Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Alvaro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2005 22:48    #79671     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
swoją drogą na jakim kontynęcie grają ten "pucgar UEFA"? i czy to są rozgrywki w myciu garów no bo wkońcu puc-gar

petek Partyzant

14.07.2005 21:37    #79672     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
czemu grajac wisełką w lidze i puchzrze polski prawie kazdy mecz wygrywam po 5-6 do zera a w lidze mistrzów i w pucgarze UEFA nie umiem wygrac z klubami typu Borussi Dortmund nie mówiąc już o klubach typu Juventusu czy Realu choćby 1:0? jestem poczatkujacy swoja przygode z manago zaczalem dopiero od FM2005 wiec nie wiem z czym mam problem. Moze mam za słabe reżimy treningowe? a moze to cos zupelnie inego? prosze o pomoc ziomki!!!!

Proletariat

14.07.2005 18:33    #79673     Sufler - Porady do gry - Czym otwierać?
wiecie może jakim programem otwierać i edytować pliki typu dat w FM 2005.To bardzo ważne

Jose Partyzant

14.07.2005 14:08    #79674     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
Grajac taktyka z dwom napastnika, czesto stosuje sie rozwiazanie, ze jeden z nich jest typowym snajperem a drugi napastnikiem. Moje pytanie, co ustawic w ustawieniach indywidualnych snajperowi a co napastnikowi???

parachutes Młody aktywista

12.07.2005 14:13    #79675     Sufler - Porady do gry - motor i 2 liga
HAHAHAAAAAA! MAM MOTOR, WSZEDL DO II LIGI :D:D:D o tak o, bez powodu, nagle! w barazach w 2009 wygral z Warta Poznan. W sezonie 2009/2010 nie gral w II lidze (bug!), az tu nagle w 2010/2011 klikam w listopadzie i patrze i... Motor gra w II lidze!! Patrzam w terminarz, a on wyglada tak..
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Proletariat

10.07.2005 13:41    #79676     Sufler - Porady do gry - LM + reputacja = SZOK
Siema, czu mozecie zmieniac reputacje tym FM Modifiler ??? Jak ja proboje to wyskakuje blad National address error ??? wiecie co jest grane ??

10.07.2005 12:40    #79677     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Ja mam taki problem ze zatrudniam mlodych z np. CA 100, a PA 180 i wiekszosc z nich jest chorobliwie ambitna. Ani sie nie rozwijaja specjalnie (te atrybuty widoczne np o 2 sie zwieksza przez 2 lata; gram Leczna), ani nie chca grac u mnie dluzej niz sezon/dwa.. przynajmniej kasa z nich jest. Latwo sie rozeznac w potencjale zawodnika patrzac ile jest wart, jesli chodzi o mlodych. Np taki w niczym nie wyrozniajacy sie jesli chodzi o atrybuty, wart milion euro 19-letni Polak to sie okazuje ze gra duzo lepiej niz z lepszymi atrybutami, starszy i tanszy.. A jesli o skutecznosci napastnikow mowa, to ja stawiam na zdeterminowanych.

gosc Partyzant

10.07.2005 12:14    #79678     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Duzo jednak chyba zalezy od klubu. Nawet trenerzy prawdopodobnie rewolucji nie zrobia. Ja gram Pogonia, mam dosc dobrych trenerow (choc oczywiscie nie najlepszych), swietna baze treningowa i tez u najbardziej utalentowanych graczy zauwazam mocno ograniczony przyrost kluczowych atrybutow na danej pozycji. Jest on wiekszy niz u przecietniakow, ale mimo wszystko mizerny. Tez mam doswiadczenie z prowadzenia Scorzy. U mnie ma tych lat juz o kilka wiecej ;-). A prowadze go od 17 roku zycia. Teraz ma okolo 20 i jeczy jak by go zazynali, bo chce odejsc do innego klubu, bo w moim juz ponoc sie bardziej nie rozwinie. Ale problem w tym, ze sa kluby nim zainteresowane, daja duza kase ( Stuttgart,Inter itp), a wiec kluby z kasa, a po negocjajcach za kazdym razem sie dowiaduje, ze zawodnikowi przyszly klub malo zaoferowal i negocjacje sa zrywane. Dlatego ostrzegam przed tym gosciem, bo jego wartosc idzie mocno w gore, ale sprzedac juz jest go bardzo ciezko i po kilku latach moze po prostu zwiac za friko.Wracajac jeszcze do samych umiejetnosci. Zawodnik ten kilkakrotnie powiadamial mnie o tym ze czuje duza presje zwiazana z tym, ze wszyscy duzo od niego oczekuja. A wiec prawdopodobnie nie jest najsilniejszy psychicznie. To tez moze byc powod slabszych przyrostow atrybutow. Mam kilku utalentowanych zawodnikow prowadzonych podobnie jak Scorza i wydaje mi sie ze on wlasnie jest najbardziej himerycznyz nich jesli chodzi o przyrosty i raczej brakuje mu instynktu strzeleckiego. Przy najmniej u mnie widac ze potrafi bardzo duzo od samego poczatku, ale rzadko zdarza mu sie wykorzystywac sytuacje.

10.07.2005 10:55    #79679     Sufler - Porady do gry - kontuzja a treningi
Mam pytanie. Czemu od kontuzjowanego gracza, ktory ma nastawiony "odpoczynek" w menu treningowym wymaga sie przychodzenia na treningi? Czy to tez jest jakis bug?

maciek Partyzant

09.07.2005 17:05    #79680     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Jak bardzo sie mogą zmienic atrybuty zawodnika od wieku juniora do pelnowartosciowego gracza? Bo u mnie po dwoch sezonacz jeden zdolny junior jakos slabo sie rozwina pod tym wzgledem.POdobnie jest rowniez z innymi zawodnikami juz z pierwszej druzyny. Czy jest jakis program do mniotorowania statystyk zwodników w przeciagu sezonu??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution