Wyniki wyszukiwania dla: gra

Proletariat

13.07.2004 20:32    #80111     Sufler - Porady do gry - Asystent menedżera
Witam Ceemowego experta. Mam pytanie dotyczące assistant managera. Czy koniecznie w klubie potrzeba dwóch asystentów i jakie umiejętności powinien posiadać dobry asystent? Gram Man Utd i daję Wam screena, byście oszacowali, czy jest wystarczająco dobry. Dzięki.

Proletariat

13.07.2004 20:26    #80112     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem
Witam. Mam problem z jednym z moich zawodników. Zagrałem już kilkanaście spotkań. Mój bramkarz na początku był bardzo zadowolony (miał Morale Znakomite), a teraz, już od kilku spotkań "Bardzo słabe". Nie żali się na nic - ani na kontrakt, ani na życie rodzinne. Co robić? Co jest powodem niezadowolenia mojego bramkarza? Boję się, że taka sytuacja może zdarzać się częściej. Umieszczam screena, aby Wasz CM Expert mógł lepiej ocenić tą sytuację. Z góry dzięki i pozdro!

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
13.07.2004 19:51    #80113     Sufler - Porady do gry - gracze spoza 11
Behemot mnie wyręczył :) Słabszych możesz jeszcze degradować do rezerw, niech ci nie zaśmiecają pierwszego zespołu :P

danhii Partyzant

Grupa: Użytkownik
13.07.2004 09:22    #80114     Sufler - Porady do gry - gracze spoza 11
mam pytanie, jak nalezy obchodzic sie z zawodnikami, ktorzy nie lapia sie na mecz (gora na lawke) i przez to graja bardzo malo spotkan w podstawowej 11- czy warto ich wyznaczac do meczow w rezerwach, po czym znow przydzielac ich do podstawowej kadry, czy tez pdwrotnie- mam ich tak zostawic i niech czekaja na kontuzje jakiegos zawodnika cz ykartki itp itd ???

omega Młody aktywista

11.07.2004 21:02    #80115     Sufler - Porady do gry - Wlodarczyk
Glowna sprawa dotyczy Wlodarczyka z Legii Za kazdym razem gdy zaczynalem grac Legia po zaledwie paru meczach Wladarczyk mial problemy osobiste zaczal gorzej grac w pewnym momecie usunolem go do rezerw pozniej sprzedalem Szkoda mi tego napastika bo statystyki ma niezle Czy da sie temu zapobiec??
Druga sprawa jak z tym urlopem w lidze polskiej w jakim czasie przerwac trening po zakonczeniu sezonu

Behemot Młody aktywista

09.07.2004 12:00    #80116     Sufler - Porady do gry - Płaca trenera a Zarząd
Witam - kontynuuję nieco myśl z wątku "Płaca trenera" - była tam kwesta kompetencji, bądź niekompetencji Zarządu. No i mam w grze właśnie dobitny przykład tego drugiego. Dla przypomnienia: czerwiec 2007, gram Błękitnymi Stargard Szcz., klub ma stadion na 6000 miejsc, z czego tylko 2850 siedzących, czwarty raz z rzędu zdobyłem PP, drugi raz z rzędu mistrzostwo Polski, puchar UEFA. Kadra trenerska: czterech trenerów - dwóch OK (Araszkiewicz i Karalus), jeden Lichy, jeden Nieznany. Aktualne finanse klubu: ok. 71 mln PLN. Co robi Zarząd przed nowym sezonem: wreszcie podjął decyzję o rozbudowie stadionu (o 3000 miejsc - najwyższy czas, bo średnią na meczach miałem bliską pojemności stadionu), która potrwa ...do grudnia! Mając tyle kasy bawić się w to będą pół roku, a w tym czasie stadion będzie miał mniejszą pojemność. Oki. Do przeżycia. Ale fundusz płacowy dla trenerów mnie rozbił: złożyłem ofertę Van Bastenowi (b.dobry) - Zarząd pozwolił na 30.000 PLN/mies. Myślę - nooo - chłopaki pomyśleli wreszcie, co ważne dla drużyny. Złożyłem też oferty innym zagranicznym wolnym trenerom (dobrym) - Zarząd pozwolił na 25.000 PLN/mies. Oczywiście wszyscy mnie wysłali na drzewo. Ale podbudowany sytuacją - składam ofertę polskiemu trenerowi (dobremu) - dostaję od Zarządu ...3.000 PLN/mies. I tak w kilku przypadkach. Do Młynarczyka, który w drugoligowej Amice zarabia 15.000 PLN/mies w ogóle nie było sensu podchodzić. I gdzie tu logika? No szok normalnie...

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
07.07.2004 16:47    #80117     Sufler - Porady do gry - Mniej pieniędzy
Gotówki możesz pozbyć się w prosty sposób - kup od jakiegos bidnego, rodzimego klubiku młodego i niezbyt utalentowanego grajka - za, powiedzmy, 50 baniek zielonych. Kilka takich operacji i budżet wróci do normy. :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

junior333 Partyzant

05.07.2004 12:59    #80118     Sufler - Porady do gry - Mniej pieniędzy
Czy istnieje jakiś plik żeby było mniej pieniędzy np. za transmisje w lidze mistrzów ? To jest nierealne żeby po 3 sezonach można było kupić kogo tylko się zapragnie jak gra się wymiataczem. Wolałbym zbierać kasę i kupować perspektywicznych zawodników. Gwiazdy mogę ściągać jak skończy im się kontrakt.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
04.07.2004 19:53    #80119     Sufler - Porady do gry - Polska to był błąd ??!!
Spróbuj może tego niewdzęcznika ciągle wynagradzać, chwalić gdzie się da - może się dzięki temu lepiej zaaklimatyzuje. Powodzenia.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Proletariat

03.07.2004 00:22    #80120     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika - cz.II
A mi sie wydaje ze current ability sie zmienia. Im starszy (lub malo gra) pilkarz tym jego current ability jest mniejsze. Tak mi sie wydaje poniewaz w cm01/02 bawilem sie troszke cmscaut-em w poszukiwaniu zreinkarnowanych pilkarzy i pamietam ze Ronaldinho Zidane itp. (przed odejsciem na emeryture) mieli bardzo mala wartosc current ability. A co do wskazan trenerow to bym sie tak bardzo nimi nie sugerowal, fakt sa pomocni ale nawet najlepsi sie myla (moi powiedzieli mi ze Gaston Fernandez bedzie najwyzej grzal lawe, na koniec sezonu ten niby rezerwowy, w 1 lidze Hiszpanskiej strzelil 42bramy na 33mecze :))).
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution