Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2004 09:33    #79911     Sufler - Porady do gry - Sparingi
W lidze polskiej proponowałbym sparingi organizowac w styczniu i na początku lutego...co do zespołu, z jakim trzeba grac, lepiej wyjdziesz na organizowaniu sparingow z druzynami z tzw. "Lower Division" - prawdopodobieństwo wygranej jest większe, a co za tym idzie podnosza sie morale i zgranie druzyny.

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
16.12.2004 14:44    #79912     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Oczywiscie patch jest i dalej jest to samo;/ Po zaistalowaniu patcha zaczalem nowa gre tak jak zalecali Gram Legia proponuje sparingi druzyna typu arka Belchatow itd... wiec to jest chore!!

omega Młody aktywista

15.12.2004 23:27    #79913     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Mam problem otoz nikt nie chce grac ze mna spaingow;/ Probowalem ustawic je na kilka dni przed probowalem z 2-3 miesiecznym wyprzedzeniem tez nic:/ Co robic??

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
15.12.2004 20:44    #79914     Sufler - Porady do gry - Recenzje...
Dodam tylko, że nie ma czegoś takiego jak obiektywna recenzja. To czysta abstrakcja. :) Sam pisuje nieraz recenzje gier i muszę Wam powiedzieć, że nie jest to łatwe zadanie. Natomiast co do oceny FM w CDA - cóż, świadczy najwyraźniej o umiejętnościach i zaangażowaniu Elda, autora tekstów, w obie gry - zarówno w FM, jak i TCM. Gdyby pograł DŁUŻEJ w oba managery myśle, że dokonałby słusznego wyboru... :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Footix Partyzant

15.12.2004 11:21    #79915     Sufler - Porady do gry - Liga portugalska
Dobra już wiem. Jedyne ograniczenie to maksymalna ilość Non-EU (max 6).

bialy_1 Partyzant

14.12.2004 00:00    #79916     Sufler - Porady do gry - Do redakcji
Mam pytanie... czy nie drecza i mecza was pytania o cracki i tego typu podobne rzeczy...? Przeciez smieszne jest to, aby na tak znanej str. o FMie (i nie tylko) pisac ze potrzebuje cracka, lub grami nie chodzi, czy crack jest potrzebny nowy...!? Jaaaa... jakie to jest prostackie! Chociaz SCIEMNIAJCIE... Ludzie zastanowcie sie troche!
Pytaniem do redakcji jest to... czy nie lepiej bylo by w str. tytlowej zamiescic takiego posta, aby nie umieszczac poprostu na forum takich pytan... to jest na prawde rzenujace, i az strach sie bac, jak sie to czyta :(

bialy_1 Partyzant

13.12.2004 23:49    #79917     Sufler - Porady do gry - Recenzje...
Szczerze powiedziawszy, faktem jest ze osoby piszace recenzje staraja sie wmowic nam (odbiorcom) ze oceniaja gre, czysto obiektywnie. Wydaje mi sie, ze wyszscy zdaja sobie jednak sprawe ze tak nie jest. Ja tez. Ten Moj wpis, nie polegal na wychwalaniu FM, i mowieniu czy jest on lepszy czy nie, poprostu nie zgadzam sie z ocenami gier, poniewaz gralem i w to, i w to a prawdepowidziawszy zainteresowalem sie, tak eFeMem ze zamiast uczyc sie do matury, siedze przy kompie i Gram! :D. Chcialem jeszcze raz zaznaczyc ze to nie sa tylko moje dywagacje, znam kilkadziesiat osob ktore tez tak uwazaja. Powiem jedno, ze niestety MY, gracze sugerujemy sie za bardzo tym, co napisza w (jakby nie patrzec) renomowanych gazetach o takzwanych GRACH KOMPUTEROWYCH i nie patrzymy na to jak ta gra wyglada w rzeczywistosci... Podzielam zdanie Behemot-a, ze jak zagra sie w dana gre, to dopiero sie przekona, a nie sugeruje zdaniem innych... Mam nadzieje ze sie poprawilem! ;) Pozdrawiam i zachecam, jak najbardziej do sprobowania. PS. ale nie osoba przed MATURA :P ELO!

Footix Partyzant

13.12.2004 18:39    #79918     Sufler - Porady do gry - Liga portugalska
Ktoś wie jakie są ograniczenia w graniu w lidze portugalskiej ??? Chodzi mi o max ilość obcokrajowców, jakieś klauzule w kontraktach (tak jak w hiszpańskiej) itp.

Behemot Młody aktywista

13.12.2004 16:33    #79919     Sufler - Porady do gry - FM 2005 - szukam opcji
Nie ma takiej opcji. I chyba nawet dobrze - rzadko się bowiem zdarza, by nagroda/nagana należała się KAŻDEMU z drużyny. Choć zdarzyło mi się już, grając ligowy mecz Lechem Poznań z Polonią Warszawa, że aż dziesięciu moich graczy i jednen z Polonii znalazło się w jedenastce kolejki :)

bialy_1 Partyzant

11.12.2004 20:26    #79920     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Jesli chodzi o programy do FM-a to ile mi wiadomo nie ma jeszcze jako takich, LECZ... w FM-ie dzialaja programy treningowe z CM 03/04 ktore mozesz sciagnac w necie... rowniez taktyki!... musisz je pozniej tylko importowac! Pozdrawiam... udanych treningow!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution