Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

07.04.2005 14:52    #79801     Sufler - Porady do gry - Zmiana ligi
jesli nie wybrales innej ligi na poczatku gry to niestety nie m takiej rady jeszcze jedyie masz mozliwosc wyrwac sie do jakiejs reprezentacji ale oto bardzo trudno ale nie ma na co nazekac sam gram i to groclinem i jakos mi idzie

Proletariat

03.04.2005 21:24    #79802     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją patcha
Mialem ten sam problem. Pomogla dopiero ponowna instalacja gry i nalozenie pacza na swieza baze. Prawdopodobnie program instalujacy pacz nie trawi juz zmienionej bazy poprzez jakies tam modyfikacje (sam nie pamietam kiedy tam cos majstrowalem). Mam nadzieje ze pomoglem. pozdr

Proletariat

02.04.2005 17:15    #79803     Sufler - Porady do gry - absurdalne spalone
Gram zwykle ogladając cały mecz (bo tylko tak moge naprawde widziec kto jak sie spisuje i co jest do naprawy) i czasem czy to sedziowie sa idioci albo przekupieni czy to blad w grze, ale co moja akcja wysuwa sie na polowe przeciwnika to jest dyktowany spalony, chociaz obserwujac to z góry widze że nie mial prawa wystapic, bo np. podanie jest do pomocnika, a dalej jeszcze stoi cala linia obrony przeciwnika. Dzieje sie tak czasem ze w meczu mam w pierwszej polowie 15 spalonych i zero strzalow na bramke, poprostu sedziowie nie daja mi szansy na przeprowadzenie akcji, bo kazda jedna jest przerywana. Szlag mnie wtedy trafia. Gram w lidze angielskiej conference, gdzie poziom pilkarzy jest słaby i byc moze sedziowie tez sa kiepscy, ale to juz przesada.

Proletariat

02.04.2005 17:07    #79804     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Ja gram w angielskiej konference, aczynałem jako kandydat do spadku ale udalo mi sie dwa sezony utzrymac w lidze i zarzad powiadomil o przeniesieniu na inny stadion (w tej samej miejscowosci, wszystkich miejsc jest mniej wiecej tyle samo, ale zamiast 500 ma ponad 2000 miejsc siedzacych. Jako klub caly czas mam spore dlugi i zero pieniedzy na transfery, ale biore darmowych graczy jak sie trafia jacys ciekawi i da sie grac, zarzad jest zachwycony wynikami, kibice mnie uwielbiają :)

Proletariat

02.04.2005 16:27    #79805     Sufler - Porady do gry - Mało dośrodkowań
Mam mały problem, grajac w FM5 ustawiam moim skrzydlowym strzalki do przodu i chce by dosrodkowywali z lini końcowej, a oni na złość w 90% akcji schodzą do środka i 80% goli pada po akcjach srodkiem, dośrodkowan jest jak na lekarstwo malutko. A jesli sa to nie z lini koncowej tylko gdzies z pola... Skrzydlowi maja wlaczone akcje ofensywne i rajdy z pilka, co moge źle robic ze tak sie dzieje??? dzieki za pomoc!

Disaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.04.2005 11:27    #79806     Sufler - Porady do gry - <b>Zmiany tła / tapety</b>
Ja juz sobie poradzilem z tym!! Zauwazylem ze jezeli sie uzywa innych skinów niz orginalny to trzeba pogrzebac i zmienic tapete w katalogu w ktorym jest skin. Ale reszta bedzie jak wyzej data/graphics/backgrounds i podmienic tam plik na ten co chcemy. :-))

adam Partyzant

Skąd: Warszawa miasto najmądrzejszych ludzi ;) np A.Mickiewicza, stolica polski
01.04.2005 13:26    #79807     Sufler - Porady do gry - <b>Zmiany tła / tapety</b>
w folderze graphics/backgrounds jest tapeta o nazwie default ale gra go nie widzi. W tych starych managerach przynajmniej widoki ci się zmieniały, zamiast iść do przodu bo mamy przecież 2005 r to grywalność FM 2005 jest słaba.

Disaster Partyzant

01.04.2005 08:37    #79808     Sufler - Porady do gry - <b>Zmiany tła / tapety</b>
A u mnie trwa jak była tak jest nadal mimo ze stary plik wywalilem a nowy ma nazwe jak stary i wlaczylem ta zmiane tła. Co jest grane?

adam Partyzant

Skąd: Warszawa miasto najmądrzejszych ludzi ;) np A.Mickiewicza, stolica polski
31.03.2005 15:58    #79809     Sufler - Porady do gry - <b>Zmiany tła / tapety</b>
wykasowałem ten orginalny i wstawiłem tam moją tapetę ale teraz trawa zrobiła się czarna a widoku jak nie było tak niema, może trzeba wziąć Nowa gra lub zainstalować od nowa?

Proletariat

31.03.2005 14:49    #79810     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Nie wiem czy to kolejna wpadka programistów SI, czy może ja coś źle robię, ale zarząd w ogóle nie che rozbudowywać stadionu (5.0.5). To nic nawet jak już się zdecyduje, to okazuje się, że mieszkańcy są przeciwni i klub nie uzyskał zgody na nowe miejsca dla kibiców. A jak wiadomo w FM duży stadion to dużo kasy. Dużo kasy to możliwość płacania zawyżonych pensji dla piłkarzy. Pętla się zamyka. Mały klub nigdy nie może zostać wielki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution