Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

dawid Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.08.2004 22:18    #80041     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Błagam pomusztaa!!!!!!.Gram w ceema duuuszo czasu i nie wyobrazam sobie bez niego zycia. Przez ostatnie dwa dni malo gralem i dzis wieczorem chce włączyc a tu >>to co na scrinie

david Partyzant

19.08.2004 21:34    #80042     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić zawodnika?
Ja nigdy nie daje zawodnikom "wolna rola" (nawet tym swiatowej klasy) bo zaczynają hasac po calym boisku i nic nie robia. Sam gralem barca i ronnie gral mi slabo ale w ManU mial dusszo asyst. A co do strzalów z dystansu to nie radze. Jak potrafi rypnąc z daleka to bedzie strzelal i bez tego polecenia a ja w swojej dlugiej karierze w cm 03/04 kilkoma dobrymi klubami mialem tozuf co mieli wiecej niz 15 Z dystansy a jak im dalem zeby bili z daleka to co mieli jakas akcje to strzelali a efekt m i z e r n y . POzDRo

TomD Partyzant

Heyah all maniaki cm0304
Jak mozecie to udostepnijcie na stronie jakis rezim treningowy dla graczy z pola i dla bramkazy . Strona "lcm" jest niedostepna.
A tak wogole to mam pytanie odnosnie treningu bo kombinuje sobie troche i nie zabardzo mi wychodzi. Czy trenowac osobno kazda pozycje? Czyli dla napastnikow , pomocnikow , obroncow i bramkazy ukladac osobny rezim? czy wystarczy osobny dla bramkazy a osobny dla graczy z pola.
I mam jeszcze jedno pytanko czy im lepszy asystent tym lepiej trenuje twoj zespol? czy ustawianie zeby treningiem zajmowal sie twoj asystent ma jakis sens i daje efekty czy lepiej dac sobie z tym spokuj i meczyc sie i kombinowac z wlasnym treningiem. Czy moze wystarczy zatrudnic jakiegos asystenta z tzw gornej polki?

Proletariat

16.08.2004 00:13    #80044     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak :/
Hej, Bobi . Przecież gram dokładnie taką taktyką :P 4-1-3-2 a znasz jakąś stronę, z której możnaby ściągnąć jakąś doba taktykę ?. Bo przyznam się, że wybitnym strategiem to ja nie jestem :P

nichu Partyzant

15.08.2004 13:36    #80045     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić zawodnika?
no dzieki za sugestie = a wiec:
LEF -> jak napisalem probowalem go na amc - dawalem mu najczesciej wolna role dodatkowo
luki -> dzieki sprobuje;) bedzie te rozne sypal
david -> w napadzie zostawilem larssona i gra swietnie - w 30 meczach ma 18 goli i 12 asyst a nota ok. 7.7 - ale jak mowisz ronaldingo to len - dobry mecz zdarza sie raz na 10
Bobi -> na tej pozycji co piszesz gra u mnie najczesciej - ma bardzo duzo strzalow ale celnosc na 35% :((
tak wlasnie mysle czy zostawic mu wolna role czy nie - i czy dac mu czestsze strzaly z dystansu - w sumie paramtetr long shot ma 15 czyli niezle
Pozdro

Proletariat

15.08.2004 01:07    #80046     Sufler - Porady do gry - Bug - Bayern vs Bayern
pytanie jest proste czemu sie tak dzieje jak jest pokazane na obrazq ??? i na dodatek jak mam grać ten mecz to gra sie wyłańcza:|????????

david Partyzant

14.08.2004 22:01    #80047     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić zawodnika?
a kogo masz wa ataku?? bo jak masz nowego patcha to ja bym stawial na ronniego i saviole a larssona opylic bo na pocaątku dosc duzo jest wart. I bedziee siepal asysty i gole. a jak masz dobrych napadziorirow (tak mialem w MANU) to niech gra na lewym skrzedle (tak gral u mnie i gral dosc dobrze). a jak nie bedzie gral dobrze co sie pierniczyc .opchnij do chelsea za 150 lub little mniej mln zlociszy i jest. Jednak ronnie potrafi zagrac jeden meczz na 10 a w nastepnym miec or 7 . To jest deczka taki leń i ty tego nie zmienisz.

Luki Partyzant

14.08.2004 21:47    #80048     Sufler - Porady do gry - Inne narodowości
I tak 6-7 lat nie wystarcza w pewnych przypadkach.Chodzi tu o panstwa,ktore sasiaduja z Polska,np Czechy,Slowacje,wtedy inna narodowosc nie wystapi nawet po kilkunastu latach grania.

Luki Partyzant

14.08.2004 21:42    #80049     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy
Lepszym rozwiazaniem bedzie ustawienie ok 4 sparingow w ciagu 2 tygodni przed rozpoczeciem rundy wiosennej.Mowiac po polsku ustaw 1 sparing w 2 tygodniu stycznia i graj co tydzien.Zrob przerwe przed 1 meczem o punkty co najmniej 5 dni aby odpoczeli.Wtedy powinni grac na maksa w rundzie wiosennej.Wiem cos o tym bo tak robilem i wygralem Lige Mistrzow Jagiellonia.

Luki Partyzant

14.08.2004 21:37    #80050     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić zawodnika?
Tez gralem barca i u mnie gral na pewej pomocy i radzil sobie calkiem niezle.A jak chcesz zeby mial wiecej asyst to ustaw go do wykonywania roznych(jesli wiecej goli to do wykonywania wolnych) i wtedy bedzie mial nieraz 10.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.