Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

29.09.2004 22:22    #79991     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
ja mam 4.1.5 i sklady najnosze wlasnie dzieki robson uptade gram manchesterm utd i mam rooneya oraz smitha czyli najnowsze wzmocnienia a zainstalowac patcha pewnie niemozesz bo niemasz orginala ja wczesniej mialem pirata i tez mi errory wyskakiwaly podczas instalacji a teraz mam od kumpla odraz gry i wszystko swietnie chodzi

Proletariat

29.09.2004 19:09    #79992     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
Chciałbym nie kupować FM 2005, bo mi się nie podoba. Chciałbym natomiast grać dalej w CM 03/04, ale z uaktualnioną bazą danych, czyli tą po 1 września b.r. Tylko nie wiem, czy coś takiego jest :( chodzi mi o to, że rozgrywka zaczyna już się w lipcu 2004,a nie 2003 roku, mistrzem Europy jest Grecja, zawodnicy mają nowe statystyki, są o jeden rok starsze itd. A jeśli coś takiego istnieje, to czy można to gdzieś ściągnąć i jak się to instaluje ???

Scorpio Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.09.2004 18:29    #79993     Sufler - Porady do gry - kartki
Ja tylko dodam od siebie, ze to nie jest błąd. W lidze angielskiej, jezeli pilkarz dostanie czerwona kartke w meczu sparingowym, to przechodzi ona na rozgrywki ligowe. U nas w Polsce tego nie ma, ale w lidze angielskiej (szkockiej chyba tez) tak te sprawy wygladaja. Programistom z SI po prostu sie nie chcialo/ nie umieli rozwiazac tego problemu w innych ligach.

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
27.09.2004 16:49    #79994     Sufler - Porady do gry - ratujcie mnie
Jak widzę - screen dotyczy FM2005. Nie zapominajmy, że jak na razie mamy możliwość grania tylko w wersję demo i to w dodatku w wersji beta. Daleko jej do doskonałości, ale m.in. właśnie po to została wypuszczona, by wszystkie możliwe błędy wyłapać przed wydaniem pełnej wersji. Demo beta nie działa poprawnie w systemie Windows 98, na XP i 2000 też mogą się zdarzać problemy (vide wątek o bugach na forum SI Games) - to może być przyczyną opisanej sytuacji. Pozostaje mieć nadzieję, że pełna wersja pozbawiona będzie błęów wykrytych przy okazji beta demo.

Proletariat

27.09.2004 12:31    #79995     Sufler - Porady do gry - kartki
jest jakiś patch do cm0304 w którym kary z czerwonych kartek z meczów sparingowych nie przechodziły na mecze o mistrzostwo ligi bo gram wisłą i jak gram sparinga i dostaj mój zawodnik czerwoną kartke to nie moge go pozniej wystawić w składzie na mecz ligowy bo ma kare z góry thx

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
26.09.2004 18:11    #79996     Sufler - Porady do gry - ratujcie mnie
Niestety nie ładuje się żaden obrazek. Poproszę o ponowne wgranie go, nie używanie spacji i pl liter w nazwie, dziękuję :) Wtedy dam radę pomóc :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

26.09.2004 15:42    #79997     Sufler - Porady do gry - Złe demo !!
Jezu, uruchomiłem demo FM 2005. Nagle zobaczyłęms traszną rzecz: Ibrahimovic jest w Ajaxie, Cannavaro w Interze, a Miccoli nie opuścił Juventusu !!! Czy FM 2005 nie uaktualizowało składy drużyn po 1 września ????!!!

Aha i jeszcze jedno: w statystykach Ibrahimovic, gwiazda Euro 2004 ma finishing na 10 !!!!!! albo Nedved ma crossin, dribling, finishing na 12,13 !!!!!!! czy to są ostateczne statystyki ? przecież tak się nie da grać !!!!!

david Partyzant

25.09.2004 08:06    #79998     Sufler - Porady do gry - demo rozczarowywuje??
Czy wam szanowna redakcyyyjko podoba sie beta demo eFeMa??? Ja na poczatku narzekaBem na to demko gdyz zaczynalem kilka razy kariere MANU i zawsze meczo tarcze mnie zniechcaB.Mysle ze ci którzy mówi ze demo ich zawiodlo wlasnie mieja to samo co ja na pocztku. Moze zle ustawiacie zawodnikom "te menadzerskie rzeczy" tak jak ja na poczatku. Sprobujcie zagrac inaczej w tych ustawieniach niz w ceemie 03/04. Troche odbieglem od tematu ...redakcjo odpowiedz na pytanie. POZDROWIENIA

omega Młody aktywista

24.09.2004 20:12    #79999     Sufler - Porady do gry - playmerker
Czy to w CM4 jest dostepne??? Dostala 2 posty nizej zeby ustawic gracza wlasnie jako playmerker ale za holere nie wiem gdzie to jets wiem ze w Cm 3 bylo cos takiego ale w 4 sie z tym nie spotkalem pomozcie!! Ponowie ew pytanie jak najlpeiej ustawic ACM

omega Młody aktywista

24.09.2004 11:07    #80000     Sufler - Porady do gry - AMC
Gram juz tyle w Cm4 i wlasnie to mi przeszkadzalo w tej wersji ze nie bylo( nie moglem znalezc) ustawienia playmarker gdzie ono jest??????? (teraz wyszedlem na losia:P)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution