Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Shadhun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.04.2005 16:50    #79791     Sufler - Porady do gry - Fm pod Linux
Z tego co wiem to kazda gre pod wina da sie urochomic nalinuxie za pomoca odpowiednich bibliotek a poniewaz FM nie jest gra wymagajaca graficznie nie sadze by byly z tym wieksze problemy

Proletariat

09.04.2005 22:50    #79792     Sufler - Porady do gry - Robi Robson &...Co zrobić?
Pochodziłem po internecie tu i tam popytałem się i już wszystko gra!!!Powiem jedno warto było ściągnąć od was ten pliczek:)

Disaster Partyzant

09.04.2005 22:17    #79793     Sufler - Porady do gry - <b>Zmiana obywatelstwa</b>
Ja grając w polskiej lidze dostaje obywatlestwo dla zawodnika po 3 sezenach spedzonych przez niego w klubie.Nigdy to nie trwalo dluzej

Proletariat

09.04.2005 22:15    #79794     Sufler - Porady do gry - Zmiana obywatelstwa managera
Z tego co zuważylem to trenerzy nie dostaja obywatelstw przynajmniej moi nigdy nie dostwali mimo tego ze graja pare sezonow.

Proletariat

09.04.2005 19:42    #79795     Sufler - Porady do gry - FM 2005 - błąd
Jak próbuje zagrać nową gre i zaczyna sie robić gra to wyskakuje błąd: ARRAY ACCESS OUT OF BOUNDS wie ktoś z was może o co chodzi z tym ???

Proletariat

09.04.2005 19:23    #79796     Sufler - Porady do gry - Gra z kontry
jeszcze jedno. jak dokladnie zachowuja sie zawodnicy gdy mam ustawione w polecniach zespolowych gre z kontry? czy glownie sie bronia i kontruja? czy tez mozna laczyc gre ofensywna z kontrami?

Proletariat

09.04.2005 14:03    #79797     Sufler - Porady do gry - Nierówna forma
prowadze chelsea i zauwazylem dziwna przypadlosc. gram wywazona taktyka z kontry. w meczach z dobrymi klubami np. man utd czy arsenalem moj zespol gra dobrze a gra jest wyrownana. przychodza mecze ze sredniakami typu bolton i moj zespol nic nie gra. rozumiem gdyby wogole nie bylo zadnych okazji do zdobycia bramki dla obu zespolow ale w takich meczach druzyny przeciwne maja duza przewage i co rusz stwarzaja okazje! gdy zmieniam gre na bardziej ofensywna nic sie nie zmienia. co mam wiec zrobic?

Proletariat

08.04.2005 21:15    #79798     Sufler - Porady do gry - Zmiana obywatelstwa managera
no mam już 7 sezon i gram we włoszech i jestem polakiem i mam nadal polskie :( co mam zrobić żeby zmienić!!!!

Proletariat

08.04.2005 20:54    #79799     Sufler - Porady do gry - Robi Robson &...Co zrobić?
Siemka mam problem ściągnłem od waz Robi Robson & GeedieZ Revolution Update 1.4 i zainstalowałem go tam gdzie trzeba (data/db) i włanczam gre od nowa wybieram lige i... przy wczytywaniu ligi czy co tam się wczytuje podczas urachamiania wyskakuje błąd!! Co mam zrobić aby gra działała??? Mam wersje 5.0.5 może dlatego???? niewiem co mam zrobić????POMOCY!!!!!!!!!!

damian Partyzant

08.04.2005 08:52    #79800     Sufler - Porady do gry - Problem z savem
gdy zapisuje gre mam do wyboru jako miejsce zapisu tylko moje dok. potem nie moge odczytać save i musze grać od nowa co musze zrobić?
i jescze przeskakuje mi z dnia na dzień bez naciśnięcia myszki cały czas przeskakuje na następną godzine poradćie mi coś bo już mnie nerwy bierom
ps:instalowałem już 100 razy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution