Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pelsona Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.05.2015 14:30    #6801     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ogromna prośba
Witam

Mam ogromną prośbę do was
Czy mógłby ktoś zrobić taką rzecz w fm 15
Wszystkie najlepsze kluby ( Man Utd. , Liverpool , chelesa , man city , arsenal , inter , milan , juve , roma , napoli , bayern m , borussia , psg , lyon , zostawić Atletico Madryt , Valencia , Sevilla wsadzić do ligi hiszpańskiej ?
Chciałbym taką lige sobie zrobić .
Bym sobie sam zrobił ale edytor nie chce mi działać wyskakuje mi błąd ( Football manager 15 Editor który jest na steam dostępny )

Podczas włączania wyskakuje mi błąd "" Program editor 2015 przestał działać ""
jak się bawię z zgodnością i ustawie np. na win xp sp 3 to mam błąd taki "" failed to find language data , could not select language. ""
nie wiem jak mam to naprawić :(

Kiedyś kupiłem na allegro konto od kolesia i mogłem grać tylko w trybie offline to również ściągłem sobie edytor i działał a teraz kiedy ja kupiłem fm to mi nie chce działać

belzebub666 Partyzant

17.05.2015 14:23    #6802     Sufler - Porady do gry - Wymagania zarządu z kosmosu
Krótka piłka. W 2 sezonie udało mi się awansować Spartą Rotterdam do najwyższej klasy rozgrywkowej. Zarząd po awansie oczekuje ode mnie walki o tytuł bądź zwycięstwa, co jest z moim składem i budżetem nierealne. Grałem już Spartą 2 razy wcześniej w 15 i oczekiwania zarządu po awansie to było utrzymanie, środek tabeli itp. A teraz takie coś. Jakiś bug? Miał ktoś podobny problem?

SilverWalker Partyzant

16.05.2015 15:15    #6803     Sufler - Porady do gry - Mecze rezerw
Gram klubem "tutaciano 1945" czy jakoś tak jest on w włoskiej lidze C2/B co oczywiscie oznacza ze w żadnej ldize nie mam 2 drużyny. Chciałbym ustalać mecze rezerw , żeby mieli jakiekolwiek przygotowanie , jednak gdy wchodze w program (drużyny rezerw) klikam zaplanuj sparing (do 23 listopada nic się niedziało gdy klikalem) i nie moge wybrac "pobliskiego zespołu" a nie chce grać z głównym składem ani z zespołem u-19 ;/ co zrobić ,żeby móc planować te sparingi ?

Maciejusz Partyzant

Myślę, że to co Ci Mahdi dał na początek będzie dobrą lekturą. Co do reszty. Próbuj, walcz, kombinuj, i bądź cierpliwy.

Co do ustawienia i taktyki, to wszystko zależy od zawodników jakich posiadasz, klubu i Twoich osobistych preferencji - czy wolisz grać widowiskowo, szybko, ofensywnie, czy ważniejsze jest dla Ciebie zabezpieczenie bramki. Wiadomo, jak prowadzisz, np. Real Madryt, to polecenia dasz zupełnie inne niż w nie wiem Boston United.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Ode mnie kilka uwag ogólnych (atrybuty graczy oraz kilka prawd uniwersalnych, które nie zmieniają się w żadnej wersji gry):

http://mahdi(...)zy_.html

Opelu Partyzant

15.05.2015 13:27    #6806     Sufler - Inne - Nie moge kupić oryginalnej gry!
Polityka wydawcy absolutnie nie jest dziwna. Football Manager to gra sezonowa - zgodnie z ich, oraz wielu graczy logiką, po kiego grzyba grać w wersje bez aktualnych składów? Wiadomo że pewien content tworzą sami gracze, ale ich to nie obchodzi w zbyt dużym stopniu. Jeszcze z rok temu widziałem jakąś wyprzedaż wszystkich edycji od 05 do bodaj właśnie 12 w śmiesznych cenach - od 3 do 15 zł, ale nie pamiętam co to była za strona i z jakiej okazji rzucili taki towar. Szukaj, może znajdziesz. Widziałem na amazonie za 22 złote, ale koszt przesyłki do Polski neguje ten pomysł.

januzaj10 Partyzant

Witam :) Teraz potrzebuje pomocy a propo wersji 2014 . Gram Manchesterem United i chce zmienic formacje na 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi czyli bardziej 4-2-2-2 . Chodzi mi o to ze przy formacji z 1 napastnikiem on strzela mało bramek a chcialbym miec prawdziwego łowcę.Jak gram na 2 napastnikow to zdecydowanie lepiej to wychodzi,ale nie mogę jakoś spasować ze sobą poleceń , bo brakuje odpowiedniej równowagi.Co ustawić najlepiej ?

zniesmaczony Partyzant

14.05.2015 19:05    #6808     Sufler - Inne - Nie moge kupić oryginalnej gry!
[quote="robal15"]Spróbuj na allegro.[/quote]

Niestety na allegro nie ma wersji na PC, jedynie wersja na PSP i weź tu człowieku bądź uczciwy albo grasz w pirata albo nie zagrasz w ogóle z braku możliwości zakupu oryginału, zawiodłem się.

zniesmaczony Partyzant

14.05.2015 18:33    #6809     Sufler - Inne - Nie moge kupić oryginalnej gry!
Witam
Chciałem zakupić Football Manager 2012 ponieważ nowsze edycje nie będą u mnie działały (zbyt słaby komputer) niestety nie ma tej gry w żadnym sklepie, w związku z tym nie mam opcji zagrania w oryginał i mam pobrać pirata z internetu, dlaczego uniemozliwia mi się abym był uczciwym graczem? Dziwi mnie polityka wydawcy!

Fylymyly Partyzant

[quote="Fylymyly"]Kurde pomóżcie mi! Kimkolwiek zaczynam grać to jeden sezon dogrywam i schodzi ze mnie ciśnienie :( Proszę, podajcie mi jakieś kluby gdzie wkręcę się na maxa, gdzie bedzie coś mnie przyciągać, gdzie przede wszystkim nie stracę chęci po pierwszym sezonie. Błagam ! :P[/quote]

podbijam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution