Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

17.05.2005 13:13    #79761     Sufler - Porady do gry - Server
chlopaki pomuzce mi nie chce grac przez neta a nie mam zadnuch serwerow

Proletariat

16.05.2005 16:51    #79762     Sufler - Porady do gry - Reputacja i Transfery
Czy jest jakis program lub jakis sposob ogolnie czy jest mozliwe podwyzszenie reputacji klubu, zwiekszenie ilosci miejsc na stadionie i przeniesienia jakiegos pilkarza z klubu do klubu w trakcie gry??

Proletariat

16.05.2005 16:44    #79763     Sufler - Porady do gry - edytor MCM
a czy jakis inny program do tego jest albo jakis sposob?

Proletariat

15.05.2005 08:39    #79764     Sufler - Porady do gry - Server
dzieki już z kumlem gramy francuską (ja monaco on Lyon) - i on ma lepszą drużyne!!!:(

Proletariat

13.05.2005 19:08    #79765     Sufler - Porady do gry - EDYTOR
mam takie pytanie porobilem pozycje klubów na ten sezon EVERTON 4 SAMPDORIA 4 itd a mam wała bo te drużyny grają w pucharach dopiero jak rozegram jeden sezon :|
Dlaczego tak jest prosze aby głos zabrał ktoś ze sztabu ludzi którzy pracowali na UPDATEtami do CM0304 i sobei z tym poradzili!!

ASAHI Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2005 11:19    #79766     Sufler - Porady do gry - Brak kasy
Jeśli braknie kasy to klub przejmuje zarząd komisaryczny, który na początek sprzedaje piłkarzy...czasami za grasze można kupić rewelacyjnego piłkarza...i tak do ustabilizowania sytacji w klubie i zatrudnienia nowego managera.

gosc Partyzant

09.05.2005 08:23    #79767     Sufler - Porady do gry - eksperci
Komentarze eksperta to chyba zle okreslenie.To bardziej majaczenie skacowanego pismaka.Tam na prawde mogloby byc sporo ciekawych spraw ujetych,a nie ma praktycznie nic. Dla mnie komentarz eksperta to podsumowanie gry obu ekip z uwzglednieniem taktyk i jej zmian w trakcie meczu, postawy poszczegolnych zawodnikow. Z jednej strony byloby to przyjemne dla oka, a z drugiej byloby dodatkowym materialem do oceny druzyny.Zwlaszcza,ze nie kazdy oglada cale 90 minut meczu i nie widzi wszystkiego co wyczyniaja jego gracze.Dlatego taki konkretny komentarz wskazywalby na co nalezy zwrocic uwage. W tej chwili po samej ocenie statystyk nie zawsze mozna wywnioskowac jak spisywal sie dany pilkarz,gdyz mimo wysokich statystyk ocena z meczu bywa niska.

Proletariat

08.05.2005 21:05    #79768     Sufler - Porady do gry - Problem z 01/02
Przy próbie instalowania gry wyskakuje mi komunikat : Plik C:WINDOWSTEMP\_ISTMP8.DIR\_INS5576._MP wydaje sie byc uszkodzony Ponownie zainstaluj plik i spróbuj jeszcze raz.

Próbowalem zrobić tak ze przeinstaluje system ale to nic nie dało ;/ Dziwne bo gra zawsze mi chodziła a teraz jest problem:(

Evening Młody aktywista

08.05.2005 15:28    #79769     Sufler - Porady do gry - Tuning zawodnika
Chcialem podwyzszyc w edytorze parametry "Franka " z Wisly bo wydaje mi sie ze te w grze nie w pelni oddaja umiejetnosci najlepszego strzelca w naszej lidze, lecz po zaladowaniu nowej gry tylko nie wszystkie ustawienia sie przyjely. Jedne parmatry sa takie jak zaplanowalem, inne takie same jak na poczatku a jeszcze inne podniosly sie tylko troche. Co trzeba zrobc zeby gra zaakceptowala wszystkie zmiany?

TheYna Partyzant

02.05.2005 11:32    #79770     Sufler - Porady do gry - Nieuprawnieni gracze
Witam,

mam problem. Gram ligą hiszpańską, na początku sezonu dostałem zapytanie o ustalenie numerów dla zawodników - zrobiłem to, kilka dni później kupiłem jeszcze kilku zawodników, ale... nie mają oni swojego numerka i nie mogę ich wystawić w żadnym oficjalnym meczu. Nie wiem co zrobić, jak można im nadać numerek - nie sa też uprawnieni do gry rezerwach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.