Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Evening Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2004 16:03    #79891     Sufler - Porady do gry - Nowi zawodnicy
Czy w najnowszym FM do drużyn U-18 dochodzą nowi zawodnicy, bo ja gram już drugi sezon Wisłą i jeszcze żaden się nie pojawił jak to miało miejsce w CM 03/04? Czy coś źle ustawiłem czy poprostu tak jest ta gra zrobiona? Z góry dzieki za odpowiedź.

Proletariat

29.12.2004 13:55    #79892     Sufler - Porady do gry - FM Pregame
Cześć. Kiedy grałem jeszcze w CM 03/04, w moje ręce wpadł bardzo fajny programik, chodzi mi tutaj o CM4Pregame. Dawał on możliwośc zmiany, dosłownie wsyzstkiego w klubie. Można było nawet stworzyć nowego zawodnika. Czy jest taki program do FM 2005? Od razu mówię, nie chce się bawić w oryginalnym edytorze, a zalezy mi na stworzeniu własnego zawodnika, tak abym mógł ingerować w jego statystyki. Piszcie na: lub GG: 2295927. Pozdrawiam Miłosz

bialy_1 Partyzant

28.12.2004 00:26    #79893     Sufler - Porady do gry - Skin meczowy
Mam pyt. Sciagnalem sobie nowego "skina meczowego" tzn. widok zawodnikow w meczu 2D i nie wiem jak go zainstalowac... mial nazwe medium, wiec przegralem go do folderu data/graphic/pitch/icons/kit... i tam zastapilem folder medium nowym folderem medium- i nic.. wkleilem nawet w folder large i small, ale dalej nie dziala... prosze pomozcie mi, nie mam pojecia jak to zrobic :( z gory dziex. Pozdrawiam cala ekipe CMREV... jestescie najlepsi :)

Proletariat

27.12.2004 00:08    #79894     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
Niewiem jak jest na piratach, na orginalach napewno to letniej moge organizowawystepue, to jest bug. Ja tez ggram Legia i choc w prxerwie letniej moge organizowac sparigni to w zimie nie.. Jest jednak rozwiaZnie- Rosja. ZRob se turne u ruskich , oni sie zgodza a w lato se odkujesz

Proletariat

27.12.2004 00:08    #79895     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
Niewiem jak jest na piratach, na orginalach napewno to letniej moge organizowawystepue, to jest bug. Ja tez ggram Legia i choc w prxerwie letniej moge organizowac sparigni to w zimie nie.. Jest jednak rozwiaZnie- Rosja. ZRob se turne u ruskich , oni sie zgodza a w lato se odkujesz

WiTek Partyzant

26.12.2004 23:25    #79896     Sufler - Porady do gry - MCFM
Mam pytanie zwiazane z instalacja MCFMa. Zaraz ktos powie ze uzywanie go to cheatowanie, ale nie daje rady korzystac z oryginalnego edytora FMa bo mam za malo ramu(128), ladowanie bazy dancyh trwa ok 5h... Pytanie: Zainstalowalem MicrosoftFrameworka1.1 i teoretycznie instalka powinna sie uruchomic, niestety jak klikam w plik MCFM.msi to nic sie nie dzieje, zero rekacji kompa...Nie wiem co jest??? Licze na pomoc, podobnie sie dzieje gdy chce uruchomic sam program.

omega Młody aktywista

21.12.2004 20:58    #79897     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
Dogralem do konca sezonu i jak kolega "gosc" moge organizowac sparingi w pzrerwie letniej ale widac ze bug jets podczas przerwy letniej

Proletariat

21.12.2004 13:35    #79898     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
Ja Jestem pod koniec drugiego sezonu.W pierwszej rundzie oczywiscie moglem tylko zaplanowac rezerwy. W przerwie zimowej to samo. Ale zauwazylem kolejna ciekawostke, Terminy, ktore wybralem do planowania, po odmowie nie byly znowu dostepne, tylko zablokowane. Dobrze, ze sie zorientowalem, bo z rozpedu moglem przyblokowac sobie cala zime i nie zagrac nawet z rezerwami ;-). Oczywiscie na wiosne tez nie moge nic zapalnowac. Czekam na letnie przygotowania do sezonu.Pewnie jak w dwie poprzednie letnie przerwy bede mogl sparowac prawie ze wszystkimi i do tego troche grosza zarobic :-).

Maniak Partyzant

20.12.2004 10:09    #79899     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
Mam to samo: gra oryginalna, rozgrywka zaczęta Lechem Poznań jeszcze bez patcha 5.0.2, w trakcie rozgrywki zainstalowany patch 5.0.2 (może w tym problem?) - przerwa zimowa i ...nic. Jestem liderem I ligi, bez porażki z 15pkt. przewagi nad drugą drużyną. Nikt nie zgadza się na sparing. Ani w domu, ani na wyjeździe - od Legii po Odrę Opole (albo nawet niżej :) Nawet Admira Wacker Amateure nie chciała na swoim terenie ze mną zagrać. Jedyni, którzy się zgodzili to jakaś Białoruska (czy Ukraińska) Bieleszczina (czy jakoś tak) - jak zamiast "mecz towarzyski" ustawiłem "tournee". Czy to jest normalne? Jak dla mnie bug jak z Koluszek do Chile!

gosc Partyzant

19.12.2004 01:14    #79900     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
Wlasnie jestem po probach na pocztku nowego sezonu i znowu nie moge zaplanowac. Sparingi ustawiane dla rezerw znikaja bez odpowiedzi, a dla pierwszego zespolu dostaje odmowe.Pieknie panowie programisci ;-).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution