Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

cichy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.06.2005 23:36    #79741     Sufler - Porady do gry - Nowy
Czesc, dzis kupilem Football Managera, zainstalowalem i rozegralem pierwszy i jedyny mecz. Zaczalem po 20.oo, skonczylem teraz :o Instalacja, wybory, instlacja patcha i roznych dodatkow, znow ustawienia i w koncu mecz. Uff, duzo tego. Przejrzalem strone cdp i CM Revolution, skorzystalem tez z instrukcji (jakie cechy wymagane sa na jakich pozycjach). Ale teraz pytanie do Was, doswiadczeni koledzy. Nie lubie zadnych cheatow, trainerow itd, Chce uczyciwie doprowadzic jakis kompletnie LOLowy zespol II ligi polskiej do ekstraklazy. Na co zwracac uwage? Co jest nie tak w programie, na co powinienem zwrocic uwage i omijac? Jeszcze raz podkreslam - nie szukam info o uniwersalnym, najlepszym ustawieniu, ktorym rozklepie wszystkie inne kluby, albo jak za O euro pozyskac najlepszego zawodnika w grze. Chcialbym porady, jak dla trenera - gdzie patrzec, na co zwracac uwage, dlaczego moi napastnicy tak czesto wychodza na spalone ;) etc. BTW, jest jakas e-mailowa lista dyskusyjna FM? Z gory dzieki za wyrozumialosc i, mam nadzieje, zrozumienie mojego tematu :)

ronaldo Partyzant

13.06.2005 19:05    #79742     Sufler - Porady do gry - Co jest grane???????
Nie wiem co się dzieje.Mam rok 2008 22października i nie mogę przejść dalej.Ciągle mi pisze, że wystąpił nieoczekiwany błąd FM.Nie pomaga nawet urlop.Ostatnią czynność jaką zrobiłem była modyfikacja stadionu Chelsea z 55000 na 155000 za pomocą MCM 0.1.0,ale nic się nie zapisało.Czy da się jakoś naprawić save czy muszę zaczynać od nowa.Aha MCM już nie pomaga bo według edytora jest nadal 55 tys miejsc na stadionie choć to zmieniałem.
Pommmmoooooocy.Please!!!!!!!!!!!!!!!!

Proletariat

10.06.2005 09:19    #79743     Sufler - Porady do gry - Co jest z tymi scoutami
Scoutów nam z reputacją krajową a umiejętności min 17 ocena potencjału i umiejętności.
Kij im w bary że nie umieją nikogo znaleźć - i tak z ich rad rzadko korzystam - raczej kieuje się intuicją ale to że każdego zawodnika którego każe im obnejrzec traktuja jak łajze to mnie wkurza. Smieszny jest też tryb testowania graczy.
Wg mojego asystenta i reszty trenerów - kazdy mlody wzięty na testy jest super i ma perspektywy (a w fm scout posiada potnecjal 30 - to chyba jest do bani nie).
Porblem w tym jak podał Fm fan że takie jaja zaczynją mi sie dopiero w 5 sezonie prowadznie jednej druzyny a jak zmienie klub to jest ok - prowadze aldershot

omega Młody aktywista

09.06.2005 22:00    #79744     Sufler - Porady do gry - Co jest z tymi scoutami
Nie ma co instalowac;p scouting jest beznadziejni i nie ma znaczenie jakich sie ma scaoutow Gram legia scoutow mam po 17 potencjal i umiejtnosci i znajduja mi zawodnikow z potencjalem 100 no sory jeden wielki bug.................

Proletariat

09.06.2005 12:32    #79745     Sufler - Porady do gry - Co jest z tymi scoutami
Rozgrywam 6 sezon - zaczynałem stevenage w angielskiej conference - problem jest taki, że w pierwszych 3 sezonach scouci znajdowali mase zawodników ale od awansu do 1 ligi nic - mało tego wszyscy moi piłkarze maja max 1 gwiazdke zdaniem mojego asystenta..
Scouci każdego zawodnika którego każe im obserwować odrzucają - np ich zdaniem tacy jak Raul, Lampard Ronaldo, Ronaldinho są ZBYT SŁABI BY GRAĆ W ZESPOLE TAKIM JAK STEVENAGE - no bez jaj.
O co tu chodzi- zaczołem używać FM scout i okazało się ze mam w składzie kilku z potencjałem około 160 i umiejętnościami jakies 140 - ale zdaniem trenerów są oni zbyt słabi. Postanowiłem posciągać mlodzież na testy i tak zawodnik z potencjałem 160 ma szanse odnieść sukces w mojej drużynie ale taki z potencjałem 16 też - opinia trenerów bo dla scoutów obaj są do bani - nie kupiłem po czym milan wzioł tego z 160 za 750 tys.i jego wartośc to 7.5 miliona.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
06.06.2005 20:18    #79746     Sufler - Porady do gry - jak odmienic widok
Polecam sciagniecie Stąd ulepszonego przez grafika FM Greece standardowego widoku pilkarzy (kuleczki z elementami 3d).

Proletariat

06.06.2005 15:10    #79747     Sufler - Porady do gry - temp file
w jakim katalogu znajdują się tymczasowe pliki które można usunąc, bo mi się już gra zapisuje minute.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
02.06.2005 19:07    #79748     Sufler - Porady do gry - Zwiecha
Zainstalowałem patcha z waszej strony, który uaktualnia bazę danych fma 2005. Następnie pobawiłem się trochę edytorem. Chciałem sprawdzić wyniki mojej zabawy i sprawdzić stworzonych przeze mnie zawodników. Podczas wczytywania zawiesza mi się gra i wyskakuje raport o błędach. Co mam zrobić??

gosc Partyzant

31.05.2005 13:17    #79749     Sufler - Porady do gry - PROFIL
Skoro juz mowa o atrybutach sztywnych...to ktore to sa sztywne?? chodzi mi o ich liste, bo w takim ukladzie nie nalezy sie nimi sugerowac przy analizie postepow gracza...z drugiej strony jak to sie ma do treningu? Czy pomijajac cwiczenia teoretycznie rozwijajace szybkosc i inne atrybuty sztywne nie popelnie bledu?? Bo na chlopski rozum to trenowanie czegos co i tak sie nie zmienia raczej nie ma sensu...ale czy tak jest w rzeczywistosci?? P.S. nie mam czasu na eksperymenty,ale chetnie bym to przestestowal ;-).

danekk Partyzant

28.05.2005 22:02    #79750     Sufler - Porady do gry - Matchday Graphics Pack
dlaczego tego nie umiem ściągnąć PISZE MI ERROR!!!!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.