przed sezonem i w trakcie przerwy do dwóch tygodni przed pierwszym meczem o punkty trenuję kondycję na bardzo wysokim.

Duster96 Partyzant

Autor najdłuższej serii z FIFA Manager 13 na polskim YouTube bierze się za Football Managera 2014! Jak będzie wyglądać moje przygoda z tą grą? Całkowicie amatorska gra, podkreślona ciekawostkami na temat AS Monaco, a także rozważaniami na temat futbolu europejskiego! Seria prowadzona z pasji do futbolu, wielki kibic, skromny YouTuber!

Zapraszam bardzo serdecznie! Jak na razie najważniejsza dla mnie seria na moim kanale!

KLIKNIJ I PRZENIEŚ SIĘ DO MATERIAŁU NA YOUTUBE!

Od razu ZAZNACZAM, że wielu osobom na pewno taka seria nie przypadnie do gustu. Ja nagrałem już ponad 100 odcinków z FIFA Manager 13 i seria przyjęła się bardzo dobrze, mam swoich skromnych widzów, którzy oglądają, komentują itp. Football Manager 2014 wygrał w ankiecie, ponieważ większość osób która oglądała u mnie grę od EA, była fanami serii Football Manager 2014. Na pewno wiele osób powie, że nikt tego nie będzie oglądać, ale seria jest prowadzona, jak wyżej napisałem z pasji do futbolu. Jestem wielkim kibicem i w takich seriach najlepiej się spełniam.

Jestem też gotowy na jakąkolwiek krytykę.

Zaznaczam również, że nie zmienię formy serii, dalej będę pokazywał wszystko co robię bo taki jest mój styl prowadzenia serii z takiej gry.

Pozdrawiam i myślę, że znajdą się osoby które udzielą mi ciekawych rad, a być może zaczną oglądać serie.

Wieczór Partyzant

Gra sie o wiele szybciej, dlatego jeśli nie dysponujesz większą ilością czasu, żeby zagłębiać się szczegółowo w sprawy klubu (szczegółowe treningi, taktykę itp.) to szczerze polecam. Zarząd też upraszcza swoje wymagania do konkretnych celów w lidze, pucharach itp. Nie wymaga od Ciebie sprowadzenia znanych zawodników czy innych tego typu rzeczy.
Sam teraz planuje rozpocząć jakąś kariere w trybie Classic. Bez sensu grać "pełny" tryb gry i rozgrywać z 1-2 mecze dziennie - przynajmniej ja tak uważam.
W trybie Classic zajmujesz się ustawieniem graczy na boisku, doborem taktyki, poleceń indywidualnych, transferami i innymi podstawowymi sprawami. Możesz również prosić zarząd o rozbudowe stadionu, obiektów młodzieżowych, szukanie klubu partnerskiego. Trening ustawia za Ciebie trener.

Tak jak mówi Buczek minusem jest to, że nie możesz opieprzyć gracza dopóki nie rozegra jakiegoś bardzo słabego spotkania. Kiedyś mój napastnik nie strzelił bramki od jakiś 300-350 minut, ale zbierał oceny 6,50-6,90 i nie mogłem go ukarać za jego nieskuteczność.

Podsumowując, moim zdaniem tryb idealny dla kogoś kto ma mało czasu, a też chce rozgrywać długie kariery i grać wiele spotkań.

Wieczór Partyzant

[quote="Wieczór"]Możecie polecić mi jakiś klub z Polski (Ekstraklasa, 1 liga), którym całkiem przyjemnie się gra?
Tak żebym za sezon-dwa czy nawet trzy (wiadomo, że w przypadku zespołu z 1 ligi może to trwać troche dłużej), mógł pograć w Europie. Najlepiej niezadłużony i perspektywiczny.
Odpadają Legia i Lech.

