Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
18.06.2004 13:13    #80141     Sufler - Porady do gry - Problem z Milą i Gorawski
Problemu nie ma - MIla musi grać na pozycji lewego pomocnika, Gorawski prawy pomocnik.

Proletariat

17.06.2004 21:21    #80142     Sufler - Porady do gry - Problem z 15-latkiem
Mam bardzo utalentowanego 15-latka, ale jest obserwowany przez NEC i AEK (gram Wisełką) i boje się że mi go podkupią gdyż jak wiadomo jego kontrakt niejest chroniony. Czy moge jakoś podpisać z nim kontrakt chroniony ?(bo z tego co wiem chyba musi mieć 17 lat ale pytam na wszelki wypadek) a jeżeli nie to czy moge być spokojnym że nie ucieknie on "z dnia na dzień" ?

Proletariat

17.06.2004 14:37    #80143     Sufler - Porady do gry - Problem z Milą i Gorawski
Mam Problem z tymi dwoma gośćmi bo:
Mila - jest zarówno obrońcą jak i pomocnikiem. gdzie go wystawić ? Gdzie zagra lepiej ?
Gorawski - ten sam problem, atak czy pomoc ?

Proletariat

15.06.2004 16:21    #80144     Sufler - Porady do gry - Prostapadłe podania
Drużyną obecnie gram reprezentacją Anglii. ALe próbowałem też w innych zasepołach i zawsze kończyło sie na strzałach z dystansu. A w reprezetnacji Anglii po prostu chciałem zobaczyć jak to bedzie wygladalo wiadomo sa tam tacy zawodnicy jak Owen, Rooney, Smith.

keano_16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
15.06.2004 11:26    #80145     Sufler - Porady do gry - sezon 2015/16 ostatni roz
Ustawienia indywidualne sa. I zawsze ta sama taktyka. Jak juz napisal "warsaw" najlepiej sie gra w 1 sezonie bo pozniej atakuje, atakuje i strzelam 1 gola a oni 2 strzaly i 2 bramki. he he dobra dzieki to juz ino ostotni roz pisolem!!! NARA

keano_16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
14.06.2004 14:52    #80146     Sufler - Porady do gry - sezon 2015/16 contynuacja
Witam ponownie. Odszedlem do Frosinone (serie c1/b) i idzie dobrze ale w slabej lidze. A co do tamtej sytuacji to zawodnicy byli od 19 lat do 32 a to chyba nie duzo ( w pierwszej 11 gral tylko jeden 31 - latek). Zawodnicy mieli te parametry zaje****e!! Wszyscy od 16 do 20. I to i tak nic nie dawalo. Druzyny komputera zawsze grala GK, DR, DL, 3XDC, 3xMC (wysunieci) i 2xFC z ustawieniem defensive, hard tackling, man behind the ball, pressing. I obojetnie jaka taktyka gralem dostawalem zawsze 1 bramka!!!! Moze nie umialem zroobic taktyki(??!! - Niiieee!!) bo zawsze sam robilem.

Proletariat

14.06.2004 01:45    #80147     Sufler - Porady do gry - sezon 2015/16
Dobra, nie wiem czy o tu keano chodzi ale ja najlepsze wyniki uzyskuje jedynie w pierwszym sezonie, potem im skład lepszy i im więcej strzałów na bramkę oddaje w jednym meczu to albo z 10 celnych wpada 1 góra 2 albo nic. Ciężko tak wygrać bo przeciwnik zawsze wykorzystuje praktycznie wszystkie swoje 2,3 strzały na bramkę. Spotyka mnie to ciągle już od CM 2 :)

Proletariat

14.06.2004 01:42    #80148     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić screenshota?
Jest taki fajny, stary i mały programik (23kb) - Clipper. W necie znaleść go trudno bo podobnie nazywa się jakiś kod programowy. Zdjęcia robi w bmp ale mając painta nie trudno przerobić plik na jpg. Naprawdę polecam. Nie trzeba go instalować, wystarczy w niego wejść, zminimalizować "okienko" (jeśli komuś przeszkadza pasek 0,5x6cm)i wcisnąć print screen. Pliki zapisywane są na dysku c, więc łatwo je znaleść.
Podaj mi e-mail to Ci go prześle, jeśli oczywiście chcesz.

13.06.2004 20:14    #80149     Sufler - Porady do gry - Polskie znaki
No pewnie, Cm Revolution propaguje legalne oprogramowanie...A tak na poważnie: prawdopodobnie masz złą czcionkę. Są takie czcionki, które obsługują "ó", ale reszty nie. Spróbuj zmienić czcionkę i sprawdź, czy jest to typowa polska czcionka obsługująca znaki diaktryczne. Mam nadzieje że wiesz jak sie zmienia czcionki: tworzysz 2 kopie, wpisujesz im taką nazwę jakie mają te w folderze FONTS i zastepujesz stare nowymi.

13.06.2004 20:08    #80150     Sufler - Porady do gry - Prostapadłe podania
Źle chyba nic nie robisz. Jednym z powodów moze być fakt, że wysocy obrońcy przeciwnika mogą płoszyć twoich środkowych pomocników. Drugim powodem moze być to, że Twoi środkowi mają niski wspólczynnik Podania. Poza tym defensywni pomocnicy ogólnie mają tendencje do strzelania z daleka, nawet bez ustawiania im takiej opcji. Ciekawy jestem, jaką drużyną grasz, to mógłbym ci wiecej powiedzieć na ten temat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution