Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pijotr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.05.2005 15:18    #79751     Sufler - Porady do gry - Brak kasy
Real raczej dostanie dodatkowy stos kasy.
W grze nie jest przewidziane banructwo klubu.
Jednak bardziej mnie zastanawia po co ci wiecej kasy, jak grasz Manchesterem?

Pijotr Partyzant

23.05.2005 23:14    #79752     Sufler - Porady do gry - wychodzi do windowsa :(
Temat wałkowany do znudzenia na forum FM.to jest bug. Jesli prowadziles reprezentacje i z niej zrezygnowales, nie wejdzesz do treningu. Zacznij grac nowym menagerem lub nie korzystaj z treningu.

Proletariat

22.05.2005 16:20    #79753     Sufler - Porady do gry - Dziwne wyniki meczów :(
definitywnie nowa gra ..... ja uwielbiam bic rekordy np: w ilosci strzelonych bramek, a jak tu normalnie strzelic 20 bramek w jednym meczu :) No nic, dzieki za zainteresowanie sprawa myslałem, ze moze juz ktos sie kiedys z czyms takim spotkał.

Proletariat

22.05.2005 15:24    #79754     Sufler - Porady do gry - wychodzi do windowsa :(
Od razu zaznaczę, że mam wersję oryginalną gry, żeby nie było nieporozumień.
Mam już 3.sezon gry, więc sporo godzin już spędziłem. Nie chciałbym więc zaczynać gry od nowa a jest powód ku temu. Mianowicie, gdy klikam na Trening, gra wychodzi do Windowsa pod pozorem błędu w pliku exe. :( Można jakoś pomóc w tej sprawie? Proszę, bo bardzo mi zależy na mojej karierze a bez treningu sobie nie wyobrażam tej gry. :(

gosc Partyzant

21.05.2005 19:14    #79755     Sufler - Porady do gry - FM Coach problem
Witam, sciagnalem FM Coacha z netu i postepowalem zgodnie z instrukcja (to gdyby ktos probowal mi wyliczac punkt po punkcie co powinienem zrobic w/g instrukcji ;-) ). Niestety w momencie proby importowania nowych atrybutow do arkusza pojawia sie komunikat: "runtime error `9` : subscript out of range". Po nacisnieciu jedynego dostepnego w tym momencie buttonu jakim jest "end" ukazuje mi sie pusty arkusz o nazwie "arkusz1". W innych arkuszach dostepnych po importowaniu danych nie ma zadnych danych liczbowych oprocz arkusza o nazwie "csv import", gdzie sa wszystkie dane importowane z pliku csv oraz w arkuszu "system" liczba zaimportowanych zawodnikow i nazwa pliku imortowanego. Pozostale pliki czekaja na uzupelnienie ;-). Jak rozumiem program sam przelicza importowane dane, wiec powinienenem miec wszystko podane na tacy. NIestety nie udalo mi sie dotychczas do tego doprowadzic. Probowalem sciagac ten plik z roznych stron myslac, ze moze sciagnalem uszkodzona wersje, ale problem nie znika. W instrukcji jest informacja o tym, ze potrzebny jest Microsoft Excel 2000, ja posiadam wersje 2002. Czy to moze byc powodem moich problemow? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Proletariat

21.05.2005 14:01    #79756     Sufler - Porady do gry - Dziwne wyniki meczów :(
dodam, ze gra jest orginalna i jak do tej pory nigdy tak sie nie zachowywała.

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
21.05.2005 00:03    #79757     Sufler - Porady do gry - Polska 3 liga
Sam jestem ciekawy :) Może graczowi chodzi o jakiś plik, który zamienia którąś z lig na Polską 3 Ligę?

Bro Partyzant

19.05.2005 16:53    #79758     Sufler - Porady do gry - zapytanie
Ej no to powiesz mi za pomoca jakie programu moge otwrzyc te pliki .str?? bo potrzebuje programu do takich plikow a niewiem jak sie nazywa i wogole prosze odp jakim programem:)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
18.05.2005 09:19    #79759     Sufler - Porady do gry - Reputacja i Transfery
Jak nie chce u nas grac to zmuszanie go do tego za pomoca edytora czasu rzeczywistego jest co najmniej niehumanitarne! :]

Proletariat

17.05.2005 19:37    #79760     Sufler - Porady do gry - Długi
Mam pytanko czy jest możliwe w fm aby klub zbankrutował?????Grałęm Realem i miał dług ponad 90 mln funtów długu.Czy jest tu możliwe aby klub zbankrutował i przestał istnieć(tak jak Wimbledon)???A i od kiedy przejmuje władze nad klubem zarząd komisaryczny????? Czekam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.