Myślałem nad Widzewem, Cracovią, Lechią, Wisłą Płock i GKS-em Bełchatów.
Chyba, że macie inne pomysły, które pozwolą mi rozegrać długą, wciągającą i przyjemną karierę na krajowym podwórku.

FM 14[/quote]

Ponawiam pytanie, bo nikt mi niestety nie odpowiedział, a bardzo mi zależy.

Brazzo Młody aktywista

[quote="Bromon"]Ma ktoś jakiś pomysł na klub raczej mało znany, ze słabszej ligi? Mówię tu o np. lidze węgierskiej, duńskiej itd. Mogą być niższe poziomy rozgrywek. Przede wszystkim chodzi mi o jakąś fajną karierę, więc nie mam specjalnych wymagań - choć przydałby się jakiś fajny piłkarz w składzie czy coś.[/quote]
Liga węgierska jest specyficzna, mało meczów ligowych, a stosunkowo dużo pucharowych. Prym wiodą: Debreczyn, Videoton (spora kasa, jak na Węgry) oraz powoli odbudowujący się Ferencvaros. Z klubów, jakie bym polecił, to z 2 ligi ZTE (niedawny spadkowicz), Honved (coś, jak Legia na naszym podwórku, klub wojskowy) lub właśnie Ferencvaros. Jak chcesz rozgrywkę hardcore to proponuję zagrać akademią Puskasa :P 1 liga, skład słaby, ale całkiem nowoczesne obiekty. W rzeczywistości wspierany jest przez obecnego premiera Węgier, ale niestety nie w grze :)

wolfu Partyzant

30.08.2014 16:27    #9997     Sufler - Porady do gry - Wynagrodzenie
Hej. Mam mały (w zasadzie duży) problem.

Gram drugi sezon Wisłą. Jako, że w pierwszym wygrałem Ekstraklasę, w przerwie podpisano mi bogatego sponsora. Mam ponad sto tysięcy na wynagrodzenie i 200 tysięcy na transfery. Z tych stu tysięcy wydaję 50, a zatem 50 tysiecy mam wolne.

Chciałbym za te pieniądze kupić kilku porządnych trenerów, gdyż moi mają po 2-2,5 gwiazdki, bardzo słabo. Niestety, tym nowym mogę zaproponować marne 400 (wołają po 800-1100), wiec nie mogę zatrudnić nikogo konkretnego. Zarząd nie chce ze mną rozmawiać nt. wynagrodzenia dla trenerów (mam to na szaro, nie mogę o tym z nimi gadać).

Co zrobić? Przecież mam kasę...

Radzior Partyzant

[quote="Radzior"]mam prośbę, czy mógłbyś mi napisać jak mam dodać karierę w fm 2013 tu na stronie? Napisałem sobie w karierę rzem ze zrzutami ekranu z fm 2013. Gram klubem Mariehem SK z drugiej ligi szwedzkiej, ale ja dodaję klub i ligę w czasie dodawania kariery to cały czas mi się pojawia "wymagane pole jest puste" drugi problem jest taki, że w okienku "opis kariery" wpisuję tekst, ale nie wiem jak zrobić żeby w niektórych miejscach między tekstem wstawić screeny z gry. Proszę pomóż.[/quote]

hurrra już działa. Nie wiem komu, ale dziękuję wszystkim przedstawicielom CMREV:)

Arbeh Partyzant

Ustaw trening przed meczem gra w ataku, czasami pomoga zwiększyć skuteczność. Patrz na zespół rywala jak gra, podania bezpośrednimi czy krótkimi. Jak krótkie to nękanie rywali, jak bezpośrednie to krycie na dystans. Masz jakieś polecenia indywidualne dla swoich zawodników?
Przyznam szczerze że gram podobną taktyką do twojej, skuteczność pod bramką mierna. Głównie gole w tej taktyce, strzelają boczni, a napastnik to ma być taki typowy odgrywający.

kacperlito Partyzant

Próbowałeś grać bez krótkiego krycia ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution