Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Disaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2005 11:30    #79721     Sufler - Porady do gry - Problem z Updatem 1.5
Help !! Sciagnolem sobieUpdate 1.5 i nie dziala.Wyskakuje błąd fm2005.exe i po grze :-( Zainstalowalem patcha 5.0.3 i nie chodzilo. Zrobilem jeszcze raz instalke gry tym razem z patchem 5.0.5 i jest to samo. Co jest grane?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
28.06.2005 15:17    #79722     Sufler - Porady do gry - rozgrywajacy - playmaker
Kreatywność - zgadzam się, bardzo ważna cecha rozgrywającego. Dobrze dać mu też wtedy nieograniczoną kreatywność ;-) (w opcjach indywidualnych się ustawia) Poza tym powinien mieć dobre Podania. Co jeszcze... jeśli znajdziesz zawodnika naprawdę dobrego, opłaca się ustawić zespołowi grę na rozgrywającego, a wtedy jemu mentalność ofensywną i strzały z dystansu. Chyba wsio

mideros Partyzant

27.06.2005 22:11    #79723     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
Zmień taktyke na jednego napastnika.A w opcjach zespolu ustaw gra na snajpera.Oczywiscie ustaw zawodnika jako snajpera.Powinno pomóc.

mideros Partyzant

27.06.2005 22:05    #79724     Sufler - Porady do gry - wychodzi do windowsa :(
Miałem podobny problem tylko że troszke inny.Mianowicie wyłączała mi sie gra w pewnym dniu.Cały czas w tym samym co bym nie robil to i tak się wyłączała.Lecz wpadłem na pomysł że w katalogu fm gdzie go zainstalowales jest taki folder jak "temp".Poprostu go usuń.Jeśli to nie pomoże to trudno.Mam też nadzieje że nie spoźniłem sie z tą radą.

gosc Partyzant

27.06.2005 22:02    #79725     Sufler - Porady do gry - co jest????????
Hmmm, ja mam latke 5.0.5 i wydaje mi sie,ze zaobserwowalem fakt,ze zdobywca Pucharu Polski gra w P. UEFA...sam jeszcze nie zdobylem, wiec moze o to chodzi;-).

mideros Partyzant

27.06.2005 22:01    #79726     Sufler - Porady do gry - gra w sieci
Mam takie jedno pytanko.Czy ktoś posiadający neostrade może grać w fm-a z kimś kto ma internet radiowy?Kto musi założyć serwer?i ostatnia część pytania czy do gry w sieci MUSI być oryginalny football manager?Prosze o szybką odpowiedż.

XerfaX Partyzant

27.06.2005 14:49    #79727     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
więc moi napastnicy strzelaja strasznie mało bramek. praktycznie wszystko strzela zawodnik grajacy w srodku pomocy ktory marnuje do tego wiele okazji i zatko podaje do napastnikow. co z tym zrobic?? a mam ustawiona gre skrzydłami a tam sa karwan i D F Montoya. czy jest jakis sposob zeby wszyscy pomocnicy wczesniej podawali do napastnikow a nie biegali z pilka zamiast podac??/

Proletariat

25.06.2005 19:00    #79728     Sufler - Porady do gry - co jest????????
zdobyłem II ligowym zagłębiem s. puchar Polski a nie mogę zagrać w europejskich pucharach.?????????????

danekk Partyzant

25.06.2005 11:27    #79729     Sufler - Porady do gry - obietnice trenera
mam pewien problem gram wisłą kraków i mam problem z głowackim a mianowicie idzie mi całkiem nieźle mam 3 sezon i wszystko wygrywam z lidze polskiej a w pucharach różnie moim jak na razie największym sukcesem było dostanie się do ćwierćfinału pucharu UEFA . I właśnie w tym sezonie mam problem z głowackim ponieważ nie chce mi podpisać dalszego kontraktu ponieważ odpowiada mi że chce iść do większego klubu. Teraz jest niezadowolony i jak naciskam na NIEZADOWOLONY to tam jest takie pole: OBIETNICE TRENERA jak to zrobić żeby tam napisać że go sprzedam po sezonie!!!! pomóżcie

Proletariat

24.06.2005 12:00    #79730     Sufler - Porady do gry - edytoe edt i ddt
Czy możecie mi powiedzieć jak używać edytora edt i ddt, niejakiego extension editor.Za jego pomocą można zamieniać drużyny, np Celtic może grać w Premiership, a inny klub z Anglii w Szkocji, edytować stadion.Wiem jakie komendy wpisywać np.swap team, ale nie wiem gdzie mam plik zapisać, żeby zmiany były widoczne po uruchomieniu FM2005 i czy trzeba zaczynać rozgrywkę od początku.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution