Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

nichu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.08.2004 11:47    #80051     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić zawodnika?
A wiec tak: gram Barcelona. Ronaldinho oczywiscie gra w kazdym meczu (no jak jest przemeczony to odpoczywa). i wlasnie gra szczerze mowiac tak sobie - srednia not oscyluje wokol 7 - no niby calkiem niezle - ale na takiego gracza?! w okolo 20 meczach ma 2 gole i 5 asyst. jak go ustawic - na skrzydle w srodku pomocy w ataku i jako typowy amc juz probowalem i caly czas to samo. czy moze wybrac jakas pozycje i cierpliwie czekac az zacznie grac? moj znajomy tez gra barca i ma to samo. co zrobic???

Proletariat

13.08.2004 22:28    #80052     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak :/
Postawiłem tam Uche bo piłkarz w tej taktyce na tej pozycji dyryguje grą całej drużyny a Uche dotychczas wspaniale to robi. Kosowski ma ciągle kontuzje pachwiny a jak jest zdrowy to i tak nie gra zbyt dobrze.

LEF Partyzant

13.08.2004 17:53    #80053     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Jeżeli masz WIN XP to powiem ci co zawsze robię jak pieprzy mi się gra albo program.
Klikasz ppm (Prawym przyciskiem myszki) na skrót, którym odpalasz CM-a. Bierzesz zakładkę "zgodność" zaznaczasz "Uruchom ten program w trybie zgodności z" i wybierasz tam "Windows 98/ME" jak błąd się będzie powtarzał to zamiast "Windows 98/ME" weź "Windows 2000"

Proletariat

13.08.2004 17:36    #80054     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak :/
Cześć. Na obrazku jest mój podstawowy skład. Nie jest zły prawda ?. W tym roku odpadłem z LM w 1/16 z Ajaxem. Jeżeli wg. was nie pasuje ktoś do tego składu, jest wg. was słaby to powiedzcie i od razu rzućcie nazwisko jego ewentualnego następcy (musi być Polak). Wiecie o co chodzi ?. Chcę mierzyć w najwyższe cele, ale jakoś mi nie wychodzi a w CM 03/04 gram od tygodnia. Mam na transfery 4 MLN funtów. Wiadomo, że nikt nie jest niezastąpiony. Czekam na wasze propozycje dot. tuningu mojej drużyny :)

Proletariat

13.08.2004 14:43    #80055     Sufler - Porady do gry - Save
Mam problem gdy próbuje wczytać sava dostaje ostrzeżenie HUMAN_NON_PLAYER_MANAGER::LOAD()-cannot load save file a gdy klikam OK dostaje komunikat o błędzie odczytu "Zapisana gra nie została wczytana" i Manager wraca do głównego menu :( zaznaczam żę mam uakualnienie Robi robson 2.1 :( prosze o pomoc.

Proletariat

12.08.2004 22:22    #80056     Sufler - Porady do gry - Talenty w CM 03/04
Na polska lige kilku z zagranicy Moke Dennys Dicson Tuti Chelidze JOse manuel Mendoza Ze Antonio

Behemot Młody aktywista

12.08.2004 13:29    #80057     Sufler - Porady do gry - defensywny i kreatywny
Z tańszych i polskich - Maciej Scherfchen z Lecha Poznań - niby DP, w tej roli bez zarzutu, za to jak już strzeli na bramkę, to się poprzeczki łamią. :) Bramkostrzelny także ze stałych fragmentów i z dograń na skraj pola karnego.

Behemot Młody aktywista

12.08.2004 13:24    #80058     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Do głowy przychodzi mi jeszcze tylko jedna rzecz: a może PZPN nałożył na Twój klub zakaz transferów? :)))) A na serio: podejrzewam jakiś konflikt na styku Windowsa i CeeMa - spróbój przeinstalować grę - może pomóc, zwłaszcza że poprzednio - jak rozumiem - gra działała bez zarzutu?

Behemot Młody aktywista

12.08.2004 13:03    #80059     Sufler - Porady do gry - Pliki *ddt
Ilość plików .ddt ma marginalne znaczenie, duuużo mniejsze niż np. ilość granych lig i stopień ich szczegółowości - oczywiście w kwestii szybkości działania gry. Swoją drogą - ciekawe skąd u Ciebie wzięło się ich aż tyle? :)) "Im dalej w las" i im dłużej trwa gra i rozgrywki, tym plik z zapisaną grą staje się obszerniejszy, a co za tym idzie - wczytuje i zapisuje się dłużej. Jeżeli chodzi o samo działanie gry - tu pierwszorzędne znaczenie ma moc obliczeniowa komputera - im więcej MHz ma procesor, im więcej Mb ma pamięć RAM, tym wszystko będzie szybciej chodzić. Jako CeeManiacy gonimy w tej dziedzinie z niezłym skutkiem miłośników RPG :)

Behemot Młody aktywista

12.08.2004 12:58    #80060     Sufler - Porady do gry - Starsza baza danych
CM4 zawierał 88 klas rozgrywkowych z 39 krajów świata, CM 03/04 odpowiednio: 96 i 42 (dane oficjalne, nie mam możliwości zweryfikowania ich z grą w tej chwili). Czyli: w CM4 było po prostu mniej dostępnych lig. Dlaczego jednak jest ich 25 - jak piszesz? Podejrzewam jakąś małą niezgodność formatu plików z CM4 z grą w wersji CM03/04 (jak sami wiemy - najnowsze uaktualnienia składów dla CM 03/04 wymagają łatki 4.1.5, bez której nawet na dedykowanej wersji CM 03/04 nie działają poprawnie). A poza tym - rzeczywiście kombinujesz :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution