Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2005 15:26    #79851     Sufler - Porady do gry - Taktyki
Nie sprecyzowałeś pytanie - co to znaczy "lepiej grała"? Wiadomo, że obrona jest skuteczniejsza, kiedy jest pięciu obrońców. Ja radziłbym jednak ustawienie defensorów w linii (bez strzełek) i odpowiednie skonfigurowanie opcji dla obrońców (ustawienia indywidualne) - np. zeby ostro atakowali przeciwnika lub żeby linia defensywna była cofnięta.

Bartek Partyzant

Grupa: Użytkownik
17.02.2005 13:27    #79852     Sufler - Porady do gry - Taktyki
Jaka taktyka najlepiej sie gra zeby obrona lepiej grala.

Bielik Partyzant

17.02.2005 09:46    #79853     Sufler - Porady do gry - Nie moge grać
załatwiłem sobie FM 2005. Zainstalowałem wszystko, est OK. Włączam grę i tez OK. Ale gdy biore NOWA gra pokazuje sie okno z ŁADOWANIEM BAZY DANYCH i gdy pasek dochodzi do końcagra mi sie wyłącza i widzę pulpit mojego komputera :((((((((( kto mi powie czemu tak sie dzieje i jak to naprawic ?? ja chce grac... dodam tez ze wczesniej moglem grac ale teraz ani CM 03-04 ani FM 2005 nei chcca dzialac i wylaczaja się w tym samym momencie.. na zakonczenie ŁADOWANIA BAZY DANYCH ! CZEKAM NA POMOC !!!!! prosze pomozcie..... :(((((((

darman Partyzant

15.02.2005 22:05    #79854     Sufler - Porady do gry - reputacja
cze, jakie czynniki mają wpływ na wzrost reputacji klubu(kontynentalna, globalna)? Bo ja se myśle ze jakieś sukcesy w pucharach, może pozycja w rankingu . No bo ILE razy można wygrywać Lige Mistrzów I Puchar Uefa a reputacja ani drgnie. Moim zdaniem jest to wielki BUG i mam nadzieję ze bedzie to poprawione w najnowszym patchu. Zawodnicy uciekają za granicę(oczywiście ci utalentowani), a także nie sposób sprowadzić do klubu jakiegoś fajnego obcokrajowca , który jak podpisze kontrakt to za 2 sezony bedzie chciał odejść do LEPSZEGO klubu. Uhhh...

Proletariat

15.02.2005 19:14    #79855     Sufler - Porady do gry - Praca w reprezentacji
Może, a raczej na pewno wyjdę na idiote , ale jestem początkujący i dla tego chciałbym się spytać o to czy grając klubem (w moim przypadku Wisła Kraków),można jednocześnie grać reprezentacją? A jeśli tak, to jak się do niej zgłosić(do reprezentacji)?Czy koniecznie musi być wolne stanowisko?

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
10.02.2005 16:02    #79856     Sufler - Porady do gry - Wiek a doświadczenie
Wszystko oczywiście zależy od meczu, któy grasz. Jeśli grasz w spotkaniu o jakąś stawkę, z silniejszym lub równym sobie przeciwnikiem, lepiej zawsze wystawić doświadczonego piłkarza. Młodzi powinni grać w spotkaniach w krajowym pucharze i w meczach "o pietruszkę". Oczywiście jeżeli mamy naprawdę bardzo utalentowanego piłkarza to zawsze warto wystawiać go w pierwszym składzie w innych spotkaniach.

Proletariat

10.02.2005 10:52    #79857     Sufler - Porady do gry - Szybkość w FM-ie
Wiem że już był kiedyś temat o szybkości ale chodziło o cm 4 03/04. Dlatego pytam się was: czy jest możliwość poprawienia się atrybutu szybkość w fm-ie?? Bo jeżeli mam gracza 15,16 letniego to chyba jeszcze się będzie rozwijał i co za tym idzie powinna mu się poprawić szybkośc.

omega Młody aktywista

09.02.2005 23:29    #79858     Sufler - Porady do gry - Patch 5.0.3 - zmiany
Przeczytalem wszystkie poprawki do nowego patcha i nie widze tam 2 najwazniejszych dla mnie...:( Otoz nie ma mowy o tym jak zawodnik u mnie przynajmniej byl przez ponad sezon przemeczony choc dawalem mu po kilka meczy odpoczynku gdzie nie gral wogole i tam slynne sparingi w lidze polskiej gdzie nie mozna bylo ich ustawic Czy to oznacza ze te bledy beda dalej??:(((

XerfaX Partyzant

09.02.2005 20:45    #79859     Sufler - Porady do gry - Błąd w finansach
heh legia ma zadluzenie wiec nic dziwnego. jak masz kase podana w nawiasie chyba to jest na minusie więc zarabiając wygląda jakby sie zmniejszała. (chyba to z tymi nawiasami bylow 03/04 ale moge sie mylic i bylo w 4). gralem tez legia i nawet kilka sezonow sobie popsulem myslac ze to blad w grze :(

rico Partyzant

09.02.2005 11:28    #79860     Sufler - Porady do gry - Błąd w finansach
Po 1 sezonie grania legia finanse klubu zaczely sie znacznie zmniejszac choc sprawdzalem bilans miesieczny to zawsze byl na plus wrescie sprzedajac zawodnika za miloin euro zamiast dodac ten milion odjelo mi milion , i tak przez caly czas zamiast dodawac mi kase to odejmowalo mi kase czy macie ten sam problem ?? jak go rozwiazac ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution