Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

XerfaX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.02.2005 17:36    #79841     Sufler - Porady do gry - Reputacja +
mam pytanie czy mozna za pomoca jakiegos programu sprawdzic aktualna reputacje drozyny?? (chodzi mi o reputacje w punktach a nie lokalna krajowa kontynentala globalna) i 2 czy mozna jakos wyciaganac z corintians dobrego zawodnika do legi?? bo mam kase daje mu fulll (zarabial by 3 razy wiecej niz tam) i nie skutkuje mysle wiec ze chodzi o reputacje ktora legia ma chyba niska (chcialbym ja zobaczyc i porownac z np takim corintians) wiec ogolnie czy mozna sprawdzic poziom reputacji i czy mozna go jakos sprowadzic??

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
23.02.2005 16:03    #79842     Sufler - Porady do gry - liga Somalijska
No niestety, nie ma takiej ligi oraz możliwości jej wgrania. Po prostu musiałby być stworzony jakiś patch, który by takową dodawał. Niestety, liga somalijska nie jest zbyt popularna. Może sam zdobędziesz składy i pogrzebiesz w edytorku?

Proletariat

23.02.2005 12:05    #79843     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski w 5.03
Witam, czy w nadchodzącym patchu do FM będzie rozwiązany problem Pucharu Polski? (obecnie zwycięstwo nie uprawnia do gry w Pucharze UEFA), zauważyłem również że baraże o utrzymanie się w 2 lidze (polskiej) przebiegają dosyć dziwacznie tzn. zdarza się że drużyna z niższej ligi wygrywała 2mecz lecz nie awansowała. Zamiast niej w nastepym sezonie grała zupełnie inna dróżyna....

Proletariat

23.02.2005 10:11    #79844     Sufler - Porady do gry - liga Somalijska
Witam mam taki problem. Jestem z niemiec i uwielbiam afrykańską piłke, Jednak w Cm nie ma żadnej ligi któa mnie ucieszy, a dokładnie chodzi mi dokładniej o 5 lige ekstraklasy Somalijskiej. Nie to nie zarty. Prosze o jak najszybszą odp. I ewentualnie jak moge dograć sobie takie ligi. To bardzo ważne.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

22.02.2005 20:53    #79845     Sufler - Porady do gry - jak przywrocic TAK i NIE
Jak przywrocic opce TAK i NIE bo nie moge wylanczac gry ani grac mecza ani przeprowadac transferow?????????

darman Partyzant

20.02.2005 22:06    #79846     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem effem
A Macie skina "stone skin"? Jak tak (jeśłi nie to ściągnijcie) to spróbujcie skopiować te dwie czcionki: STONETEXT.T2K i STONETITLE.T2K do FMdatafonts i odpalcie grę. Jak ja nie mam tych dwóch to też nie widać mi zegara i na dodatek nie ma też "kontynuuj"(a nie gram na skórce "stone skin";). Może trochę to dziwny sposób ale u mnie skuteczny. Powodzenia

Proletariat

19.02.2005 23:10    #79847     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo
Mam proste pytanie. Ile trzeba czekac az pilkarz dostanie obywatelstwo?
Mam taka sytuacje:Prowadze FC Porto. Zaczalem 3 sezon. Chce sprowadzic sobie Mascherano (mam z jego klubem umowe pierwokupu na jeszcze 1 rok). Ale mam juz max ilosc non-EU w druzynie (Gavrancic, Adu, De la Cuesta, Guarin). Ci wszyscy non-EU graja od pierwszego sezonu, a Guarin juz mowi plynnie po portugalsku. Czy na rozpoczencie 4 sezonu (czyli do momentu w ktorym bede mogl jeszcze kupic Javiera) Guarin dostanie juz obywatelstwo?

Marek Partyzant

Jeśli gram np. w czwartej lidze angielskiej (lub jakiejkolwiek ostatniej lidze w której można grać w danym kraju) i doprowadzę drużynę do spadku, to co się wtedy dzieje? Wiadomo że nie spadnę bo już nie ma gdzie, ale co będzie, zostanę w tej lidze? stracę prace, czy jeszcze co innego???

dari90 Partyzant

19.02.2005 17:09    #79849     Sufler - Porady do gry - Wyskakujący błąd
Mam problem z fm-em. Jak już mówiłem gram początek drugiego sezonu wisłą i w pewnej chwili wyskakuje mi komunikat: "FM2005 spowodował wyjątek 10H w module FM2005.EXE przy 0177:00520e00".Prosze o pomoc

Proletariat

18.02.2005 12:31    #79850     Sufler - Porady do gry - Współczynnik
Mam putanie odnosnie wspólczynników UEFA w FM. Wiem ze za kazda wygrana w pucharach dostaje sie 2 punkty a za remis 1 a w eliminacjach polowe tego plus 1/3 wspól. krajowego. ale grajac Gornikiem naliczylem ze zdobylem w pucharze UEFA 9pkt. a w rankingu mialem 13, a legia w intertoto wygrala jeden mecz reszte p[rzegrala i miala 5 pkt, a inne kluby polskie nie grajace puchcrach mialy 1.3pkt(1/3wspol. krajowego). Wiec skad mialem tyle punktow???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution