Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
16.07.2005 21:58    #79661     Sufler - Porady do gry - O ktorej update?
no Zuraw ponoc dobrze gral tylko tego karnego spartolil :>

Proletariat

16.07.2005 21:42    #79662     Sufler - Porady do gry - O ktorej update?
Dobra wytrzymamy jeszcze, byleby dzis bylo bo mnie korci pograc Juve z srodkiem pomocy Emerson - Vieira:D

dasko Partyzant

Grupa: Użytkownik
16.07.2005 21:35    #79663     Sufler - Porady do gry - internet
co musze zrobic zeby zagrac przez internet z kolega ?? wpisuje jego IP i pisze ze nie moze nawizac polaczenia ?? prosze o pomoc !!

wojtas_ns Partyzant

16.07.2005 15:03    #79664     Sufler - Porady do gry - Agenci
a ja gralem pare sezonow wisla i nic takiego mi sie nie zdarzylo to znaczy nigdy gracza mi nie proponowali

danekk Partyzant

16.07.2005 13:53    #79665     Sufler - Porady do gry - REPREZENTACJA POLSKI
yo jak zroibić żeby prowadzić reperezenmtacje poilski??
u mie polska przegrywo prawie wszystko i nie chcą janasa zdymisjonować GRALI w elimionacji MŚ i zajęli drugie miejsce i grali w barażach ze słowacją i oczywiście przegrali?

wojtas_ns Partyzant

16.07.2005 12:41    #79666     Sufler - Porady do gry - Reputacje chyba sie zmien
Witam. Gralem Wiselkom 3 sezony i 2 razy zdobylem puchar uefa.Sprawdzilem w edytorze i podniosla sie reputacja klubu, niby nie wiele ale zawsze cos.Na poczatku wisla ma 6500 a jak sprawdzalem miala 6647czy jkao tak.chcialem sie dowiedziec czy w miare sukcesow moze kiedys stac sie drugim realerm.

aimel Partyzant

15.07.2005 10:21    #79667     Sufler - Porady do gry - brak pol. liter w skinie
Czy można coś zrobić aby skin (zagraniczny) obsługiwał polskie litery?

petek Partyzant

15.07.2005 09:37    #79668     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
ale mam sezon 2007/2008 i jak dotad najdalej w pucharze uefa doszedlem do cwiercfinalu pokonujac miedzy innymi glasgow rangers a w lidze mistrzów jeszcze nigdy z grupy nie wyszlem! teraz mialem ciekawa grupe:bayern,paris st.g.,juventus i wyniki mialem takie:z juve 0:4 i 0:5,z paris 1:2 1:2 i z bayernem 0:4 i 1:3. teraz znowu mam maly problem:caly czas gralem na tych rezimach treningowych które byly od poczatku ustawione w grze potem pokombinowalem sam tak ze moje rezimy na tych paseczkach wygladaly dosc dobrze (np.w rezimie dla napastnikow cechy ofensywne byly bardzo duze a u obronców cechy def. byly duze) nie wiem dlaczego ale wiekszosc atrybutow moim zawodnikom spadala zamiast wzrastac.podczas tych treningów gralem 2 mecze-jeden w pucharze polski (rewanz cwiercfinalu z legia wygranego na wyjezdzie 4:1) a drugi w lidze z odra (w poprzedniej rundzie wygralem 6:0) i oba niespodziewanie przegralem po 2:0 :( bialy_1 albo ktos inny-pomozcie!!

Proletariat

15.07.2005 01:01    #79669     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi
Dokladnie... wszysto zalezy od tego jaka chcesz grac taktyka... tzn. czy ofensywnie czy defensywnie. Jesli chodzi Ci o ofensywe to, tak jak pisal "bobi" Szybkosc, Przyspieszenie, Dośrodkowania, Drybling, Decyzje, ja rowniez zwracam uwage na blyskotliwosc, technike, i podania :) jesli o defensywe, to bardzo wazne jest tak jak u obroncow ustawianie sie, krycie i odbior pilki :) pozdrawiam!

bialy_1 Partyzant

15.07.2005 01:01    #79670     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
Witam! Zgadzam sie z "jakubkwa" to na pewno jest zależne od tego z jakim zespoloem grasz, choc sa jeszcze inne czynniki wplywajace na to!
Po 1. Wlasnie ta wymieniona wyzej roznica w "klasie" klubów, no bo przeciez nie mozna porownac GKS-u (bez obrazy - wszystkich urazonych przepraszam) do realu madryt.
Po 2. Wydaje mi sie, ze bez zmiany taktyki na takie zespoly tez niekozystnie wplywa, nie radzilbym grac ofensywnie jesli jestes menago zespolu pokroju pogoni czy zaglebia :P (tutaj rowniez, nie obrazac sie :))
Po 3. Zazwyczaj 1 sezon nie jest zbyt udany, tym bardziej dla poczatkujacych "trenerow"
Po 4. Trening tez moze wplywac na to jakie zawodnicy osiagaja wyniki
Po5. i ost. MORALE... sa wazne, mimo ze wygrywasz w lidze, choc nie sadze ze sa to wyniki po 6:0 a z borusia np. dostajesz 3:0 - to nie koniecznie te morale beda wystarczajaco wplywac na dobry wynik w LM,

Jesli cos sie nie bedzie podobac, czy jakies watpliwosci do tego co napisalem czekam na komentarz :) hehe... pozdro petek :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.