Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Disaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.03.2005 21:00    #79821     Sufler - Porady do gry - Proponowanie klubom.
Jak moge zaproponowac zawodnika klobom? Kiedys to dzialalo ale teraz jakos nie moge dodac klubow do listy wypozyczenia.ustalilem status zawodnika na mozliwy do wypozyczenia i kiedy zmieniam w opcji przy proponowaniu go na wypozyczenie nie mam mozliwosci dodania klubow.O co chodzi?? Gram z patchem 5.0.3 w polskiej lidze

Disaster Partyzant

20.03.2005 22:22    #79822     Sufler - Porady do gry - trening przed sezonem
Nawet kiedy gram sparingi to dopiero wtedy mam przestac stosowac trening przygotowawczy? Po 2 lub 3 meczach sezonu??

Proletariat

20.03.2005 19:13    #79823     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem save
Mam wielki problem. Otoz nie chce mi wpisac ukochanego sejva :)... podczas ladowania wyskakuje mi "transfer_manager::load() - cannot load save file" no i sie gra nie wczytuje. Zaznaczam ze mam cm bez zadnych patchow, ani updatow, a inne sejvy sie wczytuja, problem dotyczy tylko ulubionego :D

neo Partyzant

16.03.2005 17:47    #79824     Sufler - Porady do gry - Edytor nie działa
U mnie Edytor działa w Patchu 5.0.3.
Błąd niestety wyskakuje gdy zmienia się nazwiska graczy.

Disaster Partyzant

15.03.2005 19:08    #79825     Sufler - Porady do gry - Koniec druzyny??? Ratunku
Czesc. Gram Wisla Kraków juz chyba 7 sezon i do tej pory wszystko gralo.A teraz nic sie nie klei.Niby chlopaki graja ale nic z tego nie wychodzi.Napastnicy sa nieskuteczni.Po rundzie jesiennej Pawel Brozek strzelil zaledwie 2 bramki, podobnie jak z reszta drugi napadzior.Ratujcie bo nie wiem czemu ale nagle cala druzyna nie potrafi celnie strzelic na bramke przeciwnika tylko laduja Panu Bogu w okno.Ekipe mam dobra i powiniiem spokojnie w Polsce cos osiagnac a ja sie wleke w ogonie.Zmienialem juz taktyki i nic z tego.podonie bylo z terningiem - KLAPA!! Gdzies przeczytalem ze moze to byc zmecznie zawodnikow, ale jak patrze na kondyszke to maja w granicah 94-98% przed meczem a ci lepsi 100%, wiec chyba nie powinno byc problemu.Tylko ze w indywidualnym opisie zawodnika jest napisane ze ma powazne problemy kondycyjne.POMOZCIE

Perez były Minister Literatury

14.03.2005 23:20    #79826     Sufler - Porady do gry - Współczynnik
to pytanie nie do nas :] mozliwe, ze programisci SI cos zle obliczyli, co im sie w takich przypadkach czesto zdarza. sprawdz to na przestrzeni kilku sezonow, czy dalej sa podobne bledy.

Proletariat

14.03.2005 13:32    #79827     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
No narazie moj najwiekszy wynik to cwiecfinal pucharu UEFA :D no ale mam wygrac lige mistrzow moze i dopiero mieskzancy sie zgodza :P??

rico Partyzant

14.03.2005 13:05    #79828     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Gram wlasnie NEC Nijmegen i chce rozbudowac stadion ktory liczy jedyne 12500 miejsc.Skladam prosbe do zarzadu i on mi ja przymuje tylko po jakims czasie pisze mi ze stadion nie zostanie rozbudowany z powodu sprzeciwu lokalnych mieszkancow.Czy to znaczy ze juz nigdy nie bede mogl rozbudowac stadionu?? jak przekonac do siebie mieszkancow :P.??

damian Partyzant

13.03.2005 19:29    #79829     Sufler - Porady do gry - Boisko 2D
Gdy ogladam mecz w trybie 2D meczyk mi sie tnie. Wylaczylem juz nawet dzwiek i nic. Wiem ze nie mam mocnego sprzetu ale w CM 03-04 nie mialem tego problemu. Skorzystam z kazdej rady byle zebym mogl sobie pograc bo to straszne mnie drazni :))) Z gory dzieki !!!

machlak Partyzant

11.03.2005 21:33    #79830     Sufler - Porady do gry - Patch 5.0.5
Witam wszystkich ja mam takie pytanko czy ten najnowszy patch do FM 5.0.5 ma w sobie juz poprawki z 2 poprzednich patchy??? Czy trzeba zainstalowac najpierw 5.0.2 , 5.0.3 a później dopiero 5.0.5? Z góry dzieki za pomoc! MIłego grania :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.