Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2005 12:38    #79711     Sufler - Porady do gry - wczytywanie
Na domyslnym skinie (Metallic) jak i wiekszosci innych nie jest to mozliwe, zeby nie pozwalac zbytnio oszukiwac graczom :P Powstaja natomiast skorki dodajace ta opcje - m.in. Chameleon, ktorego mozesz sciagnac stad http://cmrev(...)p;co=167

SZk Pierwiastek Inteligencki

04.07.2005 22:31    #79712     Sufler - Porady do gry - Brak różnicy!!!
Sezon transferowy w pelni, wiec nie dziwcie sie, ze updaterzy jeszcze pracuja. Co do pliku z dzwiekami, to prosze kontaktowac sie z autorem, my tylko umieszczamy na serwerze.
Zagrajcie sobie czasem w nizszych ligach - w 5. lidze angielskiej, gdzie zadnego zawodnika nie znasz, aktualnosc przestaje miec znaczenie.

Proletariat

03.07.2005 20:47    #79713     Sufler - Porady do gry - Kłamcy!!!!
Zgadzam sie z Toba Sprinter Cell w 100%, a co do pana "GOSCIA" to mam pewna, tzw. odmienna wiare :). Jesli nie chcesz grac od nowa, to poprostu nie graj, sa pewne osoby ktore po 1 sezonie gry zaczynaja od nowa innym zespolem, a poza tym nie przesadzaj, bo updaty nie wychodza az tak czesto, zeby nie mozna bylo pograc na kazdym z nich! Wydaje mi sie ze takie pisanie, w sumie bezsensowne jak twoje (bez obrazy) jest nie potrzebne, bo skoro te updaty sa wydawane, to znaczy ze ktos je musi sciagac, no bo po co mieli by je robic, jak nikt by tego nie sciagal? no nie?!

pozdrawiam!

jakubkwa Człowiek Renesansu

02.07.2005 20:26    #79714     Sufler - Porady do gry - przerwa zimowa
W znacznej wiekszosci lig zagranicznych przerwa zimowa nie istnieje i nie beda sie zgadzac na sparingi z naszym zespolem, bo sa zajeci normalnymi rozgrywkami ligowymi. Natomiast kluby z panstw, w ktorych przerwa zimowa obowiazuje raczej sie zgadzaja na rozgrywanie towarzystkich spotkan (np. Rosja, kraje Skandynawskie).
Co do treningow, to ja na przyklad daje te same co w przerwie letniej, wczesniej rowniez wysylajac graczy na urlop.

machlak Partyzant

Grupa: Użytkownik
02.07.2005 19:25    #79715     Sufler - Porady do gry - Najnowszy update
Niedlugo??? Dobre on juz mial wyjsc pare dni temu a tu guzik i co najgorsze zadnej informacji dla graczy niema co i kiedy!:(

Proletariat

02.07.2005 11:02    #79716     Sufler - Porady do gry - Nienawidzę Zarządu
Gram na 5.0.5 i Wisla Krakow. W pierwszym sezonie prosilem tylko o polepszenie bazy treningowej - zarzad spelnil ta prosbe. W drugim sezonie prosilem o rozbudowe stadionu i po pol roku dowiedzialem sie ze podjeto decyzje o rozbudowie (bodajze o 4000 miejsc) w nastepnm sezonie znowu to samo (czeste prosby do zarzadu bez stawiania ultimatum) i po raz kolejny powiekszenie... WIec moze to kwestia update do 5.0.5. Frekwencje w lidze mam ponizej 90% w europejskich pucharach za to komplet - byc moze to jest kwestia wysepow miedzynarodowych... ?

Powodzenia przy rozbudowie

danekk Partyzant

01.07.2005 20:22    #79717     Sufler - Porady do gry - przerwa zimowa
mam pewien problem ponieważ aktualnie jest u mie przerwa zimowa i trwa 3 miesiące przypominam gram 3 sezon a w 2 sezonie kluby z POLSKI nie grają właśnie w przewrie zimowej sparingów i nie wiem czy to dobrze czy nie a jescze jedno jakie treningi robić w przerwie

gosc Partyzant

01.07.2005 10:41    #79718     Sufler - Porady do gry - Trening i jego efekty...
Ja ostatnio pobawilem sie FM Coachem, porownujac postepy lub ich braki w rozwoju atrybutow u moich pilkarzy. Sprawdzalem ich co pol roku, ale staralem sie wnioski wyciagac w okresach rocznych, bo zauwazylem,ze atrybuty u pilkarzy maja dziwna tendencje do spadku i wzrostu, niezaleznie od pory roku ;-). Jesli dany zawodnik mial zwyzke atrybutow po rundzie jesiennej to jest wielce prawdopodobne, ze po rundzie wiosennej zawodnik zanotuje ogolna zwyzke umiejetnosci. Oczywiscie zalezne jest to tez od potencjalu gracza, bo u maklorozwojowych mozna nic nie zauewazyc ;-). Poza tym zawodnicy o najlepszym potencjale choc rozwijaja sie szybciej od innych, to maja lata lepsze i gorsze pod tym wzgledem, a jesli prowadzimy np. klub z polskiej ligi, gdzie poerspektywiczny zawodnik ma malo kumpli od ktorych w przyszloscoi czegos moglby sie nauczyc, to taki zloty chlopiec moze po prostu zatrzymac sie w rozwoju. Ja osobiscie gram Pogonia Szczecin, mam w ekipie wielu perspektywicznych mlodych zawodnikow ze swiata (bo z naszej ligi ciezko takiego wynalezc) i ostatnio kilku z nich po prostu wyhamowalo. Zatrzymali sie na pewnym poziomie i nie rozwijaja sie juz, choc trenerzy przepowiadaja im swietlana przyszlosc. Zbieglo to sie w czasie z masowo pojawiajacymi sie informacjami od tych zawodikow o checi przejscia do mocniejszych klubow, gdyz ponoc w moim niczego juz sie nie naucza. A wiec reasumujac, jesli gra sie przecietna druzyna (w skali globalnej nie ligowej) to nawet grajac w europejskich pucharach nie zapewni sie wystarczajacego poziomu rozwoju, stad moze slabsze wyniki niby sprawdzonych rezimow treningowych. Zwlaszcza jesli rezim projektowany byl na bazie mocnej druzyny z mocnej ligi, gdzie pilkarze mieli lepsze warunki rozwoju. W slabszej lidze efekt takiego rezimu moim zdaniem moze byc znikomy, a w kazdym razie dla wielu niezadowalajacy.

Proletariat

29.06.2005 21:03    #79719     Sufler - Porady do gry - gra w sieci
Mam Championship Manager 03/04 i chcialbym zalozyc server
Niezabardzo wiem jak, przeczytalem poradnik Bartona, jestem w sieci lokalnej ale nie posiadam zewnętrznego IP. Może jest jakaś możliwoś zebym zagral z kolegą z tej samej sieci co ja???

Proletariat

29.06.2005 15:20    #79720     Sufler - Porady do gry - Trening i jego efekty...
Gram sobie Wisłą Płock i idzie mi bardzo dobrze... Ostatnio zgodnie z Waszym poradnikiem podzieliłem zawodników na grupy poprzydzielałem trenerów, fizjonomów;) i właśnie kiedy patrzę na grupy to praktycznie jest tyle samo spadków umiejętności co skoków... tak musi być czy może cos źle poustawiałem??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution