Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

10.03.2005 23:06    #79831     Sufler - Porady do gry - FM Finances
ten program służy tylko de edycji finansów na początku gry, z jakim wystartujemy ??? jak edytor???

czy edycja w dowolnym momencie?????

Disaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.03.2005 21:04    #79832     Sufler - Porady do gry - Który napadzior lepszy??
Kurcze który napadzior lepszy?? Ja gram taktyka 4-4-2.Zauważyłem że mój wysunięty napastnik gra słabo a ma chłopak predyspozycje do dobrej gry.A mam napastnika w parze z nim i gra o niebo lepiej mimo słabszych statsów.Grają juz tak prawie 2 sezon.Więc nasówa mnie się pytanie czy każdy napadzior pasuje do kazdej taktyki bo z moich obserwacji widze ze chyba nie bardzo, lecz moge sie mylic.Jezeli do WN potrzeba innej taktyki to jakiej ??A może właczyć grę na snajpera w ustawieniach taktycznych i bedzie lepiej??A może chłopak jest za wolny i ma za słabe przyspieszenie(oba wynoszą 10).

Proletariat

05.03.2005 12:41    #79833     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenia (Anglia)
dlaczego w lidze angielskiej moge wypozyczac piłkarzy tylko na okres 3 m-cy???? Gram Ipswich, mam w klubie 2 piłkarzy wypozyczonych do końca sezonu, tyle że ja moge wypozyczeac tylko na 3 m-ce. O co chodzi?

Evening Młody aktywista

04.03.2005 18:00    #79834     Sufler - Porady do gry - Linia obrony
Gram czwórką obrońców przy czym są oni tak ściśnięci (ustawiają się blisko siebie) że skrzydła zostają praktycznie bez krycia. Linia obrony jest niwiele szersza niż pole karne i jak mogę zaobserwować wyraźnie węższa niż obrona przeciwnika. To ustawienie sprawia też problemy przy wyprowadzaniu akcji od bramki bo ułatwia presing napastnikom przeciwnika. Co należy ustawić obrońcom żeby rozciągnąć linię obrony?

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
04.03.2005 14:07    #79835     Sufler - Porady do gry - FM Finances
Obsługa jest następująca:
1. Odpalasz gre
2. Zmieniasz walute w grze na funty angielskie.
3. Następnie spisujesz liczby, które masz w okienku Finanse.
4. Wpisujesz te liczby w program w dwie pierwsze kratki (nie musisz pisać znaku waluty!!!), reszte zostawiasz nieuzupełnioną
5. Wyświetli Ci się reszta sanych i będziesz mógł je edytowac

Proletariat

04.03.2005 13:18    #79836     Sufler - Porady do gry - FM Finances
Mam program FM05Finances1.03(English) który jest po angielsku i nie umiem się nim zbytnio posługiwać!Pomocy!

Pit Partyzant

03.03.2005 21:37    #79837     Sufler - Porady do gry - Problemy z treningiem !!
Ja używam najnajnaj w całym sezonie. Umiejętnosci wzrastają niebotycznie ale zawodnicy są zmęczeni. Mimo iz ustalam by nie trenowali w dniu meczu i zeby mieli dzien odpoczynku po grze. Nie robi mi to zbytnio problemu bo zazwyczaj gram na 2 zespoły (czyli mam na tyle szeroką i wyrównana kadrę ze ustalam 2 ROŻNE jedenastki którymi gram na zmianę:D)

gosc Partyzant

02.03.2005 20:54    #79838     Sufler - Porady do gry - nowy patch
Mi sie wydaje,ze regenerat, to nie jest zwykly zawodnik, ktorego gra tworzy, tylko klon ktoregos z zawodnikow, ktorzy zakonczyli juz kariere.Takie cudo wyczytalem gdzies w internecie.

XerfaX Partyzant

02.03.2005 18:45    #79839     Sufler - Porady do gry - nowy patch
na pierwsza czesc nie znam odpowiedzi natomiast regenerat jest to zawodnik ktorego gra tworzy i dodaje do drozyny (to ci zawodnicy ktozy dochodza do twojego skladu u18 czy innej mlodziezowki w zaleznosci od ligi)

Evening Młody aktywista

01.03.2005 18:21    #79840     Sufler - Porady do gry - Reputacja +
Reputacja w trakcie gry rośnie tak nieznacznie że jest to praktycznie niezauważalne. Żeby sprowadzić lepszych zawodników to zostaje Ci tylko się dorobić i skusić ich większymi płacami. Na reputację nie licz nawet po wygraniu LM.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.