Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

damidami Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2014 20:33    #9981     Sufler - Porady do gry - Problem z wygrywaniem
Witam otóż mam problem gdy grałem Legią Warszawa zdobyłem 2 razy mistrzostwo i puchar Polski i dwa razy wyjście z grupy LM. A gdy grałem Man Utd. lub Borussią to 90% porażek.O co chodzi?? sprawdzałem z 20 taktyk i nadal to samo mam patch 14.3

Razor17 Partyzant

01.09.2014 19:44    #9982     Sufler - Porady do gry - Wynagrodzenie
Miałem tak samo grając Lechią Gdańsk nie mogłem zaoferować trenerom lepszego wynagrodzenia. Zarząd zgodził się na podwyższenie ich zarobków dopiero po awansie do Ligi Mistrzów.

sebastiano399 Partyzant

[quote="bolinho"]Mam pytanie czy gdzieś znajdę uaktualnienie do fm13, a jeżeli nie to czy na przykład można wypakować z uaktualnienia do Fm14?
Proszę o odpowiedz. pozdrawiam[/quote]

Nie ma takiej opcji bo to dwie inne gry.

Ja też przyłączam się do prośby towarzyszy. Może na jakimś zagranicznym forum będzie uaktualnienie do wersji 2013?

luckass Partyzant

Witam. Mam pytanie. Otoz gram sobie na ostatnich uaktualnieniach jakie wydajecie ale np w MU zamiast van Gaala jest jakis Jansen, w reprezentacji Niemiec szaraki.. Bartekr zdaje sie powiedzial ze to zmiany w pliku fake sie klaniaja ze tak zacytuje. gdzie moge taki znalezc do fm 14? pozdrawiam

kokakok Partyzant

01.09.2014 11:47    #9985     Sufler - Dodatki do gry - Nowe logo Steam
Od pewnego czasu zauważyłem,że było czarne, a teraz takie granatowe przechodzące w morski kolor. Czy wszystko jest ok?

zooltar Partyzant

31.08.2014 21:41    #9986     Sufler - Porady do gry - Wynagrodzenie
Płaczę nad tym od kiedy tylko gram w FM. Skoro mam przykładowo budżet płac 800 tysięcy, a wydaję 500 to powinienem móc zaoferować nawet i te pieprzone 300 tysięcy na jedną pensję jak mnie stać. Musisz zgłosić sprawę do zarządu, powinni powiększyć jak masz kasę, problem w tym, że powiększą jednej grupie, a potem trzeba czekać pół roku, żeby poprosić o kolejną, bo 'zarząd niedawno wysłuchiwał tej prośby'. :/

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
31.08.2014 18:34    #9987     Sufler - Porady do gry - Jak uspokoić zawodnika?
@misiek993: No cóż - to nieuleczalne, Suarez też nie przestanie gryźć:-) Podobno najwięcej można wygrać obstawiając, że kolejnym pogryzionym będzie Pepe z Realu:-) Pogryzą się pewnie obaj, gdyż Portugalczyk to też nieodpowiedzialny furiat.

A na serio: w ustawieniach indywidualnych zaznacz "mniej pressingu" i "ostrożnie atakuj piłkę".

Wasil2 Partyzant

31.08.2014 10:46    #9988     Sufler - Dodatki do gry - Jak wgrać logo do FM14?
Chodzi oczywiście o logo klubu. Potrzebuję logopacków do lig węgierskich, chorwackich i kazachskich, a niestety nigdzie nie są one dostępne. Czy mógłby ktoś pomóc i wyjaśnić, gdzie i jak trzeba to wgrać, jakie muszą być rozmiary logo itd.? :)

Malciek Partyzant

Polecam Ci Maribor. Nigdy nim nie grałem, ale grałem 2 sezony drugoligowym Nk Aluminij, awansowałem i spędziłem tam 1 sezon, a potem przeniiosłem się do 1 ligoweg WKS Śląsk ;) i mogę powiedzieć, że 1 liga słoweńska jest bardzo wyrównana. Jest Olimpija Lubljana, Koper, Maribor, NK Domżale. Bardzo ciekawi zawodnicy nie tylko w klubie, ale także w całej słoweni można znaleźć perełki. Fajny system rozgrywek, z każdym gramy 4 razy :) No i są w el. do ligi mistrzów! ;]
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

rossonerixx Partyzant

Witam :)
Szukam klubu ze słabszej ligi Europejskiej. Wymagam:
-min 5 wychowanków
-gra przynajmniej w eliminacjach do LE
Moimi faworytami są BATE Borysów, Club Brugge i Maribor. Grał któs nimi? i kto kogo poleca?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution