Szczerze powiedziawszy, faktem jest ze osoby piszace recenzje staraja sie wmowic nam (odbiorcom) ze oceniaja gre, czysto obiektywnie. Wydaje mi sie, ze wyszscy zdaja sobie jednak sprawe ze tak nie jest. Ja tez. Ten Moj wpis, nie polegal na wychwalaniu FM, i mowieniu czy jest on lepszy czy nie, poprostu nie zgadzam sie z ocenami gier, poniewaz gralem i w to, i w to a prawdepowidziawszy zainteresowalem sie, tak eFeMem ze zamiast uczyc sie do matury, siedze przy kompie i Gram!

. Chcialem jeszcze raz zaznaczyc ze to nie sa tylko moje dywagacje, znam kilkadziesiat osob ktore tez tak uwazaja. Powiem jedno, ze niestety MY, gracze sugerujemy sie za bardzo tym, co napisza w (jakby nie patrzec) renomowanych gazetach o takzwanych GRACH KOMPUTEROWYCH i nie patrzymy na to jak ta gra wyglada w rzeczywistosci... Podzielam zdanie Behemot-a, ze jak zagra sie w dana gre, to dopiero sie przekona, a nie sugeruje zdaniem innych... Mam nadzieje ze sie poprawilem!

Pozdrawiam i zachecam, jak najbardziej do sprobowania. PS. ale nie osoba przed MATURA

ELO!
Najnowsze posty