Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2005 19:21    #79811     Sufler - Porady do gry - <b>Zmiany tła / tapety</b>
tak naprawde zaznaczenie opcji zmiany tla w FMie nic nie da bo ta opcja po prostu nie dziala ;] jesli chcesz zmienic zielona trawke to musisz plik ktory chcesz zeby byl twoim tlem zapisac w folderze data/graphics/backgrounds jako default.jpg zas oryginalny plik default.jpg skasowac badz przemianowac.

Perez były Minister Literatury

Grupa: Użytkownik
28.03.2005 14:16    #79812     Sufler - Porady do gry - Problem z update 1.4 do f
milego grania :D

Perez były Minister Literatury

28.03.2005 14:04    #79813     Sufler - Porady do gry - Boisko 2D
CM Revolution do dyspozycji :) byly rozmowy na temat boisko, ale z tego co wynika, kod jest zapisany w pliku fm2005.exe i nie ma sily, zeby mozna bylo zmienic sobie grafike. mozliwe,ze w fm 2006 sprawa sie zmieni

Proletariat

27.03.2005 13:41    #79814     Sufler - Porady do gry - Zmiana ligi
Mam takie pytanie gram w lidze polskiej i czy bym mógł przejsc do jakiegos zagranicznego klubu jezeli nie zaznaczylem na poczatku gry zadnej ligi procz polskiej? czy jest na to jakis sposob np. cos takiego boos team?

Proletariat

27.03.2005 12:51    #79815     Sufler - Porady do gry - Czcionka
Ostatnio znowu zacząłem grać w CM 4. Niestety, w wersję polską. Mówię niestety, ponieważ czcionka jest za chuda i podczas meczy nic nie widać. Jak można zmienić czcionkę ? chciałbym, aby była taka jak w angielskiej wersji.

I jeszcze jedno: jeśli w wersji angielskiej Mido był po kilku latach najlepszym napastnikiem na świecie, to czy tak samo będzie w wersji polskiej ???

machlak Partyzant

26.03.2005 13:15    #79816     Sufler - Porady do gry - CM 03-04
Witam ja mam takie pytanko skad moge ściągnać programik to CM 03-04 tzw. CM Assistant bo link na CM Revolution niestety nie działa a sprawdzałem na innych stronkach to nie mogłem znależć tego programu! Z góry dzieki za pomoc!

Proletariat

25.03.2005 14:13    #79817     Sufler - Porady do gry - Proponowanie klubom.
A u mnie to nie dziala nawet tak jak kolega Evening powieedzial. Ratujcie panowie Managerowie.Moze ktos z zarzadzajacych ta stronka pomoze??Help bo u mnie nie dziala zaden sposob zeby zaproponowac gracza na wypozyczenie klubom.

Proletariat

25.03.2005 09:48    #79818     Sufler - Porady do gry - Prezes debil
Może wiecie jak zaradzić takiej oto sytuacji. Prowadziłem sobie włoski klub Palermo. Było nieźle, były sukcesy, były pieniądze. No właśnie. Konto klubu było pokaźne i wynosiło ponad 500 mln zł. Niestetyt przyszedł ten feralny dzień, kiedy prezes postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i zamiast rozbudować stadion (38 tys. miejsc to jak na ligę włoską dość mało) kupił dwóch graczy:
- Wayne Rooney, za 350 mln, pensja 700 tys. na tydzień!!!!
- Wolfgang Krause, za 172,5 mln, pensja 600 tys. na tydzień

Co prawda sprowadzeni zawodnicy to już reputacja Globalna, i do ich umiejętności nie można się doczepić, ale klub jest na skraju bankrutctwa. Za chwilę na karku będę miał zarząd komisaryczny i klub zacznie się staczać w dół tabeli. A sprowadzeni zawodnicy wcale nie są najlepsi w klubie.

heyah Partyzant

24.03.2005 17:36    #79819     Sufler - Porady do gry - atak pozycyjny
Jak grac atak pozycyjny? Wystarczy wlaczyc krotkie podania? dzieki za podpowiedz.

Adamus Partyzant

23.03.2005 17:01    #79820     Sufler - Porady do gry - Problem z update 1.4 do f
mam problem z najnowszym update 1.4 podczas wlaczania ligi polskiej i rowniez wszystkich innych wyskakuje mi blad fm2005.exe co mozna na to poradzic prosze o pomoc.bardzo chcialbym grac w fma juz z nowymi skladami w polskich klubach

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.