Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bialy_1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2004 20:26    #79921     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Jesli chodzi o programy do FM-a to ile mi wiadomo nie ma jeszcze jako takich, LECZ... w FM-ie dzialaja programy treningowe z CM 03/04 ktore mozesz sciagnac w necie... rowniez taktyki!... musisz je pozniej tylko importowac! Pozdrawiam... udanych treningow!

Proletariat

10.12.2004 09:03    #79922     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Ma ktos moze programy trningowe do FM ??? Bo ja nie moge.. bez przerwy im spadaja statystyki ... pomozcie ...

bialy_1 Partyzant

08.12.2004 20:28    #79923     Sufler - Porady do gry - Recenzje...
Witam! Moze i nie powinienem tego pisac.. ale NAPISZE! Bardz poirytowala mnie recenzja obu gier (TCM2005 i FM2005) w CDA autorstwa Elda.Nie Obrazajac "go", poniewaz darze jego samego, jak i rowniez recenzje -szacunkiem to oceny dla poszczegolnych gier, uwazam za tylko i wylacznie (bardzo) subiektywne! Napisal, ze FM ma tyle, i tyle wad, a TCM jest boski i wogole. Nie to nie prawda, Mam w klasie 31 osob, z tego 27 chlopakow a w tym 14 ktorzy graja ze mna w menadzery pilkarskie (TCM i FM - tez!!!!). Kazda z nich wraz ze mna znudzila sie TCM po 1h gry, dltego ze w grze jest WIELKA monotonia, nic sie tak na prawde nie dzieje. Co z tego ze ma mnustwo funkcji ktorych FM nie ma! Co, z tego, ze TCM jest piekny graficznie, ma mecz 3D jak po 2 czy 3 meczach chce sie spac, bo sa tak nudne, ze glowa boli! A jak bym chcial obejrzec kolorowe MENU i wspaniale obrazki, to zagral bym w np. Donkey Konga albo obejrzal Gumisie! Przeciez to musi byc gra na poziomie, ale nie przeczkolaka, tylko... :P Szczerze mowiac, to nie chce mi sie juz pisac, bo jestem tak podenerwowany, ze... Jak by co to odpisze, wiec jak jakies uwagi czy prosby o konkrety to czekam!... pozdro dla wszstkich CeeManiakow! Jah bless US

Proletariat

08.12.2004 19:21    #79924     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie gry w FM2005
W katalogu z gra stworz folder "user data" a nastepnie w tym katalogu stworz "games" skopiuj tam swojego save i to wszystko. U mnie pomoglo :D

aimel Partyzant

08.12.2004 16:59    #79925     Sufler - Porady do gry - Porazka? czy blad?!
A w jednym sezonie ligi hiszbańskiej najpierw Barca wygrała u siebie 5:0 a potem Real u siebie 5:0 ... To jest piłka i to jest normalne ... dlatego ją koachamy!!!

Proletariat

07.12.2004 16:25    #79926     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie gry w FM2005
Mam taki mały problem z wczytaniem zapisanej gry. Otóż rozpoczynam sobie nowa gre, wszystko fajnie chodzi, zapisuje sobie tą gre a potem nie moge jej wczytać. Daje wczytaj gre a tam nie ma zadnych plików z moją zapisaną grą, nie moge skorzystać również z opcji wznów ostatnią gre.Sprawdzam na dysku do katologu gdzie zapisałem gre i wszystkie pliki są. Sprawdzałem u kolegi i u niego wszystko działa.

Proletariat

06.12.2004 18:40    #79927     Sufler - Porady do gry - błąd !!!!! w FM2005
POMÓŻCIE!!Po dwóch sezonach grania gra sama wyskakuje mi do Windowsa(mam XP)!!Co mam z tym zrobić?! Czy update coś z tym zmieni??!!

Proletariat

06.12.2004 17:56    #79928     Sufler - Porady do gry - błąd !!!!! w FM2005
jak gram nową gre to potem jak stworzy mi sie gra i trzeba wpisać dane menadzera wyskakuje mi błąd fm2005.exe i jak nacisne zamknij to wyskakuje mi do windowsa a mam WINDOWSA MILLENIUM Pomóżcie mi !!!! mój mail to a gg to 5462868

Proletariat

06.12.2004 12:17    #79929     Sufler - Porady do gry - znikający fm
Podczas gry w fm2005, a w szczególności podczas zapisywania gra wyskakuje mi do windowsa - bez żadnego komunikatu o błędach itp. Mam win 2000. Co jest grane?

bialy_1 Partyzant

04.12.2004 21:08    #79930     Sufler - Porady do gry - Porazka? czy blad?!
Ale przeciez wygralem pierwszy mecz u siebie 3:1 i to z duzo przewaga podbramkowych sytuacji :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.