Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pietreksen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2005 11:23    #79731     Sufler - Porady do gry - problem z savem
od wczoraj znów zacząłem grać i w połowie sezonu byłem na 3 miejscu fc zwoolee i znów sie spieszyłem i znów mi sie zje*****ł sejv
KONIEC Z FM 2005

Proletariat

22.06.2005 17:15    #79732     Sufler - Porady do gry - Nienawidzę Zarządu
Z tego co wiem, żeby powiększyć stadion potrzeba: co najmniej 90% frekwencji na meczach w ciągu sezonu i góry kasy (finances: secure). Istotny jest też chyba stan obiektu - im gorszy tym chętniej zarząd zainwestuje w rozbudowę.
Swoją drogą gram 3-ci sezon Rushden & Diamonds, awansowałem z D2 do EC, stadion ma ok. 6500 miejsc (4000 siedzących), mam ponad 90% frekwencji, a zarząd ani myśli o rozbudowie.

Proletariat

21.06.2005 23:16    #79733     Sufler - Porady do gry - Nienawidzę Zarządu
Takowóż oto mam prablem Bracia Menadżerowie. Gram Southportem, piąty sezon. Zaczynałem w Conference, teraz jestem w drugiej lidze (Proszę- już nie klaszczcie w zachwycie i siadajcie ;). A cholerny zarząd DRUGI ROK debatuje czy powiększyć mi stadion. Nie mogę nawet postawić im ultimatum, gdyż jedynie grzecznie mnie informują: "W związku z Twoją prośbą zarząd przypomina iż rozbudowa stadionu jest rozważana" DWA SEZONY !!??. Informuję iż na KAŻDY mecz przychodzi komplet kibiców, a w bazie danych powiększyłem przed grą możliwość rozbudowy do 40.000 miejsc. Czy to bug, czy zarząd po prostu nierychliwy ?. Gram na 5.03 wersji. Uratujcie moją karierę... :)

Proletariat

21.06.2005 09:33    #79734     Sufler - Porady do gry - Niezadowolony
Kupiłem Franka Lamparda. Zagrał około 5 spotkań. Dostał kontuzji na 3 miechy i ma pretensje, że nie odgrywa znaczącej roli w zespole. Nie moge go wystawic na boisko, a on dalej ma pretensje. Jak go uszczęśliwić i jak uniknąć żeby nie domagał się wystawienia na listę transferową??

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
19.06.2005 23:51    #79735     Sufler - Porady do gry - problem z savem
Niestety miałeś pecha, poprostu po zapisaniu mimo że gra wyszła do windowsa jeszcze przez chwile dokonywany jest zapis na dysk, też kilka razy się spieszyłem jednak w moim przypadku po prostu nie miałem ostatniego zapisu(znaczy cofało mnie kilka meczy w tył)

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
19.06.2005 13:05    #79736     Sufler - Porady do gry - Nowy
Sprobuj raz jeszcze, a jesli nie pomoze, skontaktuj sie z jednym z moderatorow poprzez GG: 1431008 - wwosik, 384389 - De Raph, ew. napisz na i opisz problem. Ew. sprobuj zmienic styl forum - na dole strony, nad oknem Kto jest na forum, po prawej stronie - moze wtedy bedzie wyswietlal.

Karanie zawodnika to bardzo delikatna sprawa - udziel mu najwyzej ostrzezenia, kary pieniezne zostaw na pozniej. Najpierw radze sprobowac poeksperymentowac z treningiem. Ew. zajrzyj do profilu gracza - moze ma niskie morale, klopoty z aklimatyzacja?

pietreksen Partyzant

18.06.2005 15:39    #79737     Sufler - Porady do gry - problem z savem
ale sejv sie zapisłą i mogłem dalej grac nie ze w czasie sejvovania wyłanczylem sie normalnie zapisało

Proletariat

18.06.2005 15:14    #79738     Sufler - Porady do gry - zagadnienia taktyczne...
Spoko forum CM i polska scene znam i to calkiem dobrze:) free role w moim zespole nie ma nikt, czasem wlaczam ale nie napastnikom tylko ofensywnemu pomocnikowi. Masz racje ze nie bedziemy miec nigdy kontroli nad swoim zespolem i o to chodzi zeby nie moc calkiem kierowac zesplem bo wtedy gra bylaby za prosta! Jesli chodiz o strzaly z dystansu to myslalem wlasnie ze chodzi o patche zainstalowalem wszystkie najnowsze ale problem nie zniknal. Moze strzalow jest nieco mnie ale 12 w tym 1 celny w meczu oddanych przez pomocnika to i tak moim zdaniem duzo za duzo... dzieki za odpowiedz Reaper!

pietreksen Partyzant

18.06.2005 10:06    #79739     Sufler - Porady do gry - problem z savem
Witam
Grałem FC Zwole awansowąłem do ekstraklasy i sprowadizłęm pilkarzy grałem 30 godzin i pewnego dnia zapisuje gre i wyłanczam kompa ale odcinam zasilanie (spieszyem się) na nastęmpny dzień chce załadować sejva i pisze ze sejv nie został załadowany i ten komunikat wyskakuje na pulpicie. Od kolegi sie dowiedziłem później ze to przez to wyłacznie kompa się zepsuł sejv proszę o pomoc moze da sie tego sejva jakoś naprawić

Proletariat

18.06.2005 08:43    #79740     Sufler - Porady do gry - zagadnienia taktyczne...
Chciałbym poruszyć kilka spraw dotyczących taktyki, ostatno sporo czasu spędziłem robiać różne testy w CM 03/04 i nie jestem zadowolony z wyników dlatego chciałym zasięgnąć waszej rady. (pytania dotycza systemu 4-4-2)
1.Wiem, ze przesadna ilość oddawanych strzałów z dystansu to bug, ale może macie jakiś pomysł co zrobić by zawodnik z 30 metra nie strzelał bez sensu na bramkę tylko rozegrał np do boku??(oczywiscie strzaly z dystansu ma wylaczone)
2.Założmy że chce grać bokami tzn duża ilość dośrodkować rajdy skrzydłowych itp., co lepiej waszym zdaniem wybrać grę środkiem(podobno wtedy lepiej powinni grac skrzydłowi bo maja wiecej miejsca ale moim zdaniem to nie jest tak do końca) czy po prostu dac akcje skrzydlami i akcje ofensywne bocznym? I co w takiej sytuacji ze srodkowymi pomocnikami? angazowac ich w akcje ofensywne?
3.Jestem maniakiem angielskiego futbolu stad moje zamilowanie do gry skrzydlami... kolejne pytanie jak myslicie co najlpeij ustawic obroncom bocznym(przy 4-4-2) by jak najczesciej podawali prostopadle wzdluz lini bo skryzdlowych pomocnikow?
4.Ostatnie... Jak zaradzic temu by napastnik nie schodził nagminnie do boku tylko czekal tam gdzie jego miejsce w polu karnym na pilke od skryzdlowego? (u mnie najczesciej wyglada to tak ze rozwiaj sie akcja napastnik dostaje pilke schodzi do boku a skrzydlowy jest w polu karnym...) napastnika u mnie maja ustawione akcje ofensywne moze cos im zmienic co myslicie na ten temat??

Troche slugo napisalem... ale z góry dziekuje wszystkim ktorzy powaznie potraktuja moje pytania odnosnie taktyki i cos doradza, szczegolnie licze na doswiadczonych managerow:)! Dzieki wszystkim!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution